Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawelski

Kto nie lubi prowadzenia samochodu

Polecane posty

Gość wawelski

i czemu ?

Bo jestem spiętym i nerwowym kierowcą i wszystko mnie wnerwia za kólkiem , a poza tym boli mnie stopa od trzymania sprzegła w korku

Gość haha hihi haha ho
Ja, mam traumę, bo miałam poje***ego instruktora... :(

tez nie lubie, bo mysle,ze nie umiem prowadzic i nie chce byc kolejna glupia baba za kierownica:O

Gość mańka a.
ja nie cierpię i na dodatek mam nerwicę; to jest męczarnia dla mnie, jestem w trakcie jazd; kompletnie nie daję sobie rady; poszłam na kurs przez presję rodziny i teraz ciągle od nich słyszę "kiedy zdasz???" a ja od września wyjeździłam 20 h i jak pomyślę, że mam wsiąść za kierownicę to mi słabo :O

Oj, ile osób ma takie same problemy. Ja jestem zdania, że najlepiej jest zapisać się do takiej szkoły, w której instruktor będzie cierpliwy, sympatyczny i będzie miał podejście do kursantów. W Krakowie całkiem nieźle jeździ się w Adrena-l-inie, maja spore rabaty i świetne podejście do kursantów.

Gość ja nie lubie prowadzenia
samochodu. Wole jak mnie woza ;) A jak nie to wole sie przejsc, rower, ewemntualnie autobus czy pociag. Za kierownica zasypiam :P

E tam, czemu nie lubicie ? :) Ja uwielbiam prowadzić samochód.... planuję zrobić instruktora nauki jazdy :) I chciałabym też prawko na autobus :) Ale póki co własna firma i kupa roboty mi na to nie pozwala, ale to są moje cele na przyszłosć. Mogłabym całymi dniami jeździć :)

Napisalam czemu nie lubie. We wszystkich srodkach komunikacji zasypiam. Fakt siedzenia za kierownica tez mnie nie rozbudza :P

Też nie lubię, bo wkurzają mnie kierowcy, którzy wprowadzają innych w błąd. Wyskakujący ni stąd ni zowąd piesi, nagminne wyprzedzanie kiedy jedziesz z dozwoloną prędkością i w ogóle nie czuję auta. Niby miałam spoko instruktora, choc przyznajmy to szczerze- najlepszy nie był. Strasznie mnie wkurwiał, swoim pieprzeniem i nieustannie słuchając radia, kiedy mnie to rozpraszało.

Też nie lubię, bo wkurzają mnie kierowcy, którzy wprowadzają innych w błąd. Wyskakujący ni stąd ni zowąd piesi, nagminne wyprzedzanie kiedy jedziesz z dozwoloną prędkością i w ogóle nie czuję auta. Niby miałam spoko instruktora, choc przyznajmy to szczerze- najlepszy nie był. Strasznie mnie wkurwiał, swoim pieprzeniem i nieustannie słuchając radia, kiedy mnie to rozpraszało.

Dla mnie jazda samochedem to wrecz przyjemnosc nie do opisania , tylko jedno to moze przebic :P

Gość frelka,,
ja w ogóle przestałam jeździć ,wolę kiedy mąż prowadzi ,a prawko mam 16 lat

Sebastos---> Seks czy jedzenie? :classic_cool:

jeździć to ja lubie bardzo, ale jeździć, a nie sterczeć w korkach najbardziej lubie jechać gdzieś dalej za miasto, na urlop np. no i zdecydowanie wolę prowadzić, niż być pasażerem

Gość jeeeeeee
ja uwielbiam prowadzić auto, ale nie mam jeszcze prawka ;)

Zazwyczaj prowadzić nie lubią ci, którzy nie potrafią jeździć, albo z jakiś przyczyn odczuwają strach przed samochodami. Jest na to rada, trzeba zapisać się do dobrej szkoły jazdy i na pewno strach minie bardzo szybko, niechęć do prowadzenia tez. W Krakowie działa bardzo dobra szkoła, Adrena-l-ina się nazywa, więc jakby ktoś potrzebował się doszkolić, to jak najbardziej warto się tam wybrać.

Mistrzem szos nie jestem ale jazda nie sprawia mi wiekszych problemow ;) Jednak wole byc wozona. Za kierownica zasypiam :P

Gość uifg34223
też tak miałem że się bałem jazdy autem ale poszedłem do psychiatry i dał mi Citabax 40mg i już się nie boje , ba nawet chcę jeździć

Gość piotr831
Poszedłem na prawo jazdy, zdałem, tyle że nie cierpię prowadzić samochodu dla mnie to udręka, zrobiłem kurs bo otoczenie w okół mnie robiło, znajomi, bracia, kuzyni, zniosę siedzenie jako pasażer ale prowadzenie samochodu jest dlamnie torturą. Piotrek z prawkiem od 12 lat.