Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonazg

prawidłowy śluz z pochwy czy może coś sie dzieje-pomozcie -prosze

Polecane posty

Gość ilonazg

witam serdecznie wszytkie Forumowiczki Chicałabym Was prosić o poradę, mianowicie chodzi o śluz z pochwy. Niby ślus niby upławy?? sama nie wiem... Rozumiem cały cykl miesięczny, dni płodne-sluz obfity przeroczysty,jak kurze jajko, śluz w okresie niepłodnym-metnawy,itp. Zastanawiam sie czy to nie aby jakis stan zapalny, i to moze nie śluz tylko uplawy... ale do rzeczy. W dni płodne mam faktycznie dużą ilosc sluzu, jest ksiazkowy, ale poza tymi paroma dniami, jest różnie, ogolnie często, prawie cały czas mam wilgotną bieliznę...śluz/upławy są lekko białawe ( nie serowate,nie gęste-co wskazywałoby na grzybka) po wyschnieciu na bieliznie leciutko żółtawo-białe, czasami są wodniste,zdarza sie że bardzo wodniste,mam uczucie ze cos spływa wewnatrz...wydzielina spływa,i mam wrażenie jakby była "gorąca". Zapach wydzieliny, nie jest śmnierdzący, może jakby mąka ziemniaczana... hmm nie wiem do czego to jeszcze przyrównać ... Jeśli któraś z Was miala/ma coś podobnowe, moze podzieli sie informacjami czy mam sie martwić bo to jakieś zakażenie bakterią, czy normalna fizjologia... do ginekologa aktualanie nie mam jak podejsc

Gość nieeeeeee nieee nie
mam tak samo, jestem zdrowa (robilsm ostatnio wymaz) i byłam u lekarza.

Gość ilonazg
nieeeeeee nieee nie bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :-) pozdrawiam serdecznie

Gość ja miałam to samo
aż pewnego dnia sluz zamienił się w konsystencję serkowatą i okazało się, że to grzybica. nie wiem czy masz takie same objawy ja ja miałam. nie chcę Cię straszyć, może jest tak jak pisze nieeeeee.

Gość ale sie zmienil co nie znaczy
ze ma sie zmienic. puki co jest ok.

Gość rtewa
ja mam tak samo i jestem zdrowa. grzybków nie hoduję ;)

Gość ilona zg
bardzo Wam dziewczyny dziękuje :-) pozdrawiam,zyczac miłego dnia :-)