Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos cos poradzi

Dlaczego tak brzydko wyglądam w sukienkach?

Polecane posty

Mam tłuszcz na brzuchu i boczki i w sukienkach bardzo się to uwidacznia,dlatego niegdy ich nie noszę choć bardzo bym chciała.Ale widuje dużo grubszych ode mnie osób które wyglądają świetnie,często całkiem otyłe specjalnie noszą sukienki zeby nie nosić obcisłych spodni.Od czego to zależy jak sie wygląda??

Gość empty nest
zależy do kroju sukienki, pewnie wybierasz nieodpowiednie

Gość mam podobnie choc jakos
bardzo gruba nie jestem:o a teraz mam tyle okazji, na ktore musze kupic kiecki. to bedzie koszmar. a w sukienkach, w ktorych teoretycznie powinnam wygladac dobrze (np. typu empire) tez wygladam zle:O

Nie kupuję za ciasnych,nigdy żadnej nie kupiłam tylko przymierzałam różne fasony.Ja nawet tunik nie mogę nosić,bo jak jest opięta to brzuch wugląda fatalnie,a jak luźna to wygląda to tak dziwacznie jakbym pod nią skrywała jeszcze wiekszy niz mam

Gość mam podobnie choc jakos
a jeszcze do tego mam dosc duze cycki:o bo w sukienkach jest ten problem ze to jest jeden kawal szmata, a tak mozna osobno dopasowav gore i dol

Gość **foto**
~~~~~mam podobny problem do Twojego..ale..udało mi się kupić ostatnio pierwszą sukienkę :d..kolor żółty z czarnym pasem ,fason też dość oryginalny :classic_cool:..mam więc nadzieję,że i Tobie wreszcie uda się coś wynaleźć odpowiedniego - tego Ci życzę 🌼

No ja też mam duże piersi :O

Gość empty nest
może coś odcinane pod biustem, wtedy rozkloszowany dół ukryje brzuch i boczki- chociaż pisałaś że empire też odpada, dziwne

Gość może zrób tak
Skorzystaj z usług krawcowej, uszyje Ci na miarę. No i możesz w takim przypadku podziałać kolorami - to, co ma być odchudzone - ciemny materiał, reszta - jasna.

Musisz poszukac w sklepie podobnego fasonu i go przymierzyc. Z tylu masz gorset do sznurowania, wiec dopasujesz sobie do biustu jak chcesz.