Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kum kum z temperamentem

Czy są tu jacyś samotni panowie?

Polecane posty

Musi być mądry, inteligentny, WYKSZTALCONY, przystojny, szczupły, szalony, zabawny, ambitny, indywidualista, który myśli poważnie o życiu Wiek 25 do 35 max Ja jestem naprawdę ok, chociaz jestem taka przy kosci... a poza tym wrazliwa, szalona, inteligentna, mam poczucie humoru i mam jeszcze kilka innych zalet, o których dowiedziałby się ten Poszukiwany :] mam też oczywiście wady :) spóźniam się, jestem niesystematyczna, roztrzepana, czasem nerwusek :) dla nieznajomych jestem nieśmiała, dla znajomych... hoho :)

Gość hujciwdupe
padliny nie ruszam

mądry, inteligentny, WYKSZTALCONY, przystojny, szczupły, szalony, zabawny, ambitny, indywidualista- To ja:) A tak na poważnie to polecam szukanie, ale nie tutaj

Tutaj to dużo trolli np kolega o nicku chujciwdupe- koledzy w szkole go bili i zabierali piórnik to teraz się wyżywa w wirtualnym świecie siedząc za monitorem- ludzie to mają nasrane.

Haha no wiesz, ja tak zaszalałam i pierwszy raz zrobiłam coś tak głupiego jak zamieszczenie tu takiego ogłoszenia :] Wiesz, nigdy nic nie wiadomo :)

A tyle zalet wymieniłam żeby właśnie uniknąć TROLLA :D

Gość hujciwdupe
mam nasrane w dupie a nie w głowie, jestem zły bo mama na mnie nakrzyczala, kot jest moj i bede go jebal czy to sie wam podoba czy nie

Polecam Ci zamieścić ogłoszenie na jakiejś stronie internetowej do tego przeznaczonej, ponieważ tam są ludzie tacy sami jak Ty (szukający drugiej połówki). Więc tam na pewno będziesz mieć jakieś szanse, ludzie tam mają profile ze zdjęciami, w których zamieszczają swoje sylwetki- jak bym miał szukać w internecie to właśnie na takich stronach. Pozdrawiam.

tzn tyle wymaganych przeze mnie zalet :) aha i jeszcze odpowiedzialny ma być :P

Gość 1macho
Spasionym świniom mówimy kategoryczne NIE!!!! Nie ujeżdżają dalej plastikowego przyjaciela i dalej zażerają się słodkościami :(

Gość hujciwdupe
nikt mnie w szkole nie bil bylem zawsze jaksos z bokowco co innego ty ze cie posuwali jak maneiina

Wiesz jakoś nie podoba mi się taka sprzedaż siebie przez internet, bez przesady, zaryzykowałam raz tutaj :) Po co dawać swoje zdjęcie, wymiary itd, albo będzie mi się z kimś dobrze pisało, albo nie. Nie chcę żeby ktoś tylko pokochał mój wygląd, to znaczy, niech kocha mój wygląd, ale potem :) a zdesperowana aż tak nie jestem,żeby ogłoszenia zamieszczać, przecież tego jedynego można spotkać w sklepie, metrze, na ulicy, no wszędzie po prostu. Ale dzięki za radę, najwyżej za 10 lat zamieszczę jak będę już ryczącą trzydziestką :D

1macho, nie jestem spasioną świnią, to po pierwsze, poza tym nie ujeżdżam plastikowego przyjaciela, a Ty macho co robisz o tej godzinie tutaj? Nie ma Cię w łóżku z jakąś boginią? :D haha

No tak.. ale chciałam zobaczyć jak to jest zamieścić takie ogłoszenie... B) Ty np. jesteś spoko koleszką :D

Gość taki jeden koles
"Musi być mądry, inteligentny, WYKSZTALCONY, przystojny, szczupły, szalony, zabawny, ambitny, indywidualista, który myśli poważnie o życiu" Takie rzeczy to tylko w ERZE

Gość realizm
Ale masz liste wymagan. Nich mnie. Napisz od razu ze szukasz ksiecia z bajki.

Heh, dzięki. To forum ogólnie pełne jest prowokatorów i trolli dlatego rzadko tu bywam. Teraz to mi się tak nudzi- jak człowiek ma sesję to wszystko sprawia mu przyjemność byleby się nie uczyć :(

Gość 1macho
to po co się produkuje maciora i tak nie ma szans na normalnego kolesia dopóki nie schudnie, ale dewianta moze trafi i to WYKSZTAŁCONEGO :)

Szukam prostego (ale wykształconego) chłopaka :) To tyle :) Koleżko - wiem co czujesz, ja tez dlatego tu jestem bo sesja :D

Gość sdjgoidfsjgoidfgd
z tego co napsialas nie powiedzialbym ze jestes inteligentna... za to poczucie humoru masz zajebiste usmialem sie ... ksiaze z bajki ha ha.. za duzo wymagasz.. a sama gowno dajesz

Gość hujciwdupe
lolada a dala zwoje zdjecie topleeesss co za lama ,a jak nie ona dal to jeje byly chwiej albo oboje bo mysla ze wyda na tym korzystnie co za pizdy

Nawet jak by ważyła 150kg to i tak ma szansę na normalnego kolesia, heh jeżeli dla Ciebie normalny koleś to taki, który wybiera laski tylko dlatego, bo są szczupłe i otyłą od razu skreśla to znaczy, że on nie jest normalny:) Heh ale masz zryty światopogląd

Maciory to Ty posuwasz u siebie na polu rolnym, a głowę daję, że masz małego, bo twoje teksty są denne. człowieku wiesz co to znaczy przy kosci?! znasz roznice miedzy spaslakiem a przy kosci? a jak pokochasz kogos i potem troche przytyje to co? Idz dalej walić konia, bo myślę, że tylko do tego się nadajesz gówniarzu

Gość hujciwdupe
inteligientna lolz ona nie wie wogle co to slowoznaczy to ten pedal za nia gada ehehehehhe chocicaz i tak jest cienki jak barszcz bo z normalnymi ludzmi przegrywa na starcie i placze potem i samolotwm jak juz powiedizlaem wyrucham was oboje i huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość Alineczka7
proponuje księdza z bajki - posiada wszystkie wymienione cechy i jeszcze jedna - nówka sztuka nie śmigana. Sama rozdziewiczyłam kiedyś takiego jednego kleryka :P

Gość realizm
Szuksz idealow, a takich nie ma na swiecie. Milosc nie wybiera i znajac zycie i tak zakochasz sie w jakims przeciwienstwie tego co napisalas.

Gość hujciwdupe
czego nie mozesz wykumac to wytlumacze bo ja niez typu tych bo tak bo tak tylko pizdy co je w dupe ruchaja odpowiadaja