Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kum kum z temperamentem

Czy są tu jacyś samotni panowie?

Polecane posty

Poza tym znam dziewczyny, które są duszą towarzystwa mimo tego, że są grube i to bardzo. To zależy od usposobienia i dystansu do samej siebie. Jeżeli taka panienka się tym przejmuje to tworzy się błędne koło czyli twierdzenie "i tak jestem brzydka i tak nie znajdę nikogo", często taka osoba zamyka się w sobie po prawdą jest to, że my faceci zwracamy uwagę najpierw na te atrakcyjne czyli taka panienka musi bardziej się starać by zaistnieć, ale nie oznacza to, że ma mur nie do przeskoczenia. Sorry za wykład:P

ogólnie - gruby, chudy... to naprawde nie ma znaczenie, albo jest coś miedzy ludzmi albo nie. wiadomo, że osoby mieszczące się w normie będą podobać się największej ilości osob. a jak ktos jest za ładny to jest ryzyko ze chodzi tylko o wyglad. wiec najlepiej byc w normie :)

Gość realizm
To prawda kobiety maja we wszystkim latwiej. Co to za problem schudnac te pare kilogramow. A ile taki facet musi sie nachodzic na silownie, jak jest chudy to juz w ogole masakra.

Gość ADRIAN_35
A ja chętnie poznam uroczą brunetkę, uwaga naturalną nie farbowaną. wiek hmmm tak max do 24 lat, wzrost 165 - 172cm, waga do 50kg, zdrowa cera, piękny uśmiech, w miarę mały nosek. Ja: wiek:35lat wzrost: 188cm waga: 87kg sylwetka : muskularna na co dzień zajmuję się stroną prawną naszego kraju. Pozdrawiam.

Takie jeden koleś - no masz racje, 3 miechy i ogólnie jest ok :] ale to Wy macie latwiej bo facet nie musi być piękny - musi być męski a to różnica :)

Gość hujciwdupe
idz ty w huuuj ja ci nie przebacze chociaz tyms amym nie przebacze sobie ale trudon sie mowi

Gość taki jeden koles
jak nie ma znaczenia jak ma:) no nie oszukujmy się. Takie gadanie ze wygląd nie ma znaczenia propagują właśnie ludzie bez wyglądu. To że kobieta jest szczupła i ładnie wygląda świadczy też o tym że wkłada w to dużo pracy ,a nie zapuszcza się i tyle . TAk samo kolesie , no nie gadajcie że nie podoba wam się facet z lekka rzeźbą tak żę widać zarys mięśni.

Ja tam uważam, że jestem w normie, mam dużo znajomych, którzy chcą spędzać ze mną czas więc myślę, że nie jest ze mną źle. Nie mam dziewczyny, nie potrzebuję mimo to seks uprawiałem ostatnio w tym tygodniu i to nie z jakąś panienką z imprezy. Żyję jak żyję i jest mi zajebiście być samemu, mogę sobie robić co chcę, gdzie chcę i z kim chcę, o poważnych związkach będę myślał po studiach:)

Gość realizm
Ale zeb byl meski to musi miec meska budowe ciala.

Adrian 172 i 50 kg? buahaha :D przegięcie, 60 to rozumeim, ale 50?!

Gość miłaaaaaa
Nie ma reguły... lepiej tak czy tak... Najważniejsze żeby osoba sama się dobrze w swoim ciele czuła i wtedy robi się automatycznie atrakcyjna :):):) tak jak my kobiety się postrzegamy, tak nas odbierają inni :D już nie raz zdążyłam się przekonać, że kiedy byłam w podłym nastroju i źle się czułam w swoim ciele, mężczyźni nawet nie zwracali uwagi... Nie muszę mówić w jakich wytuacjach było odwrotnie:) Chociaż nie jestem typem dziewczyny, która za wszelką cenę musi być adorowana, ponieważ znam swoja wartość i nie muszę się dowartościowywać w taki sposób:):)

Gość taki jeden koles
no właśnie męski ,a co jak ktoś nie ma takiego charakteru ? bo np nie te geny wychowanie itp ? wy możecie się zrobić ładne ,a my natury i charakteru nie zmienimy

Oczywiście, że wolę czas spędzać z ładnymi dziewczynami, ale na prawdę jak będę szukał żony to będę miał w dupie wygląd. Poza tym mam też dużo brzydszych koleżanek ale są spoko na prawdę zajebiste osoby a tu chodzi o to jakim kto jest a nie jakie kto ma wymiary.

Gość realizm
160 cm 50 kg. I mysle ze bedzie ok. :)

Taki jeden koles - wyglad ma znaczenie, ale to ze ktos wazy 5kg więcej niz powinien, to naprawde nie jest tragedia. Dla mn ie wazne jest zeby facet był przystojny, nie moglavbym byc z jakims takim nijakim... lubie jak facet m isie podoba i lubie podobac sie facetowi :) proste

Gość ADRIAN_35
jasne że tak, co to za facet który wyglądem przypomina imitację mężczyzny?? i ten który chleje browce?? dla mnie to śmierdzący pijak i brudas.

Gość realizm
No i mamy dowod ze kobiety chyab czesciej zwracaja uwage na wyglad. Co to sie porobilo :)

Gość ADRIAN_35
Kum kum z temperamentem a co w tym dziwnego że na co dzień obcuję z zadbanymi zgrabnymi osami ?? soryy ale nie pociągają mnie hipopotamy.

Gość ej czerwony tulipan
"ale na prawdę jak będę szukał żony to będę miał w dupie wygląd." Dokładnie. Zona jest od prania, gotowania i sprzatania, a do seksu są kochanki. :classic_cool:🖐️

Adrian - no sorry, nie przypuszczałam, pozdro, Hipopotam :P

Gość hujciwdupe
ja jebie jakie pedaly bezmozgie ktos cos powie a one pedaly potem powtarzaja nawet nie zastanawiajac sie czyto przyslowie ma sens :na przyklad jak suka nie da pies nie wezmie ,huuuuj normalnie mozgu nie maja huuuuj wazne aby powttorzyc i niewazne czy sie to sprawdza czy nie ,wazne ze to pedaly poem gadaja co sie nad tym nawet nie zastanowili jebane cioty bez jakiejkolwiek inwencji ktorzy na zawsze zostana w tym miejscu co byli i nigdy nic nie wymysla nowego,skorzy tylko do powtorzen bo kto sie kurwwwa ewwentualnie huuujem urodzil ten kolibrem nie umrze heiheiehiehiehuehuje

Gość realizm
Ale jak ktos jest brzydki a podobaja mu sie tylko zgrabne laski to ma przechlapane. Moze pozostac jedynei wieczny prawiczkiem.

Gość ADRIAN_35
spoko_kolezka_88 może na tej zasadzie że ja nie szukam, bo nie mam takiej potrzeby, ale z chęcią mógłbym poznać. Każdy facet leci ma wygląd, tylko nie każdego na taką miss stać choćby pod względem jego wyglądu. Jak się nie ma to co lubi to się lubi to co ma a później zdradza i tak z tymi które im się podobały...

Gość ej no __
Panowie, uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym.

Realizm no są też brzydkie dziewczyny, które szukają najatrakcyjniejszych kolesiów. :D Dużo lasek uważa, że są brzydkie a na prawdę nie są.

dla mnei jest wazna męskośc- nie podobają mi się takie rzeczy jak kobiecy chód, wydepilowana klata, pierścionki u facetów. facet musi być męski co wiąże się z odowiedzialnością - tylko to da kobiecie poczucie bezpieczenstwa

Gość realizm
ej no ma racje to sa typowe wymagania kobiet.

ej no__ 100 % racji :) choć mój facet nie musi umieć wszystkiego - od czego są hydraulicy i mechanicy? niech oni się tym zajmują, a my w tym czasie będziemy spędzać czas zupełnie inaczej :D

Gość realizm
Jesli masz jkies ambicje i nie chcesz jakiegos odpadu to musisz byc Bogiem i naczej pozstatja ci jakies wyrzutki.