Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kum kum z temperamentem

Czy są tu jacyś samotni panowie?

Polecane posty

Gość ej no __
C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.

Gość realizm
Ciekawe jest to ze u mezczyzn wymagania sa bardzo zanizone a u kobiet przeciwnie.

Ja to w życiu nie byłem na solarium, raz w życiu miałem żel na włosach w podstawówce, nienawidzę takich lamusów, którzy zastanawiają się w co się ubrać na dyskotekę, a tacy czasem przychodzą do mojej siostry. Żel na włosach, solarka, różowe koszule, kolczyki, klipsy,- z takim to bym się wódki nie napił.

z wyjątkiem tej końcówki o lusterku i szmince to wszystko się zgadza :) nie uzywam szminki ;p

Gość ej no __
D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.

no mój facet nie pamiętał daty pierwszego pocałunku i to bylo dla mnei bardzo przykre :(

Gość ej no __
Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.

Gość krnąbrny ziutek
data pierwszego pocałunku? A to ty jestes z jakiejs buchalterskiej rodziny?

Gość ej no __
A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia

Krnąbrny ziutek, takie rzeczy się po prostu pamięta...

Gość szczery jestem
A ja to pierdole wszystko nie jestem wysportowany, nie jestem przystojny, jestem leniwy, niby tam jestem wyksztalcony, ale co z tego jak nie mam pracy. Odpowiedzialny, czasami tak czasami nie. Mily i pomocny dla innych ale czy to wazne w dzisiejszych czasach. Jestem niesmialy. Czasami jestem zabawny czasami nie. Nie znam sie na typowo meskich pracach domowych. Za to nie chce jakiejs pierwszej lepszej dzieczyny, wiec dlatego pewnie do konca zycia pozostane sam. Jak sobie przypomne wiecej to naisze.

Gość ej no __
Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

Gość szczery jestem
Ale wymogow ej no nie spelnisz za Chiny :D

A Babinicz a ile masz lat? Szczery jestem - Ty mi się podobasz :)

eee to nie chcemy Cię bo jestes podejrzany jeśli wszystkie wymogi spełniasz :D

Gość krnąbrny ziutek
ale ja mam problemy z pamiecia, poniewaz prowadze bardzo intensywne zycie informacyjne i musze duzo informacji trzymac w glowie, wiec te ktore sa nieistotne do dzilania usuwam. Co ma do rzeczy data? Przed tysiacami lat nie bylo kalendarzy i dat i udzie jakos zyli. Dziwna jestes powiem ci, szukasz sobie fagasa dla ktorego bedziesz jakas nimfa. Tylko to podobno ty studiujesz ASP (?) a moze wcale nie, moze to ciebie na tej ASP studiuja? Nie chcialbym miec takiej kobiety ktora musialbym traktowac jak jakis cenny przedmiot. Pamietac i odpowiadac na pytania jak uczniak na egzaminie. To co napisalas odnosnie wymagan jest ewidentnie w sprzecznosci z twoimi realnymi wymaganiami.

kum kum.....wiecej niz 35 ale za to uwielbiam kobietki przy kosci.... bardzo cieple,otwarte,jest sie do czego przytulic,cieple dlonie- bardzo wazne!!!!,niesamowicie kochliwe....ehhhhh....rozmazylem sie ,za co was serdecznie przepraszam!:P:P:P

Poza tym zamiast szukać w internecie lepiej jest wyjść na ulice, pochodzić trochę na imprezy, poznawać nowych ludzi, nic na siłę. Im więcej osób poznasz tym większe prawdopodobieństwo, że trafisz na tą jedyną/jedynego.

Gość szczery jestem
Kum kum z temperamentem nie gadaj glupot. Ja sie malo komu moge podobac.

Gość krnąbrny ziutek
hehe internet to glupia uluda, imprezy tez sa glupim miejscem bo tam pelno napalonych i sciamniajacych osob lepiej jest zwyczajnie poruszac sie duzo po swiecie, wtedy trafiaja sie najlepsze znajomosci i to w najmniej spodziewanych sytuacjach :0

Gość krnąbrny ziutek
Babinicz co ma higiena do rachowania?

Imprezy są dobrym miejscem, bo można się wymienić kontaktami i sotkać się potem normalnie we dwoje, bardzo dużo par poznało się gdzieś na imprezie.

nie dołuj się :) jeśli jesteś w stanie olać sen i przyjechać do mnie w środku nocy, to znaczy ze jestes naprawde ok :)