Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kum kum z temperamentem

Czy są tu jacyś samotni panowie?

Polecane posty

miłaaaa, tak napisałam tu z nudy :D a raczej w ucieczce przed sesją, chciałam zobaczyć jak się sprawa rozkręci :)

No ja mam tak samo, uczę się ergonomii i tutaj siedzę coby się nie nudzić bo wszyscy znajomi spać poszli. Zaraz spadam na kurnik pograć w coś:)

Gość realizm
Ja tez wymagam zeby ona byla wyksztalcona, inteligentna, bogata, szczupla, maial duze piersi, byla dobra w lozku, zadbana i cholera wie jeszcze jaka. Tylko i tak nie znjade takiej chocbym sie zesral bo takich ludzi nie ma. Czasami jest nawet wiecej wad niz zalet, ale co zrobic ?

Gość miłaaaaaa
Hehe ;D nie straciłam jeszcze, po prostu niektórzy ludzie są żenujący ;)

Gość taki jeden koles
duze masz tzyce? pokaz

Gość mandarynka _
samotni są owszem ale ale.

Gość taki jeden koles
ergonomii to sie da nauczyć w poł godziny przed zaliczeniem powodzenia

Taki jeden koleś, miło że wydedukowałeś że mam duży biust ale to niestety nieprawda xD przy kosci znaczy że zdaje sobie sprawę, że mam troche za dużo tłuszczu :] oczywiscie że się odchudzę, bo nie mam go aż tyle, żeby być całe życie taka, jestem przy kosci od jakis dwoch lat i o dwa lata za duzo

Gość taki jeden koles
yea mam podszywacza :DD ...poka cyce

Nie dziękuję, no ja się uczę na poniedziałek, trochę tego jest jeden dzień juwenaliów mi uciekł przez to ale trudno się mówi:D

Gość miłaaaaaa
To uczyć się a nie grać w kurnik! i siedzieć na kafeterii! :D:D ja to sesje może za dwa lata:)

Gość hujciwdupe
i sie suko smiejesz ze o przednia zabawa a ja ci dzfko probowalem zaufac ,probowalem zebuys mna kierowala a ja bym wypelnial twoje wymysly ,rzem zwojowalibysmy caly swiat,nasze dziecko byloby niemal bogiem,bylobyi inteligientne jak nikt na zieni,czy ladne to tam huj ,ale bysmy mieli dobrze oboje,ale coz jak nie to nie , ty bylas slabszym ogniwem ale psowalas idealnie do ukladanki,ja se znajde podobny ellement ale ty musisz se szukac kurwwwa chyba lampe lukasieicza bo z tym pedalem to moz ebyc tylko bocy count :)pozdrawiam wszytskich i nie wpierdalaj sie do mojego zycia suko bo ja ci nie dam potomk predzej sie wykastruje albo pojde siedziec co nie zamierzam bo ja nie jestem z jebanej pierwszej lapanki suuuuko jebana ktorej probowalem zaufac i uwierzyc ktora od niepamietnych czasow mnie oszukiwala,zeby pokazac co to nie ona dla wszystkich swoich poplecznikow i polpleczmikow ktorzy prrezdzejc czy pozniej kopna ja w dupe ze nie bedzie widziala w jakim kierunku i gdzie lecie jebana pala i caly jej narod.HUJ CI W DUPE ZALUJE ZESW OGOLE POJWILA SIEW MOIM ZYCIU JEBANA SUKO CO MI SIE DO LOZKA PCHALAS.tera juz moge spokojnie umrzec czy zdechanac czy co tam nie istotne wazne ze mam czyste sumienie.

realizm, spelniam wszystkie Twoje wymagania z wyjątkiem szczupła i duże piersi - haha :] to pierwsze da się załatwić, ale z drugim będzie gorzej... tak sobie piszę tylko poza tym z tym "dobra w lozku" to sprawa względna - kwestia dopasowania :)

A ja za to mam 183cm i ważę 70 kg czyli chudy jestem, ale mam to w dupie generalnie:) Na siłkę chodzę raz na tydzień w ramach wf i to, że jestem chudy mi nie przeszkadza w niczym, ważne by być otwartym i by ludzie lubili spędzać z Tobą czas, na co ja nie narzekam, są ważniejsze rzeczy niż wygląd zewnętrzny.

hujciwdupe - a jednak jestes romantyczny ;]

Gość miłaaaaaa
spoko koleżka... pełen szacunek! w moim krótkim życiu doszłam do tych samych wniosków:)

Spoko koleżka - a co studiujesz?

Gość 20 pkt
kurcze nie kumam tego gościa czytam i nie rozumiem co to za bełkot ?

Gość taki jeden koles
ja obstawiam schizofrenie

ASP :]

Gość taki jeden koles
chuj z takimi studiami

:) no troche chuj :)

Dokładnie, gdybym chciał to bym poszedł na siłownię i się nadmuchał tylko zmieniłoby to mój wygląd fizyczny, a nie mnie jako osobę i jedyne co bym zyskał to to, że leciałyby na mnie tępaki z dyskoteki na czym mi nie zależy w ogóle. Wolę ten czas spędzić z koleżanką albo wyskoczyć z ziomkiem na browar.

Gość taki jeden koles
podszywacz może byś tak pospierdalał ?

Gość ja to nawet nie wiem
spoko_kolezka - e tam, niektore baby leca na chudzielcow :D mnie umiesnieni faceci brzydza, fu :O

Gość realizm
Tak sobie napisalem te wymagania, zeby zobrazowac jak trudno znalezc osobe ktora jest w stanie spelnic taka litanie.

Gość taki jeden koles
wy kobity i tak macie luz ja np żeby wyglądać tak jak bym chciał musiał bym na siłke ze 2 lata połazić ,a wy 3 miechy chudniecie i styka