Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kum kum z temperamentem

Czy są tu jacyś samotni panowie?

Polecane posty

Gość hujciwdupe
nie myj sie przez tydzien gdies okolo zebym mogl wziac twoja zapachw nozdrza.

Babinicz - ile masz lat? 40? tak sie z ciekawosci pytam

Ok dobranoc :]

Gość krnąbrny ziutek
spoko kolezko tak bardzo duzo par, a jeszcze wiecej sciemy i numerkow zalezy do czego sie szuka, jezeli do seksu, na krocej czy dluzej to imprezy sa dobre oczywiscie. natomiast prawdziwych ludzi znajduje sie wtedy kiedy sie nie arnazuje zycia, takie sa prawidla

Gość hujciwdupe
imprezy sa dobre bo mozna spojrzec na dziewczyne nic nie powiedziec i zaczac myslec w tym samym momencie zeby pozniej zrobic tak zeby bylo dobrze dla obojga

Gość szczery jestem
No dobra jezeli chodzi o ubior to czesto zwisa mi to co nosze, no chyba ze jest to konieczne, ale najczesciej nie jest. Nieraz jestem az za bardzo grzeczny dla kobiet a czasami mam tak ze jest mi to obojetne.

Ja nie wiem jak można się przejmować ubiorem, ja tam wyjmuję z szafy pierwsze lepsze rzeczy, zakładam i tyle. Kupuję sobie ciuchy, które mi się podobają więc zawsze jest spoko, jedyne na co patrzę to pogoda.

kum kum....BINGO!!! krnabry.....a co maja rachunki do dat??? chodzi o pamiec....o wazne daty najblizszej ci osoby....to wszystko:)

Gość hujciwdupe
ja tam nie wiem mi matka cos tam kupuje a w przyszlosci kobieta i bede nsic chociaz bede wygladal jak pedal oby nie

Gość ej no __
30 zdań, które może powiedzieć kobieta mężczyźnie: 1. Paliłam już grubsze skręty. 2. Ohhh, jakie to urocze. 3. Może po prostu się przytulimy? 4. Wiesz, chirurgia plastyczna mogłaby pomóc. 5. Możesz tym zatańczyć? 6. Mogę dorysować na tym uśmiechniętą bułkę? 7. No no, a stopy masz takie duże. 8. Dobra, popracujemy nad tym. 9. Czy to piszczy przy naciśnięciu? 10. O nie... chyba boli mnie głowa. 11. (chichot i pokazywanie) 12. Czy mogę być szczera? 13. Jak słodko, przyniosłeś kadzidło. 14. To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. 15. Może po zmoczeniu urośnie. 16. Za co Bóg mnie pokarał? 17. Przynajmniej dużo (długo) nie zajmie. 18. Nigdy przedtem nie widziałam takiego. 19. Ale wciąż działa, prawda? 20. Wygląda na nieużywany. 21. Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. 22. Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? 23. Zimno ci? 24. Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. 25. Czy to złudzenie optyczne? 26. Cóż to takiego? 27. Dobrze, że masz tyle innych talentów. 28. Czy jest do tego pompka? 29. Więc to dlatego osądzasz ludzi po osobowości. 30. Zdaje się, że to zrobi ze mnie rannego ptaszka.

Gość szczery jestem
Ja tez nuie wiem jak mozna sie stroic i przegladac przed lustrem jak kobieta. Nie chodze na jakies solarium, nie dwepiluje sobie roznych czesci ciala.

Ja w życiu nie byłem na solarce:) Ludzie wrzućcie swoje zdjęcia, może fajnie by widzieć z kim się dyskutuje, ja moge być pierwszy:P

Gość szczery jestem
Ja nie wrzucam tutaj zdjec :) Za duzo psycholi.

Gość hujciwdupe
ja tam jestem nie fotogenicznt a jesli nawet to sie w lusztre nie przygladam bo mdleje

Gość hujciwdupe
ja juz twoje zdjecia widzialem chyba ze to nie twoje ale mysle ze twoje chociaz moze nie ale mysle ze tak.

Gość szczery jestem
Ale gosciu sam do siebie gada hehehe

Gość hujciwdupe
jak za duzo jak tu 1 psychol tylko chyba ze 2 ale mysle ze tamtego nie ma bo dostal zakaz a praw natury nic nie zmieni amyslal ja ze tylko na zywo albo przez ts a tu literki tez dizlaja heheheehe;0

Gość hujciwdupe
z jakiego filmu ja nic o tym nie wiem jakis link czy coos

Gość szczery jestem
Ojjj ja tez chce tak wygladac w przyszlosci. Ale jeszcze troche musze podrosnasc.