Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Divine L.

Kocham karków, pakerow, wielkich umiesniocnych i koniec!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Divine L.

Uwielbiam takich i tylko takich i koniec!!!!!!!!!!! chudy facet wyglada jak popierdółka!!!!!!!!!! wielki był mój pierwszy facet i wielki będzie nastepny :PPPP

Masz pełne prawo i git, ale co w nich imponuje, siła? Był taki gość, Bruce Lee, był małym chudzielcem, ale każdego z Twoich karków wdeptałby w glebę bez żadnego wysiłku. Ale fakt, imponująco to on nie wyglądał. Mi tacy byczy goście głównie kojarzą się z niskim poziomem inteligencji, z nielicznymi wyjątkami.

Gość Divine L.
Imponuje mi w nich poprosu wyglad zewnatrzny. Fakt, posiadają duza siłę fizyczną, ale i duża siłe woli, bo taki sport to mnóstwo wyrzeczeń. Od zawsze lubilam ten typ :)

Gość Kark vel Paker
My tez cię kochamy... w dupe ;>

Gość Regre s
Kulturystyka jak mawia klasyk zaczyna sie wtedy gdy posiada sie odpowiednią masę i zaczyna się ją rzeźbic.Więc większość polskich karków nie ma prawa nazywać się tym mianem.Od innych ludzi różni ich tylko powierzchowna fizyczność która nie zawsze oznacza większą siłę a tym bardziej sprawność.Ich mięśnie,owszem są w stanie wygenerowac większą siłę ale tylko przez krótki okres czasu.Później może nastąpić tylko zmęczenie lub tzw.\"spompowanie\".Ale z pewnością w odpowiednich proporcjach może to się wizualnie podobać.Mi się np.podoba, to rzecz gustu-sam swego czasu dużo nad tym pracowałem i udało mi się osiągnąć przykuwająca wzrok sylwetkę.Ale to takie małostkowe kierować się tylko wyglądem.Szkoda że dopiero z wiekiem to się dostrzega

Gość Divine L.
No cóz, taki mam gust i naprawdę nie pociagaja mnie mali faceci... Nie mam pojęcia skąd to wynika. Ponadto Drogi Regre S, nie oszukujmy się wygląd robi pierwsze wrazenie!!! Jestem kobietą-wzrokowcem i tyle. Oczywiście,ze kwestia inteligencji i obycia potencjalnego kandydyata na partnera jest bardzo wazna. Rozrózniam równiez profesjonaliste od zwykłego steryda.

Gość szfzfvfg
ehhh mnie tez pociagaja pakerzy,dresiarze, robole - fizycznie wygladaja zajebiscie,zawsze sie za nimi ogladam, ale na patrzeniu sie konczy bo niestety przewaznie to glupi,chamscy ograniczeni ludzie.... chcialabym znalezc takie polaczeniu 2 w 1 - fizycznosc robola ale inteligencja i delikatnosc normalnego czlowieka:D

Gość Divine L.
Swoje przekonanie popre tym, ze kocham cwiczyc i jeść zdrowo!! Nie wyobrażam sobie swojemu facetowi smazyć schaboszczaka z ziemniorami, a sobie osobno robic warzywa z kurczakiem na parze...

no i super, tylko nie obrażaj, z łaski sowjej, \'popierdółek\', bo w oczach wielu sa oni dużo lepsi od Twoich karków

Gość Divine L.
Przepraszam, masz racje:) Wiem,ze wielu kobietom duzi facecie tez sie nie podobaja.

Gość Regre s
Akurat typowe dresy zazwyczaj sa zbyt głupie i leniwe żeby narzucić sobie reżim żywieniowy(bez używek) i treningowy.Dlatego nadrabiają to noszeniem dresu o rozmiar za dużego i chodzeniem w stadach,nie mówiąc o tym że nigdy nie zaatakują postawnego faceta :) często gęsto takie chudiny po jednym dobrym uderzeniu łamią sie w trzech miejscach :D nie mówiąc o tym że jeśli są na przegranej pozycji to mając do wyboru ucieczkę lub pomoc koledze,to zawsze wybierają to pierwsze :) No a dla odmiany-widząc prawdziwego kulturystę w codziennym stroju lub dresie(oni sporadycznie eksponują swoje walory publicznie) trudno jest odnieść wrażenie jacy są naprawdę zbudowani.Zdarzyło mi się widząc gościa np.godzinę przez zawodami pomyśleć że to ktoś z publiczności.I oto ich podziwu godna cecha-nie obnoszą się swoim ciałem a już tym bardziej nie przejawiają narcyzmu i przekonania że są lepsi od "niećwiczących".Oczywiście zupełnie odwrotnie zachowywują się ich marne podróbki :)

wielki był mój pierwszy facet i wielki będzie nastepny \" ja bym sie pokusił o stwierdzenie ze bedziesz szukała takze facetów z małymi ptakami, ,z małym mozgiem i inteligencja ponizej zera .... czy taki był ten twój były ? ;)

Jak jest ładna, szczupła dziewczyna to każdemu facetowi się podoba. Natomiast jeżeli chodzi o facetów, to każdy podoba się dziewczynom o danych gustach. Nigdy tego nie zrozumiem.

Gość Divine L.
Regre s... są różne kategorie wagowe na zawodach, nie wspominajac o tym , ze Polska niezbyt specjalizuje sie w promowaniu zawodów kulturystycznych :)

Hmmm01 - raczej nieprawda. Kazdy ma jakies gusta, ale nie kazdy filtruje przez nie potencjalnych partnerow. Chocby na moim przykladzie - podobaja mi sie wysocy faceci, a zaden moj partner nie byl wiecej niz 5 cm wyzszy ode mnie :(

Gość defrhfrhr
No to sobie kochaj karkow/ Ja pierdole.

To idzie w 2 strony... Inni faceci też nie chcieliby być z taką dziewczyną jak ty gdyby wiedzieli jaka jesteś. Chyba, że by byli idiotami. Pozdrawiam

Gość Regre s
Cześć Regres :) polecam odróżniać dziś regre s od Regres :) a z divine się nie zgodzę-może aż tak w Polsce się kulturystyki nie promuje ale nisza to też nie jest.Może przez to jest to bardziej elitarne.Ale przedstawicieli mamy świetnych i na wysokim światowym poziomie.I tak na naszym trudnym gruncie wyrośli takie tuzy kulturystyki jak np. p.Szczotka i nie tylko.I nie jest to człowiek pokroju tych z paradokumentu "bigger,stronger,faster"-polecam film

Gość Regre s
te verde-masz rację.Świadomi ludzie dobierają partnera na podstawie wypadkowej charakteru i wyglądu.Jeśli robią inaczej to bardziej stracą niż zyskają.Kanony piękna swoją drogą a wybór partnera swoją.Też nie filtruje ludzi ze względów wizualnych

bardzo ladnie to okresliles: "na podstawie wypadkowej charakteru i wyglądu"