Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkamatkamatka

skad moja corka ma tyle pieniedzy cz.2

Polecane posty

Gość matkamatkamatka

Pamietacie moj topic w ktorym zastanawialam sie skad moja corka ma tyle pieniedzy a ja jej nie daje zadnych pieniedzy bo jestem bezrobotna i nie chce mi sie pracowac.Córka mi powiedziala ze zawsze miala wielki zal do mnie,ze nie myslalam o jej przyszlosci. Otoz ten starszy pan z którym ja widywali ludzi to podobno jej narzeczony bo sie zareczyli ale ja w to nie wierze i spytalam sie wprost czy na byciu dziwka taka jak ona dobrze sie zarabia,a ona powiedziala ze nic takiego nie robi i jestem podla matka.On ją kocha i kupuje jej prezenty bo wie jak bardzo jej ciezko w zyciu..corka powiedziala ze nie chce mnie znac i sie wyprowadzila

Gość mnnnnnn
I dobrze zrobiła!! Co z ciebie za matka, "bo nie chce mi się pracować"..... Szkoda gadać, mam nadzieje że to tylko marna prowokacja:(

Gość matkamatkamatka
nie jest prowokacja,wstyd mi za taka corke a pozatym zajmuje sie domem a to chnyba tez praca a poza tym czy by pracowala w burdelu czy bedzie z tym starym alfonsem to i tak jest dziwką i to jej powiedzialam doradzilam jej zeby lepiej sie zatrudnila w burdelu to moze jeszcze wiecej wyciągnie tylko oby jak najdalej mojej rodziny,bo ludzie sie krzywo na mnie patrzą

Gość tak teraz mnostwo dziewczyn
zarabia,sama tez mialam "sponsora" prawda jest taka ze to nieslychanie łatwa kasa i tyle...za szybki numerek dostawałam kazdorazowo 500zł...wychodziło nawet 4 tys na miesiac jesli spotykalismy sie dwa razy w tyg....to po prostu kuszace a jak jeszcze sie trafi na fajnego faceta (ja spotykalam sie z 35 latkiem wiec nie byl to jakis stary dziad) no to juz w ogole bajka...ja nikogo nie namawiam! ja tylko pisze szczera prawde...łatwa kasa kusi

Gość matkamatkamatka
no tak tylko ze ona sie z nim zareczyla i wszyscy znajomi twierdzą ze są oni parą

no to chyba dobrze prawda? moj sponsor byl zonaty,nigdy zreszta zaden zwiazek na powaznie z nim w gre nie wchodzil....na miescie tez sie z nim nigdy nie pokazala...100% dyskrecji ale to dlatego ze dla mnie nie był to powód do dumy! seks za kase to zawsze jest prostytucja i ja dobrze o tym wiem,nigdy sie sama przed soba nie tlumaczylam a ze ona sie z nim prowadza,znajomi o tym wiedza...moze to naprawde milosc?

Gość matkamatkamatka
jezdzi do jego rodzicow i cala jego rodzina nią zachwycona ale to jest niewazne,przyjmuje prezenty od starszego faceta,to jest kurestwo

czy on jest duzo starszy? mógłby byc jej ojcem?

Gość matkamatkamatka
no pewnie ze duzo starszy,ale okazalo sie ze wszyscy jego i jej znajomi go znaja i twierdzą ze dzieki niemu ona ma zycie jak w bajce

no coz....jej intencji nie poznasz...rzeczywiscie wyglada to tak ze poleciala na kase ale moze jednak jest w tym jakies uczucie z jej strony...pewnie sie tego nigdy nie dowiesz jak jest naprawde

Gość mnnnnnn
Kobieto piszesz o swojej córce że jest kurwą, dziwka, spójrz na siebie gdybyś była inna matką to córka nie potrzebowałaby sponsora!!!!! A do tego jak piszesz że ona zna całą rodzine tego meżczyzny no to chyba bardzo dobrze o ich związku swiadczy, a może cholernie zżera cie zazdrośc, że ona ma faceta, że ma jakieś perspektywy na życie, na dobre życie, a może życzysz jaj takiego życia jekie ty miałaś, dom, dzieci, nie wiem co z mężem, ale pewnie cię zostawił.... Gratuluję Twojej córce że udało jej sie wyrwać z tego domu, gdzie miała tylko matkę która zamiast zarabiać na przyszłośc córki, badz reszty też dzieci wolała siedzieć i smęcić jak to jej się źle żyje!!!!!!!!!

a gdyby przyjmowała od młodego narzeczonego,to też by było kurestwo? matka,ktora nazywa córkę kurwą,lub tym podobnie ma jakiś problem ze soba... gdyby wasze relacje były zdrowe,po pierwsze by do tej sytuacji nie doszło, po drugie,porozmawiałbysie normalnie,zamiast oczerniac córke na forum... pamiętaj,że to matka pracuje na to,jakie relacje ma z dzieckiem.... od samego początku bo brak porozumienia z nastolatkiem nie bierze sie z nikąd....widac coś wczesniej poszło nie tak a tu widze patologie

Gość wiesz autorko ja
ja nie uwazam ze jestes zla matka ale po czesci zgadzam sie z mnnn corka ma zapewniona przyszlosc,wszystko jest ok-powinnas sie cieszyc jej szczesciem

Gość mnnnnn
No tak, ale matka chyba wie swoje i myśli zupełnie inaczej niż my, szkoda tylko córki, bo straciła matkę, żeby tylko z facetem dobrze jej się układało!!!!!

Gość matkamatkamatka
corka jest jedynaczka,ja nigdy nie mialam zadnych znajomych,z mezem zle zyje,cala rodzina sie ode mnie odwróciła,ale to pewnie dlatego ze corka trudnila sie czyms takim ja sama zrezygnowalam z pracy bo stwierdzilam ze lepiej zajmowac sie kazdego dnia wychowaniem,wolalam zeby córka skupila sie na wartosciowych rzeczach dlatego odmawialam jej znajomych.zawsze przebywala w domu a ona mi zarzucila ze nie myslalam o jej przyszlosci i ze ją zniewolilam to nie chodzi o to ze ona zna cala tą rodzine tego faceta chodzi o to ze sie zwiazala ze starszym facetem i sobie lekko zyje a jej naprawde nie potrzeba takich luksusowych rzeczy,zawsze trzeba zyc skromnie

Gość matkamatkamatka
córka twierdzi ze jestem sfrustrowana i ona nie chce miec ze mna kontaktow bo nazwalam ją prostytutką a ona twierdzi ze nigdy nie zrobila tego za pieniadze i miala tylko jednego faceta w zyciu

...eeee...nie wierze,w to co czytam powionnaś porozmawiać z psycholowgiem... Kobieto,każdy sam decyduje,jak chce żyć-po pierwsze po drugie,od siedzenia w domu,chyba masz depresje-i wcale nie pisze tego,zeby Cie urazić- poważnie poza tym pomyśl...czemu ludzie się od Ciebie odwrócili? co byś mogła zmienic? i jeszcze jedno....opiszesz,ze jestes sama,a odrzucasz ostatnią osobę,ktora Ci została.... jeśli jej nie uszanujesz,kto Ci zostanie?

Gość mnnnnnn
Na jakim ty kobieto świecie żyjesz, odcięłaś ją od znajomych, nie pracowałaś, bo wolałaś wychowywać córke, proszę ci, nie wiem czy płakać czy się smiac, wcale a wcale się córce nie dziwie że uciekła z domu, tylko czemu tak późno??????!!!!!!! Tak jak pisałam wczesniej, ty po prostu zazdrościsz jej dostatniego zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nastolatki potzrbują czasem "szpanu", czymś czym wśród znajomych mogą zaszpanować, potrzebują w ogóle znajomych, przyjaciół, a nie tylko towarzystwa starej zrzędzącej matki, która straciła męża, teraz córkę przez to że myślałą TYLKO o SOBIE, nie o córce, nie o mężu, tylko o sobie, bo jak byś dbałą o córę, to wiedziała byś czego tak na prawdę od ciebie potrzebuję, że poza tobą ma też swój świat, swoje potrzeby.....

Gość matkamatkamatka
ja mysle ze osoby sie ode mnie odwrócily bo byc moze moja corka robila to od dawna ona ze łazami w oczach powiedziala ze nie wierzy w to co slyszy,franca jedna

czemu nazywasz tak córkę? po pierwsze,nie masz powodó...po drugie..nawet,gdybyś miała,to Twoja córka niczego nie osiągniesz kryzkiem i wyzwiskami - tylko ją stracisz poza tym,to ,ze jest ze satrszym facetem nie znaczy,ze on ją che wykorzystać. Jest z nim szczęśliwa ale napiszę też,ze to,że jest ze starszym ma związek z tym,jaki miała dom znalazła bezpieczeństwo,ktorego jej zabrakło dom bez wyzwisk i awantur

Gość matkamatkamatka
to nie jest prawdą,nie kazdy musi pracowac zawodowo,chcialam przypilnowac moja corke zeby byla porządnym czlowiekiem,odgradzalam ja od nzjamoych jak tylko moglam a juz wiem dlaczego nieraz niektorzy ja zaczepiali bo pewnie wiedzieli czym ona sie trudni i dobrze ze jej nie bronilam,moglam sie jeszcze dolączyc,bo kurwy trzeba tepic zaluje ze wyszlam za maz i urodzilam dziecko,naprawde dziekuje,po tym wszystkim co otrzymalam

odróciły się od Ciebie-nie od niej!!!!!!!!!!!!!!!!! poważnie uważam,że powinnaś porozmawiać z psychologiem znaałam niemal taki sam pryzpadek kobiete samotną,od której wszyscy się odwrócili i która rujnowała życie swoim dzieciom chciała je zatryzmać przy sobie na siłe jednoczesnie wyzywajac,obwiniając za swoje niepowodzenia i robiąc piekło z ich życia pamiętaj,Twoje niepowodzenia są tylko i wyłacznie TWoja zasługą nie odbierz mnie źle- pewnie napiszesz zaraz ,ze jestem kurwą,jak Twoja córka,ale porozmawiaj z kimś...jeśli nie z psychologiem,to z zakonnicą,nie wiem,z kimkolwiek. jeśli nie postarsz sie dojść do siebie,stracisz córkę i zostaniesz sama,a w Twoim stanie może to skończyć się naprawdę źle (w sensie psychocznym)

Gość mnnnnn
w 100% prowokacja, nikt normalny tak by nie pisał!!!:(

Gość matkamatkamatka
ja po prostu chcialam miec normalną skromną córkę a jie ajkąś taka która chce kupywać nie wiadomo jak drogie ubrania i jeżdzić po swiecie.Ja bez tego zylam i nigdy nie bylo mi to potrzebne wiec po co jej to? teraz wielce obrazona ze tak ja nazwalam,twierdzi ze jest niewinna i nieslusznie ją posądzam

mnnn niestety napisałby.... jest to lęk przed samotnością a jednocześnie odrzucanie bliskich

wierz mi,że córka Cię kocha tylko chce żyć inaczej niż Ty nawet nie wiesz,jak ją ranią Twoje słowa porozmawiaj z kimś!! powiedz wszystko to,co tutaj

Gość tez uwazam ze to prowokacja
ale nie dlatego ze takich ludzi nie ma, bo owszem sa niestety.. ale osoba z takimi pogladami na swiat nie siedzialaby na kafeterii...

Gość matkamatkamatka
córka mnie kiedys osmieszyla poszla do psychologa i zaczela wszystko opowiadac bo to byl psycholog szkolny a pozniej ten psycholog ze mna rozmawial tak mnie osmieszyc

matko,nie chcę Cię osądzać z pewnoscią miałaś ciężkie życie nie odrzucaj córki rozmawiaj z nią spokojnie o swoich obawach i wysłuchaj jej przez kryzk nie dojdzie do porozumienia uszanuj ją,a ona uszanuje Ciebie ona na pewno nie chce uciekać,ale to jej jedyny sposób,zeby uczyć się życia odgradzanie od znajomych siebie,czy jej nie jest i nie yło dobrym sposobem na uczenie życia w społeczeństwie jeśli nie żyjesz z ludzmi,jak masz potrafić z nimi żyć