Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkamatkamatka

skad moja corka ma tyle pieniedzy cz.2

Polecane posty

nie chciałą Cię ośmieszyć,ale nie wiedziała ,co robić uwierz z samotności wszystki9e Twoje lęki jeśli nie postarasz się zrozumieć,czemu nie ma między wami porozumienia,starcisz ostatnią bliską Ci osobę

Gość matkamatkamatka
córka przyniosla mi wstyd a ta kretynka psycholozka mi powiedziala zebym nie zdręczyla dziecka bo dziecko nie zrobilo tego o co ją posądzam aba widocznie tez dala sie nabrac

Gość matkamatkamatka
postraszylam ja ze zamierzam o tym powiedziec calej rodzinie i wszystkim znajomym

nic więcej nie napiszę,bo nie ma sensu matko sama musisz dojść do tego,że swoim nastawieniem niszczysz sobie życie

Gość matkamatkamatka
zastanawiam sie tez czy nie zadzwonic na jej studia,bo ma praktyki w szkole i w przedszkolu wiec ma kontakt z dziecmi a chyba taka osoba nie powinna uczyc w szkole czy przedszkolu

Gość jak zadzwonisz
to się ośmieszysz

Gość matkamatkamatka
niby dlaczego?zyje z takim starym capem i taka osoba ma wychowywac uczniow?

Uważasz, że wychowując samotnie dziecko ( w dodatku nastolatkę) można nie pracować?! Sama przyznałaś, żę Ci się nie chce i że nie każdy musi! To ja Ci powiem: Każdy, kto chce być lepszym człowiekiem, powinien pracować. A to, że Ty nie jeździłaś po świecie i nie potrzebujesz torebek Prady? Twoja sprawa...Twoja cóka, jak każdy normalny człowiek chce żyć na godnym poziomie, proste, nie?

Gość kretynska prowokatorka
nawet nie zwraca uwagi na to co piszecie tylko papla swoje, zagłuszona idiotka (zagłuszony idiota?:o). Ludzie, kurwa, nudzi wam się w niedzielne popołudnie, naprawdę.

Gość matkamatkamatka
wychowywalam corke razem z mezem ale z mezem nie zyje dobrze,to znaczy spimy w jednym lozku ale nic wiecej,ciagle sie klocimy i obrazamy,nienawidze go tak a jej to sie marzy bog wie co,bo jej akurat potrzeba torebek nie wiadomo jakich a szafa z ciuchami to az peka w szwach podbnie z kosmetykami,malo sie nie zesra zeby miec co raz wiecej jakby faktycznie bylo potrzeba tyle ciuchow w zyciu

Gość jak zadzwonisz
Zrozum, że to Ty masz problem z sobą a nie córka. Ty wybrałaś swój sposób na życie sama, przy okazji niszcząć swoje dziecko. Teraz pozwól wybierać swojej córce. Pozwól jej teraz wygrzebać się z tego gówna, w które ją wpędziłaś.

no w każdym razie cikawa jestem, co Ty jej chciałaś przekazać, zamykająć ją w domu i narażając na trucie bezrobotnej matki, co?

Gość matkamatkamatka
ja nie trulam,nie pracowala zawodowo ale robilam pranie i gotowalam,ostatnio jeszcze zanim sie poklocilysmy wrocila z miasta z tym swoim alfonsem i sie zalila jak to w niedziele ciezko znalesc wolne miejsce w restauracji,to jej powiedzialam ze skoro jest pelno nierobow wokol i czlowiek nie umie sobie sam czegos zrobic do jedzenia to efekty są takie ze restauracje pekaja w szwach

Gość tak sie zastanawiam i nie wiem
wiesz, moja mama tez tak mowila, po co ci to a po co ci tamto i tez nie pracowala. mam do niej zal bo siedziala w domu, ogladala seriale, gotowala obiady i robila pranie a potem nam wypominala jak ona sie meczy, zeby nas wychowac a my nic tylko chcemy kupowac coraz to nowe ciuchy i kosmetyki. jak poszla do pracy 10 lat temu, po 15 latach siedzenia w domu (mlodsza siostra poszla do szkoly) to od tamtej pory odlicza czas do emerytury. ja mam meza. jak kupowalam suknie slubna to uslyszalam, ze po co place az 3700 skoro mozna kupic uzywana bo to na jedna noc. kiedys spotkalam na miescie, mialam w reku reklamowke z markowego sklepu to uslyszalam milion pytan po co kupuje takie drogie jak moge kupic taniej na bazarku itd itd. nie znosze takich ludzi. kocham ja, dala mi wszytko czego potrzebuje ale dzieci a zwlaszcza mlodziez potrzebuja tez znajomych w swoim wieku i roznych materialnych dobr, ktore w dorslym wieku staja sie bzdetami ale do tego trzeba dorosnac. co z tego, ze teraz roumiem, ze jedna bluzka dobrej jakosci jest lepszym wydatkiem niz 10 koszulek z orsaya byle miec w innym kolorze na kazdy dzien tygodnia? 10 lat temu nie miec nowego ciucha to byc w towarzyskiej degradacji.

Autorko, a po co żyć? I tak się umrze, po co zatruwać innym życie? Ogarnij się albo rzuć z mostu:p

poprzedniczko- podpisuję się rękami i nogami! do autorki- wiesz, ja pracuję 9 h dziennie i oprócz tego kończę studia i również gotuję, prasuję, sprzątam...jakoś mi rączki jeszcze nie odpadły

Gość matkamatkamatka
ale moja corka ma tyle wszystkiego ile chyba ludzie przez 30 lat nie kupują a ten jej fagas z tego szczesliwy ze ona taka piekna madra i elegancka

Gość taki jeden koles
niezła prowokacja. bo chyba nie można być tak tępym i mówić takich zaściankowych rzeczy jak ta matka no litości ..aż mi się srać zachciało

Gość matkamatkamatka
pewnie nie robisz tego dokladnie,tylko masz zaniedbany dom i zle wychowane dzieci bo wolisz zajmowac sie pracą zeby zarobic na jakies bzdurne wakacje albo ciuchy

Gość matkamatkamatka
tak?tej wiosny kupila 5 par butów i na lato kolejne 8 par a wszafie jak obliczylam jest okolo 90 par wszystkich butow,czy to jest normalne?

Gość a ty to co
nie pracujesz, rzuciłaś wszystko żeby "wychować córke" i masz "kurwe" w domu:)

Gość a ty to co
i nawet tych bzdurnych wakacji:D

Gość ynka
Współczuję i córce i jej partnerowi . Męża to ona będzie mieć młodego - jemu już BARDZO współczuję. Taką teściową mieć!!! Brrrr. Kobieto w jakich Ty czasach żyjesz???? Jaki przez te lata dawałaś przykład?? Ona przejmie Twoje podejście do życia i będzie go zatruwać swoim dzieciom . Pewnie od lat jej biadoliłaś i trułaś o swoim poświęceniu dla niej. Mam córkę dorosła i swoją ukochaną pracę. Ale dużo rozmawiałyśmy, i ona wie, że podział jest równy. Sama sobie jesteś winna.

po pierwsze:dzieci jeszcze nie mam, po drugie sprzątam dokładnie, a od pucowania na błysk raz w tygodniu jest sprzątaczka. I nie zbieram na bzdurne ciuchy albo wyjazdy, tylko robię tak, żęby w wieku tych 40 lat mieć już zapewniony byt dla nas i dla dzieci!

Gość matkamatkamatka
zgwalcili mnie i nazwali szmata jak bylam mloda bo mam pysk jak scierka do podlogi fagasy jedne co oni sobie mysleli brak szacunku na tym swiecie wszyscy chca tylko jakichs przyjemnosci zamiast pomyslec o czyms takim jak skormnosc ludzie jak zyli skormnie to zawsze im bylo lepiej niz tym dostatnim z tego nadmiaru luksusu mozna dostac fiola

Gość taki jeden koles
dobra a teraz pospierdalaj z tad ..hop hop hopla

Gość jak zadzwonisz
nieszczęśliwa kobieta próbuje unieszcześliwić swoją córkę i pewnie wszystkich innych w około, rozpacz w kratkę :(

Gość matkamatkamatka
na obiad z oszczednosci przyrzadzam wlasne fekalia