Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CONSUELLA

PIERSCIONEK ZARĘCZYNOWY !!!

Polecane posty

Gość CONSUELLA
przepraszam za błędy ale jestem tak podekscytowana :) po 4 latkach sie doczekałam :) a wy po ilu sie zaręczyliscie??

Gość kleoop
nie podobaja mi sie pierscionki z zoltego zlota. dlatego wy branek zalozyl mi pierscioneczej z bialego:)

Gość CONSUELLA
no moj naszczescie nei jest taki zółty ale białe złotko tez piękne :)

Gość CONSUELLA
dziewczynki wklejajcie zdjątka :)

Gość lenka190
chcialabym wkleic ale nie chce zeby ktoś sie smial i mowil zem oj nie wyglada na zareczynowy :/

Gość nie podoba mi się ten
pierścionek jego styl kojarzy mi się z takim odpustowym pierścionkiem z oczkiem, jakie kiedyś kupowały sobie małe dziewczynki

Gość nie podoba mi się ten
w ogóle wszystkie pierścionki na tej stronie są jakieś koszmarnie brzydkie bez polotu i wdzięku

Gość pierscionek czy nie
Nie podoba mi się twój pierścionek. Taki odpustowy jak już ktoś wcześniej nadmienił.

Gość lenka190
dobrze ze nie wkleilam swojego :/ choc wyglada calkiem inaczej niz pierscionki zareczynowe

Gość skkkuuuutek
pierścionek śliczny ale komus padło na dekiel żeby tyle kasy dawać za kawałek złota

Gość lenka190
ale ta dziewczyna napisała ze taki pierscionek kosztuje mniej w innych punktach. w jednym sklepie bedzie kosztowal 6 tysiecy w innym polowe mniej

Gość CONSUELLA
no moj kosztował znacznie mniej ale wzór został zachowany wszystko zalezy od kruszca

Gość CONSUELLA
mnei sie moj bardzo podoba nie mam drobnych paluszkow wiec male oczko wyglądałby kiepsko :(

Ja dostalam bardzo delikatny i prosty pierscionek z bialego zlota z brylantem. Tyle ze brylant duzy, 0,8ct i az sie boje ile on mogl za niego dac :o

Gość CONSUELLA
wklej zdjęcie napewno sliczny piwrscionek, skromne najładniejsze ale do takich trzeba miec delikatne dłonie niestety ja takich nie mam :(

Nigdzie nie moge znalezc nigdzie podobnego. Ale cos mi sie nei chce wierzyc ze ten brylant ma 0,8ct mimo ze tak jest napisane w certyfikacie.

piękny i mimo że podobaja mi się pierscionki z jednym oczkiem to bym takiego nie chciała bo tak jak autorka nie mam drobnych palców

Gość a to moj pierscionek
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,401 zloto jest dużo jaśniejsze, przepięknie na moim palcu wygląda, jak przymierzyłam to aż zdjąć nie chciałam ;)

Gość lenka190
no właśnie wszystko zalezy od gustu jednym beda sie podobac z bialego zlota drugim z żóltego tak samo jest z wielkością brylancika itp. Jedni lubią duże oczka a moj pierscionek jest odmienny ma malenkie oczko ktorego nie widać, jest z żóltego złota i mała domieszka białego są zrobione kuleczki z białego złota chyba 3 lub 4 i na końcu rzedu tych kuleczek malenki brylancik zresztą nie wiem co to jest ;)

Gość CONSUELLA
szliczne macie pierscioneczki ;) mój jest szzafirowo-diamentowo nie wchodzi mi twoj link :( wklejam usowam przerwy ale nic z tego :(

Gość qqqrka
ja pitole, ludzie, takie pierscionki za tyle kasy, pare tysiakow???? ja bym sobie nie pozwolila takiego kupic, wolalabym zeby chlopak ta kase przeznaczyl na cos pozyteczniejszego. Ja dostalam zwykly pierscionek zloty, niewiem ile kosztowal ale moze ze 100zl?? taki najzwyklejszy, nie wazne za ile ale sam fakt sie liczy,,

Gość CONSUELLA
przedmowczynio zgadza sie tez bym tyle kasy nei pozwoliła dac na pierscionek dlatego moj kosztował jak juz podkreslałam znacznie mniej duzo duzo mniej ;) ale to prawda ze liczy sie sam gest ze chce sie z kims dzielic zycie ;)

Gość qqqrka
moj teraz juz maz arabia niewiele wiecej niz pokazany tu pierscionek i dla nas taka kwota jest naprawde niewyobrazalnie duza zeby kupic taka pierdulke za tyle kasy. W zyciu bym sie nie zgodzila na cos takiego!!!! nawet jak by bylo go stac na to to absolutnie. Chec spedzenia zycia razem- to sie liczy a nie jaki kto ma pierscionek. Moj byl kupiony na jakims placu u jubilera, w zadnym salonie :) i jest najpiekniejszy