Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza24*

dziewczyny poradźcie czy te ciuszki moge nosic

Polecane posty

mi osobiscie podobja sie tylko spodnie,choc nie sa w moim stylu i sama bym takich nie zalozyla-ale ty jestes szczupla wiec inaczej to wyglada. Reszta jest straszna jak dla mnie,nie zalozylabym,bardziej sie to nadaje dla dziewczynek niz dla doroslej panny...

Gość 244
Ale ta bluzka jest kiepskiej jakości - z wiskozy. Masz bardzo dobrą figurę ale te stroje to jedna wielka pomyłka. Wyglądają jakbyś je pożyczyła od 12-letniej siostry. Strasznie tandetne.

Gość Jezzzzu jak dobrze
ze mieszkam w kraju,gdzie kazdy ubiera sie jak chce i nie budzi to u nikogo zdziwienia.Nikt nie pedzi wariacko za moda i nie jest narazony na komentarze domoroslych znawczyn mody.Przypuszczam ,ze nie jedna z was budzi litosc swoim wygladem,dlatego fajnie jest przejechac sie po dziewczynie ,ktora prosi o rade.

Gość świetnie a zwłaszcza
te różowe majty pod białą spódniczką :D

Gość zuza24*
może mi ktoś doradzić

Gość ollinka135
Bluzka beznajdziejna

Gość expertfff
ani bluzka ani szmizjerka, polecam kupic coś z bluzeczek takich jak te lub w tym typie: http://www.allegro.pl/item659684914_bershka_super_sexy_t_shirt_emo_punk_m.html , pamiętaj że koszulka z krótkim rękawkiem, czarna lub biała ci sie zawsze przyda, jakiś fajny top też, kupuj kolorowe ciuchy, jesteś zgrabna i szczupła, więc kup sobie obcisłe szorty lub rurki, co do koszulek to rozumiem ze lato i wogóle ale modne są dłuższe koszulki, wystający brzuch już nie jest modny, a ze spodni takie alladynki na przykład, tanie i ładne, idealne na wielel okazji: http://www.allegro.pl/item656757862_ekstra_modne_dresowe_pumpy_alladynki_s_m_l.html

Gość zuza24*
expertfff dzięki za propozycję tylko właśnie mi się nie podobają tego typu bluzki a jesli chodzi o spodnie to właśnie chociaż na okres letni chciałabym wejść w spódniczkę bo cały czas w spodniach chodzę a nie spódnicach i wszyscy mi mówią ze kiedy nogi będę pokazywać jak 50 lat będę miała na karku a powiedz mi dlaczego twoim zdaniem nie mogę kupić tej szmizjerka ani tej bluzki

Gość expertfff
szmizjerki wyglądają fatalnie,sama nie wiem czemu, ale czy to założy wysoka czy niska dziewczyna to taka szmizjerka wygląda wg mnie nieładnie, nawet jak ją skomponować z legginsami czy rurkami, wysokimi obcasami lub czymś tam jeszcze to taka szmizjerka nieładnie wygląda, co do tej bluzki to jest ona kiepskiej jakości i są one mocno przereklamowane, masa dziewczyn je nosi i jak zauważyłam nie każdej to pasuje, szczególnie niskim i opalonym, o większym biuście, patrząc na twoja sylwetkę uważam że ci by średni pasowało, co do spódniczki to klasyczna jeansowa mini jest świetna, zawsze na topie i praktycznie do wszystkiego pasuje, można do niej dopasować podkoszulkę, top, koszulę(taką elegancką mi chodzi) itp, modne są również dłuższe spódnice, takie za kolana, kolorow, świeże, w bijących po oczach kolorach:amarant, turkus, czerwień, granat, fiolet, najlepiej gładkie lub z jakimś delikatnym wzorkiem u dołu

Gość zuza24*
dzięki za pomoc a jak myślisz te białe spodnie które mam na zdjęciach na poprzedniej stronie chce je troszkę skrócić bo są mi za długie czy mogę je nosić

Gość zuza24*
tak

nie chce cię urazić ale czas zacząć się ubierać jak kobieta która jesteś. odnajdź swój styl a ciuchy z godnie z tym co pisały dziewczyny powyżej wyrzuć oddaj. jesteś szczupła wysoka jest tysiące ciuchów których wyglądała byś szałowo a tee.... no sory zabijają to jak mogła byś oszałamiająco wyglądać.

Gość tlusta wieprzowina to nie ja
no tak... dziewczyna ma 24, wiec powinna juz sie ubierac jak stara baba- najlepiej w garsonki? :O:O:O a kto to w ogole ustala, jak powinno sie ubierac? matko, co za wies!! autorko, ubieraj sie jak chcesz a innych miej gleboko w doopie, to nie ich sprawa. Buraki!!!

Gość posluchajdobrejrady
o cie obchodzi co inni mysla? jesli tobie sie podobaja te ciuchy to i tak do ciebie nie dotrze ze sa tandetne... podobno o gustach sie nie dyskutuje wiec skonczcie dziewczyne krytykowac bo i tak upiera sie przy swoim czyli jest pewna tego co chce nosic. podoba ci sie? zakladaj i nie patrz na to co ludzie mysla. mam 19 lat jestem dziewczyna caly czas chodze w bluzach, szerokich spodniach, czapach NE.. ogladaja sie, patrza jak na kretyna - mi to nie przeszkadx\a. ty tez ubieraj sie jak ci wygodnie peace

od kiedy kobieta znaczy stara baba??? bo jak dla mnie to kobietą się jest jak się ma i 20 lat i 80 lat? i warto podkreślać to. napisałam ze przy takiej figurze jak ma może wyglądać oszołamiająco nie maiłam na myśli garsonek ani szpilek ani żadnego konkretnego stylu. nie ważne czy te ciuchy będą sportowe, eleganckie czy jakiekolwiek ale żeby dobrze leżały i podkreślały jej atuty. a sory to co widzę na niej wisi a nie leży. ubierać się jak kobieta znaczyło nie jak dziewczynka bo te ciuchy pasują dla 15 latki (jak ktoś nie zauważał to tyle dawano jej lat). grzecznie mogę wyrazić swoją opinie. i uważam że dużo traci nosząc takie rzeczy. skończcie pieprzyć (przepraszam za wyrażenie ale już nie mogę z tym wygodnie) bo można ubierać się bardzo wygodnie a zarazem ładnie schludnie i z klasą.

Gość expertfff