Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream w pomarańczy

wiecie dlaczego bede wiecznie sam oto powody

Polecane posty

Gość cream w pomarańczy

- nie bede nikogo utrzymywał skoro ja mam prace i zarabiam na siebie to kobieta tez to ma robic - nie zamierzam nackakiwac i sie ciągle płaszczyc przed kobietą - nie zamierzam ciągle kobiety zadawalac gdyz one tego otrzekują nie dając nic w zamian - nie zamierzam ciągle zapraszac kobiete na randki, imprezy , kino i ciągle za to płacic bo skoro ona pracuje to tez ma kase i ona tez powinna sie dorzucic - ja toleruje tylko takie kobiety które chcą zyc jak partnerzy a nie jak utrzymanki a takich jest mało

Gość cream w pomarańczy
oczekują*

Gość cream w pomarańczy
miałem kilka epizodów z kobietami i mi sie to odechciało poprostu tak to jest :)

Gość i teraz jesteś gejem

Gość cream w pomarańczy
nie jestem osobą która zyje sobie samotnie

Gość typowy skąpy i chytry
poznaniak :)

Gość cream w pomarańczy
ja nie jestem skąpy i chytry skąd te stwierdzenie? co najlepiej mam jeszcze płacic kobiecie zeby zemną była

Gość kir
niebieskooka ty jestes wyjatkiem i na dodtatek panna :P Ale wiekszosc kobiet to jakies nieporozumienie . Najlepiej brac i wymagac nic albo malo dajac w zamian.

Gość nostalgia w wieczor
idactokiem twojego rozumowania to kobieta powinna tez przestac tobie gotowac, prac i sprzatac, bo w koncu jestescie partnerami, a ona nic nie bedzie miala z tego ze ci upierze czy ugotuje? tak? a wiesz jest takie cos ja milosc dla ktorej robi sie cos bezinteresowanie, trzeba tylko odroznic takie dziewczyny ktore szukaja tylko typoowych sponsorow, bo jak poznasz ta jedyna dla ciebie to zarowno ona jak i ty nawet sie nie spostrzezecie ze bedziecie sobie dawac nazajem nie oczekujac nic w zamian...

mario tez masz kiepskie wspomnienia... przykro, ze spotkaliscie takie kobiety... jednak nie mozecie pisac, ze wszystkie takie sa.... bo nie sa...

Gość wu tang
Bo mezczyzna musi byc taki i owaki, a kobieta ma poprostu byc i pachniec. Sram na takie cos juz wole byc sam.

Gość cream w pomarańczy
prac i gotowac potrafie nikt mi tego nie musi robic :)

Gość nostalgia w wieczor
mariooo .... agdzie ty to widziales? ja pierwsze slysze o takim czyms ze kobieta ma kase na to i tamto od meza a za to ugotuje czy upierze,dla mnie to powinno byc partnerstwo OBOJE powinni tak samo na wszystko pracowac, z tym ze facet zazwyczaj wiecej zarabia i wiadomo czasami jak jest ciezko powinien wspierac ta swoja kobiete ale tylko jak wymaga tego dana chwila

Gość wu tang
Ciekawe sa te zwiazki partnerskie. Jak kobieta siedzi w domu bo nie mzoe znalezc pracy to jest ok, ale jak faceta wyrzuca a zona tylko zarabia to juz wielkie halo.

Gość cream w pomarańczy
no własnie kobiety mają wieksze wymagania są bardziej wyrachowane tak juz jest i bedzie cały czas

Gość xkopciuszek
weź się cream nie produkuj. żaliłeś się ,że nikt Cie nie chce bo jestes chudy a teraz niby to wina kobiet? paranoja...

Gość 111111aaaaa
wy chyba jesteście chorzy! to właśnie faceci mają większe wymagania: kobieta wraca z pracy i musi stać przy garach, sprzątać, gotować, prasować i nie wiadomo co jeszcze a facet siądzie przed telewizorkiem i nic go nie obchodzi!taka prawda. a że wy lepiej zarabiacie to nie nasza wina. też byśmy chciały dobrze zarabiać.

Gość nostalgia w wieczor
przypuszczam, ze ostatnia towja kobieta byla typu "blachar" dlatego teraz masz taki zal do wszystkich kobiet, wiesz zauwazylam ze w polsce jest jeszcze ta mentalnosc, ze dziewczyna powinna rodzic dzieci, gotowac byc matka polka, a facet przynosic pieniadze do domu, wiesz ja bym chyba zwariowala jak bym takie cos wprowadzila u siebie, na zachodzie widzi sie cos takiego ze oboje zarowno maz i zona pracuja, kazde sobie kupuje auto zeby dojezdzac, kazde sie sklada na pol ze swojej kupki na dom, a dzieci do przedszkola i potem jak wracaja to zazwyczaj kobieta gtuje, ale za to maz obciaza ja w innych sprawach w domu, albo robia to na zmiane, w polsce jest tak typowo "zasciankowo" poniewaz nie stac nas na 2 auta, zarabiamy innaczej niz na zachpdzie, mamy inny poziom gospodarczy dlatego dziewczyny tak bardzo nogami i rekami leca na kase, wiem to bo sama mieszkam za granica i sama preferuje partnerski uklad w zwiazku, mimo ze moi rodzice sie za glowe biora ze musze znalesc sobi bogatego faceta ktory bedzie mnie utrzymywal no i jest jeszcze kwestia dzieci ze powinnam byc matka polka i juz je teraz miec, bo baby sa od garow itd, ale ja mam wszystko w d* i robie to co mi przyniesie szczescie..

Gość wu tang
I co z tego ze jest chudy. Nie o tym teraz rozmawiamy.

Gość wu tang
111111aaaaa przy garach ???? Prosze bardzo napraw wszystkie urzadzenia domowe, znaj sie na budowlance to chetnie ugotuje zupke i pozmywam.

Gość wu tang
A najlepsze sa takie co same gowno robia w ciagu dnia, maz wraca z pracy i jeszcze wymagaja od nich tego co same powinny robic.

Gość nostalgia w wieczor
mariooo to co piszesz to chyba laski z ponsoringu wiec moze zacznij szukac normalnych dziewczyn, a z reszta gdzie widziales [polki ubierajace sie u gucciego???

Gość Cudowni panowie
jaki pan taki kram gowno z gównem zawsze się spotka, chociażby w oczyszczalni ściekow

Gość bo jak facet mający 27
lat bez matury creamie nie masz szans na żadną inną bo jesteś po prostu prosty :O

Gość nostalgia w wieczor
czyuzywasz kosmetykow czy nie skora w pewnym wieku sie strzeje bez wzgledu na stosowanie make up ow czy nie taka prawda wiec masz odp

Gość wu tang
Wlasnie gowno zawsze lgnie do takich co duzo moga dac i sa zbyt dobrzy dla innych. Wcale to nie sa jakies panny szukajace sponsorow. Mozna powiedziec ze to juz wlasciwie norma. A taka ktora chce wesprzec partnera to juz raczej trudno znalezc.

Gość nostalgia w wieczor
bo wiekszosc polek zamiast isc na studia czuje instynkt maciezynski a wtedy boj sie boga musi znalesc faceta ktory bedzie zapieprzal na nia i na dziecko, a prawidlowo powinno byc ze najpierw wyksztalcenie a pote, jak sie juz dorobi czegos to zakladanie rodziny ale laski z teo co widze moi znajomi licza ze facet zarobi na wszystko a one beda sie kopulowac, okropne

Gość czał czał
kurwa:O "będą się kopulować" oto odpowiedź dlaczego trafiacie na same puste baby:O Która porządna kobieta z wykształceniem chciała by takiego leniącego się tłuka w domu? Nie może skumać że laski tapetują się jak duży pokój ale potem fajnie jest pukać taką lansiare, co?