Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream w pomarańczy

wiecie dlaczego bede wiecznie sam oto powody

Polecane posty

Gość arabat
:D

Gość dziwnaaaaa
biedny mario, atakuje na oślep, tylko nie bardzo mu to wychodzi:) ciekawe, jakie będą następne teorie:)

Gość arabat
Nie pekaj napisz cos jeszcze :D

No mario no.. Przepraszam, że cię gasiłam, już nie będę.. No odezwij się! :)

Gość dziwnaaaaa
mario z wieśniakami i kobietami, przepraszam, babami, nie będzie gadał:) nie ten poziom;)

Gość cream w pomarańczy
ja tam twierdze ze większosc kobiet jest taka jak opisałem a mario troche przegina ale to co on pisze z niczego sie nie bierze bo wystarczy wejsc na fotka, sympatia i tam wszystko widac

Kuuurczę, po raz kolejny przegięłam. Znów mi wstyd.

Gość opiekunka debili
znam takiego jednego co miał takie poglądy, czyli wszystko pod siebie. Wiesz co się z nim dzieje? ma 79 lat, żona zmarła, nie ma nikogo kto by chociaż z nim pogadał bo nikt go nie lubi. Nie wiem nawet czy jak umrze , czy wogóle ktoś przyjdzie na jego pogrzeb. Ale tak na marginesie, życie miał bezstersowe. Tylko czemu nadal uważa , ze jemu się należy?????? Więc uwazaj, z tymi poglądami, bo to moze sie obrócić przeciwko tobie.

Gość dziwnaaaaa
cream, ale nie musi tak uogólniać....myślisz że dziewczyn to nie wkurza?ja się Wam nie dziwię, że jak spotkacie 9 takich samych to pomyślicie, że 10 też taka będzie. Ale nie musi.

Gość arabat
No ale czemu on nadaje na dziwna i ona_pn. Przeciez one chyba takie nie sa ? Nie ma sensu wszystkich wrzucac do jednego worka.

Gość dziwnaaaaa
ona, może mario myśli. Dajmy mu czas;)

Gość cream w pomarańczy
no nie ma sensu wszystich wrzucac do jednego wora ale kobiety robią tak samo

Właśnie. Nie mówmy hop. Zaraz nam tak dowali, że nam w pięty pójdzie :P

Gość dziwnaaaaa
prymitywne wypowiedzi nie pokonają inteligencji, może wreszcie to zrozumiał:P cream, wrzucają, ale niekoniecznie w takich kategoriach jak Wy..ja tam nie twierdzę, że każdy facet jest dupkiem i chce mnie tylko zaciągnąć do łóżka:)

Gość arabat
Jakies idiotki, ktore myslenie zastepuja stereeotypami. Ale masz racje jak facet napisze cos niepochlebnego, nawet w sposob kulturalny na kobiete, to od razu gromy z nieba. Jak kobieta wyzywa od roznych to wszystko ok. Wkurzaja mnie tacy co widza tylko czyjes wady, a swoich nie zauwazaja.

Gość cream w pomarańczy
tylko ze niewiem czemu takie kobiety jak opisalem choc niektóre pracują to twiewrdzą ze facet powinien utrzymywac rodzine?

Gość dziwnaaaaa
arabat, ale cream robi to kulturalnie i nikt nie ma do niego pretensji..

Bo mają stereotypowe i staroświeckie myślenie i tyle.

Gość dziwnaaaaa
a kobiety w większości potrafią tylko wymagać i mieć pretensje do wszystkich, tylko nie do siebie..i to jest smutne:(

Gość cream w pomarańczy
no tak to co one robią z tą kasą ??

Gość arabat
Czytalem to co napisales i jest wiele kobiet, ktore wlasnie mysla w taki sposob. Tez nie iwme dlaczego tak jest ze glownie na meszczyzn spada taki obowaiazek ?? Oczywiscie nie mam nic do tych ktorym to odpowiada to jest inna sytuacja. Ale kobieta w dzisiejszych czasach nie powinna juz myslec w ten sposob, no chyba ze uznamy ze to cale rownouprawnienie to byl blad i kobieta w calosci bedzie oddawac sie obowaiazkom domowym a mezczyzna pracy.

Gość dziwnaaaaa
ale jest w tym też trochę waszej winy... Niektórzy jeszcze myślą, że jeśli mężczyzna nie zarabia, nie jest pełnowartościowy i odbierają to jako ujmę na honorze. A kobiety niepotrzebnie utwierdzają Was w tym przekonaniu.

Gość arabat
No nie dokonca niektrych to chyba razilo bo zaczeli wrzucac creamowi ze sie zali, ze opowiada glupoty na damskim forum w ogole nie ustosunkowujac sie do jego zdania.

Gość dziwnaaaaa
zawsze znajdą się takie osoby..ale chyba nie warto przejmować się kimś, kto nie zna elementarnych podstaw kultury i nie ma nic mądrego do powiedzenia, potrafi tylko oskarżać:)

Gość arabat
Tez mi sie wydaje ze wile rzeczy wynosi sie poprostu z domu. U mnei zawsze bylo tak ze matka i ojciec pracowali. Dlatego teraz mam takie poglady jakie mam.

Gość dziwnaaaaa
Dobrze się z Wami pisze, można nie wyrobić ze śmiechu:) ale muszę iść tam, gdzie moje miejsce..egzaminy wzywają;)

Gość dziwnaaaaa
ja też nie wyobrażam sobie, że miałabym siedzieć w domu..moja mama realizuje się zawodowo, stale dokształca, i nie jest zależna od ojca;)

Gość arabat
dziwnaaaaa ale chyba glupot nie piszemy ?

Gość dziwnaaaaa
dlaczego tak pomyślałeś:)?