Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream w pomarańczy

wiecie dlaczego bede wiecznie sam oto powody

Polecane posty

Gość wu tang
Masz racje. Najlepiej isc na gotowizne. Zeby facet mial juz dom i dobrze platna prace. Bo jesli ma to byc wspolne dorabianie sie to juz facet jest nieudacznikiem nie wartym zachodu.

Gość nostalgia w wieczor
bo to normalne ze jak masz cos brzydkiego to chcesz to ukryc, tak samo kobiety chca zretuszowac niektore braki, natura nie dala po rowno niektorym wiec trzeba sie wspomagac, kazdy lubi piekno prawda ? tak samo jak wy faceci chodzicie na silownie albo na solarium

Gość Cudowni panowie
na szczeście mnie otaczaja ludzie innego pokroju niż tu pojawiajaca sie w niektórych wypowiedziach grupa społeczna. No cóż na całym świecie sa ludzie inteligentni, no i ci mądrzy inaczej. coż wam sfrustrowani panowie poradzić, dupa wyżej nosa nie siegnie.... No ale możecie sprobowac, znam pana któremu też nie odpowiadaly kobiety z jego środowiska i sprytem dostal sie w jej towarzystwo, no ale raczej nie jest szczęśliwy, nie mozna cale życie udawać że się jest tym kim się nie jest.... . No, ale to juz wasz wybor... Jesli mogę jednak poradzic to nauczcie sie zyc z kobietami ze swoich kręgow, te opalone, pieprzące sie z waszymi kumplami, żerujace na waszych majątkach... to wasz świat, wasze życie, pogodźcie sie z tym!

Gość wu tang
hee jak ja lubie sluchac tego. Facet musi byc meski, powinien zaribic na utrzymanie. A kobieta to co ?? Raczek Bozia nie dala ??? Tak trudno podjac wspolny wysilek, a nie walac wszystko na mezczyzne ???

Gość nostalgia w wieczor
kobiety by mnie zlinczowaly zaraz tutaj, ale powiem mariooo ze chcialabym zeby wiele kobiet myslalo tak jak ty w niektorych kwestiach, zeby sie zastanowily, bo ida za ardzo na latwizne i zyja wg takigo wzorca ktory byl modny 1000lat temu za murzynami, kiedy to kobieta w domu pranie, dzieci, gotowanie, czasem sobie cos dorobic a maz to zapewnial byt jej i jej potomstwu, ale nie widza ze czasy sie zmienily, ja na szczescie mieszkam wsrod normalnych "dzisiejszych" ludzi planuje jakas tam maja kariere zeby wspolnie z partnerem ktorego znajde w przyszlosci lozyc na dom, wiec nie ma sie co wkurzac po prostu polska i polacy i nic na to nie poradzisz.

Gość czał czał
lepiej być zadbanym nawet mając kupe tapety na ryju niż kupe smrodu w gaciach tak jak większość mężczyzn. Wsiądzie takie do autobusu, podniesie rękę żeby się chwycić u góry i zabija wszystkich smrodem spod swojej pachy. Albo siądzie taki, rozwali nogi na za piętnaście trzecia żeby to pokazać czego on tam nie ma w spodniach a odór jak z obory:O Masz racje, gdyby kobiety nie chciały się rozmnażać (a z tego co wiem to mężczyzna też ma w tym swój udział, no chyba że uznamy że faceci są niedorozwinięci i nie potrafią skojarzyć że sex jest narzędziem do robienia dzieci)Ale wracając do rzeczy: gdyby kobiety nie chciały się rozmnażać to nie spłodziły by takich ograniczonych samców jak np ty mario. Masz rację. Dlatego w życiu nie zajdę w ciąże bo jeszcze urodze takiego zjeba i co ja z nim zrobię?

Gość wu tang
Jeszcze rozumiem gdybysmy zyli w bogatym kraju. Jakby pensja mezczyzny gwarantowala dostatnie zycie. No ale najlepiej nie liczyc sie z realiami tylko biadolic i wymagac. isc na latwizne.

Gość Cudowni panowie
mario nienawidzisz kobiet, nienawidzisz pedałów, pewnie ztydow i cyklistow też tak naprawde to nienawidzisz siebie biedny jesteś, ludzie zdrowi sami sobie ukladają zycie takie jakie im odpowiada chorzy psychicznie są uzależnieni od swoich rodzicow, rodzeństwa, masz kogoś kto pomoze Tobie życ?

Gość nostalgia w wieczor
czal czal........... a powiedz mi jak to wg ciebie powinien wygladac zwiazek? czy wolisz zeby facet pracowal, przynsil pieniadze do domu a zona pilnowal dzieci i byla w domu czy zebyscie oboje pracowali po rowno?

Gość czał czał
Jestem za związkiem partnerskim ale przedewszystkim za szacunkiem do drugiego człowieka a tu tego nie widzę dlatego bronie się tą samą bronią którą walczy mario. To normalne że kobieta nie będzie pracowała cały czas jeśli para chce mieć dziecko. Chyba że to facet wychowa dziecko-jeśli chce prosze bardzo ale nie znam żadnego faceta który by się tego podjął

Gość czał czał
Bujaj kalafiora bękarcie matki natury:P Zażyj lekarstwa i wyjdź z neta bo widzę że stan twojego zdrowia w zastraszającym tempie się pogarsza.🖐️

Gość Czarna_Dalia
:-o :-o :-o i właśnie dlatego nie mam zamiaru zmieniać swojego singielskiego stanu :D

Gość cudowni panowie
No mario czego jak czego ,ale zdrowia, szczegolnie psychicznego to nikt tobie tu raczej nie pozazdrosci, biedaku tu

Gość dziwnaaaaa
jak tak sobie czytam, to czuję się dziwnie....Studiuję, chcę pracować, osiągnąć coś w życiu i być niezależną od partnera, jego partnerką o takich samych prawach, a nie służącą, kucharką itp. Macie pretensje do kobiet, a niektórzy z Was wcale nie są lepsi..ja do tej pory trafiałam na takich, którzy wmawiali mi, że studia są kobiecie niepotrzebne bo powinna siedzieć w domu,tam jest jej miejsce, jak mam 21 lat to już powinnam myśleć o dziecku i nie mogli zrozumieć, że nie chcę od nich prezentów, ubrań, biżuterii itp...normalne kobiety szukają partnerów, a nie sponsorów.

Gość nostalgia w wieczor
mariooo skoro tak ci sie nie podoba w polsce i wszyscy to "polaczki" to wyjedz za granice, ja wyjechalam z innych powodow ale dopiero tutaj przejrzalam na oczy jak wyglada prawdziwy swiat i tez zlewam te staraczki z ciazowego, na ktore facet musi zapieprzac bo to smieszne, pewnie trafisz na ta swoja kiedys bo kazdy ma swoja polowke, wiec na razie radze zrobic tak jak ja, zajac sie soba, rozwijac, zwiedzac swiat korzystac z zycia(oczywiscie nie typu zaliczac kazde i hulac tylko) tylko robic cos pozytecznego, a kiedys nawet sie nie obejrzysz a sama sie zjawi..

Gość dziwnaaaaa
aha, nigdy nie byłam w solarium i nie miałam tipsów, makijaż robię sobie delikatny, i raczej można ze mną pogadać...zawsze słyszę, że nie dość, że ładna to jeszcze mądra, a przyciągam samych życiowych nieudaczników:/

Gość nostalgia w wieczor
a z reszta nie jest trudno odroznic taka "normalna dziewczyne" od tej "szukajacej sponsora w zyciu" wiec rozgladaj sie i patrz na dziewczyny, zdawaj umiejetnie pytania...

Gość nostalgia w wieczor
"diwnaaaa".. no to zabrzmialo jak oferta matrymonialna :P lol

Gość dziwnaaaaa
spokojnie, tak mi się napisało...samo:P ja cenię sobie swoją samotność, spokojnie czekam na kogoś odpowiedniego:)

Gość arabat
Dziwna a jacy dokladnie byli ci Twoi faceci ? Zaciekawilo mnie to :)

Gość aaaabbbcccdplk
maria pewnie nie chce zadna laska i dlatego tak sie bulwersuje:p faceci z małymi ptaszkami sa bardziej nerwowi i rozdraznieni...jest to udowodnione naukowo...i z tąd te jego fochy....daje mu max 5 cm w wzwodzie :D

Gość nostalgia w wieczor
najgorsze jest to ze polacy sa jacys nie wiem zacofani w niektorych sprawach bo jak ktos chce troche innaczej zyc ma inne poglady nie idzie wraaz z tlumem jak wiekszosc to juz wstyd przed sasiadami bo sie pytaja " a co panska corka robi teraz? juz 27lat to pewnie juz dziecko ma tak?" stare kwoki no i potem pretensja dzwonienie i narzekanie ze moglabym juz w koncu zrobic to i to bo co ludzie powiedza, taki jest obraz polski niestety, ale uwierz mi ze sa kobiety warte zachodu, tylko trzeba to wyczuc poprzez umiejetne zadawanie pytan,niesety wiekszosc polek za granicy nie nadaja sie na nic, wiec radze ci nie bierz ich pod uwage tylko szukaj w kraju ale to jak igly w stogu siana....powodzenia

Gość arabat
Ale ludzie tak na przyszlosc. Pisze sie SKAD a nie z kad albo z kond. Juz ktorys raz to dzisiaj widze.

Gość dziwnaaaaa
tacy, jak pisałam...idź na zaoki, po co Ci dzienne, jesteś tylko kobietą, wykształcenia nie musisz mieć. Wystarczy, że mężczyzna będzie zarabiał. A kobieta jest od spełniania zachcianek (czyli seks wtedy kiedy on chce), i najlepiej, żeby siedziała w domu..ładna jest, to jeszcze może odejść z innym...

Wybaczcie, ze się wyrażę, ale za przeproszeniem dawno nie słyszałam takiego bełkotliwego pierdolenia od rzeczy, jakie nam prezentuje mario. Tyle. Dziękuję za uwagę.

Gość dziwnaaaaa
mario, i co jeszcze? mini, szpilki i seks na pierwszej randce? to już wolę być całe życie sama:)

Gość aaaabbbcccdplk
a ty to nie jestes polak???

Gość arabat
No dobra byli troche dziwi jak dla mnie :) Ale to, ze chcieli zarabiac na dom sami czyni z nich nieudacznikow :) ??

Gość łomajgot
Te, Mario, ja to ci współczuję, chyba nawet własna matka nie kochała, nie mówiąc o jakiejkolwiek lasce, skoro jesteś tak zgorzkniały, ze na mózg ci padło. Pędem do psychiatry, bo do końca ci się pod czerepem zjebie od tej nienawiści. Co tu, na babskim forum robi w ogóle chłop, haha, w dodatku pierdoli od rzeczy. wrzuc na luz stary, jestes pewnie cienki bolek, skoro żadna wartościowa dziewczyna cię nie chciała.

Gość nostalgia w wieczor
no ja musze zmykac, a chetnie bym posiedziala... uffff nie jestem na szczescie kura domowa i mam swoje zycie..... milego gawedzenia:):)