Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaliczam setki lasekkkk

Dziewczyny ................ schodzicie na psy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaliczam setki lasekkkk

Co się z Wami dzieje ?????????????????????? Co druga z Was jest prawdziwą kurwą , pijaczką , albo postrachem innych ludzi :( Gdy jest gorąco jestem w stanie Was zrozumieć - odkryte plecy , głęboki biust czy spódniczka mini. Ale żeby łazić z gołymi dupami i cycami w taka pogode jak dziś ????????? Ulewa , zimno , ehhhhhh..... Wniosek : a póxniej się dziwicie że każdy facet do Was startuje i po chwili znajomości proponuje seks :D No sorry : jeżeli się widzi taką dziewczynę - farbowaną blondynkę w miniówie to odrazu chłopak ma przekonanie że to kurwa !!!!! Już chyba setki takich lasek zaliczyłem po tygodniu , góra miesiącu znajomości. Później oczywiście rzucałem je a One dziwiły się dlaczego. Jak to dlaczego ????????? A który normalny chłopak weźnie sobie szmatę na żonę ???????? żal ... I co ? Załóżmy że się takiej oświadczę a później po slubie same problemy. Bo zamiast pilnować w domu dziecka , karmić je , pieluchy wymieniać , gotowac , sprzątać to taka damulka będzie kręcić nosem bo Ona woli iść do koleżanki albo na imprezkę imieninową do sąsiada tak ????????? Kurwaaaa .... szmaty jebane ! Tak samo jest z alkoholem ! Gdzie to pojęcie aby baby piły alkohol !!!!!!!!!!!!! Kurestwo zasrane !

Po pierwsze naucz się pisac, a po drugie kto by Cię chciał za męża :D

Gość Czarna_Dalia
i vice versa

Gość koleś git pierdoli zasady
Auuuuuuuuuuu Pierdol sie🖐️

Gość lolai78
nie kazda kobieta to dziwka

Gość tomek ruchadełko...
hihihi , nie uświadamiaj ich bo nie będzie komu loda robić :(

Gość ja się znim zgadzammm
znam takie laski , które potrafią w miniowie w marcu chodzić :D Zaliczam taką kurwę a później do widzenia :D

Gość nie noszę spódnic
to jest wyolbrzymione i ogólne ale właściwie masz rację.jestem dziewczyną i widzę co się dzieje. tylko po cholerę się z nimi umawiasz? szukasz tylko seksu więc święty nie jesteś. one i ty chcecie seksu więc co za problem? szukasz żony to się nie rozglądaj za długimi nogsmi i głębokimi dekoltami. to jest oczywiście stereotyp ale skądś się wziął

Gość czarujący pan
głęboki biust ?? przyznam że ta cecha jest mi obca , może lepiej że takiego nie widziałem . Czasem widuję głęboki dekolt i to przyjemny widok jest , choć nie zawsze.

Gość gdfgdfg
ja bym się na twoim miejscu przebadała w kierunku hiv'a :o:o puszczasz się tak samo jak one, niestety taka jest prawda:)

Gość zaliczam srtki lasekkkk
chodzi o to że dziwi mnie to dlaczego takie szmaty maja nadzieję że ktoś będize je chciał na powaznie skoro sa nie praktyczne

puszczam się ale ja nie chce stałego związku !!!!!!! Lubię ruchać i tyle , jestem kurwiszonem poprostu. A one myślą że są normalne a tak nie jest ! Jak im sie powie że są kurwami to sie obrażą bo myślą że nie są :D Nie rozumiem tego !

a ja sie dziwie że którakolwiek chciałaby takiego kurwiarza jak Ty Pewnie syfy tez na prawo i lewo rozdajesz:)

Gość pushup111
nie kazda dziewczyna taka jest... ale nie przecze w obecnym czasie coraz większa grupa dziewczyn się tak zachowuje ;/ ;] ja w ogole nie pije alkoholu jak juz to raz na ruski rok wypije drinka... co do sexu... jestem dziewica i zamierzam je stracic po ślubie ;]

Gość gdfgdfg
to juz ich problem , może w końcu kiedyś przejrzą na oczy a tobie radzę na serio się zastanowić nad swoim postepowaniem po pierwsze po co się z takimi zadajesz jak wiesz, że się puszczają na prawo i lewo? masz satysfakcję z tego, że im później mówisz to prosto w oczy? ty chyba w ogóle nie lubisz kobiet, nie ufasz im i pewnie nigdy nie stworzysz normalnego związku bo będziesz się bał, ze twoja jedyna tez cię puści kantem:o

tak , nie lubię im , nie ufam , nie chcę stworzyć związku -- to prawda. Mam słabośc do kurew 😭 Wyroochać i zostawić szmatę