Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comcomcom

powiem wam, że czasem sobie tak rozmyślam...

Polecane posty

Gość comcomcom

że w sumie możnaby ożenić w teorii naszego Boga - Jezusa, nie? Ale zawsze wtedy przed oczyma mam sytuację po zmartwychwstaniu. I co dalej - aż się prosi zapytać. No nie wiemy ile mógłby mieć dzieci. Powiedzmy jedno. UMARŁ. No to umarł, ale później co - zmartwychwstał. I co? Czyli co - żyje czy nie żyje w sumie, nie? I co - teraz powinien pomagać rodzinie dalej czy nie? Jak tu wybrnąć z takiego dylematu. Możnaby go nazwać - pieniądze z nieba? Dobra nazwa?

Gość comcomcom
napiszcie coś. Nazwałam się com bo to najpopularniejszy skrót na necie. COM czyli co? COM (mon) czy coś takiego?

Gość blavlas
nie rozumiem tematu w ogole. napisz to po polsku

Gość comcomcom
po polsku? Czyli jak - same niecenzuralne słowa? I zero treści wiecej, co? Niecenzuralne słówka drukowanymi na dodatek... ech wy w tej Polsce. Ale człowiek jest jednak tylko człowiekiem, wiecie. No jeśli założymy, że nie jest tylko ...wyjątkowym zwierzęciem. Można i tak założyć... W takim razie zostaje tylko takie pytanie w sumie - po co sobie wymyślił komunię? Czyżby chciał sie czuć JESZCZE lepszy?

Gość comcomcom
No tak - ale ja mam rację, musiałby dawać pieniądze na rodzinę i matce. W sumie musieliby żyć razem, a to w sumie przeczy temu co sam mówił. W sumie... i tak by sobie zaprzeczył jakby na to nie spojrzeć...

Gość comcomcom
Czasem mam w głowie taką myśl patrząc na Polskę - patrzcie -czy nie mogłoby być tak " Na koniec Jezus udał się do arcykapłanów. Tam odbył spowiedź z całego swojego życia po czym słusznie poszedł na śmierć krzyżową - jako pokutę ???" Ale cóż... wiemy z Ewnagelii że tak nie było. Ciekawe czemu... ???

Gość comcomcom
Jako pokutę . - o tak miało być. hahaha - dobre, nie? A jednak nie. Jednak tak nie było. W sumie ciekawe czemu... hmm...

Gość daddaazaz
O Jezus jaki ty jestes filozf jak z koziej dupy wiesz co jestes zwyklym prymitywem ktory nie ma swojego zycia i zadrecza innych pierdolalmi

Gość comcomcom
jakimi pierdolami? Ja jestem uduchowiony bo jestem pedziem a wiadomo ze pedzie sa madrusienkie i stad moje wywody patalachu

Gość comcomcom
Nie jestem prymitywna. Chciałbyś żebym była haha , ale cóz... niestety. :( Czasem tylko się wmerwiam maksymalnie. Teraz też... ale cóz... no bo co - co to za pogoda za oknem... i tak dalej :(

Gość comcomcom
A wiecie, że nie wzięli mnie dziś na imprezkę? Siedze przez to w domu i płaczę. Dosłownie. Nie pamiętam kiedy tak sie cieszyłam, że siedzę w domu. Dawno temu. Zawsze tylko chciałam gdzieś jechać i jechać, a teraz nie mam za co ...i mam spokój.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
ile Ty masz lat dziecko?

Gość comcomcom
15 a bo co?

Gość comcomcom
O dużo mam latek - za dużo moim zdaniem. Ale powiem wam - nie chcę już się z wami zadawać. Bo wiecie - w sumie prawda o życiu jest jednak po mojej stronie - tak myślę. Z każdej tragedii prędzej czy później musi wyrosnąć coś dobrego. Ale Polska - ło Boże , ło Boże - i co dalej? Nie wiem... czasem warto zacisnąć zęby i nawet przez kilka lat się pomęczyć, jdnak jakieś wnioski, coś się zawsze wydarzy. Ale to społeczeństwo zabija wszystko. KILLERS - tak możnaby was nazwać. EVERYDAY KILLERS. Oczywiście o ile wy w ogóle stanowicie jakieś społeczeństwo. Wątpliwe bardzo jak dla mnie dziś po moich przejściach. :(

Gość comcomcom
Ale powiem zadawanie się z pewnymi ludźmi - nawet w celach rozmowy przez neta - to już nie dla mnie. Nawet to czyni z człowieka ...karykaturę. Tak - z kim się zadajesz takim sie stajesz :( Jedyna prawda o życiu. NAWET i przez neta :( EN.

Gość comcomcom
koncze te wywody bo moj naplony kolezka juz czeka

Gość comcomcom
Nie wiem - tragedie się zdarzają i ja to rozumiem. Mnie sie przydarzyła tragedia czy coś. Ale czy życie - całe moje życie musi być OBGADYWANIEM tragedii innych i mojej/moich? Czy np. muszę co - na przykład rodzi się ktoś niepełnosprawny to co - artykuł mu pomoże w gazecie, jak go opiszę czy co? Czy jak mu wymiernie pomogę, sama się czegoś nauczę. Coś strasznego, makabra. Ale tu na tym nikomu nie zależy. Tylko forsa. Boże - to jednak może naprawdę wykończyć człowieka. Mnie na pewno. :(

Gość comcomcom
Jako pokutę . - o tak miało być. hahaha - dobre, nie? A jednak nie. Jednak tak nie było. W sumie ciekawe czemu... hmm...

Gość uhhhhh
dzieci . Powiedzmy jedno. UMARŁ. No to umarł, ale później co - zmartwychwstał. I co? Czyli co - żyje czy nie żyje w sumie, nie? I co - teraz powinien pomagać rodzinie dalej czy nie? Jak tu wybrnąć z takiego dylematu. Możnaby go nazwać - pieniądze z nieba? Dobra nazwa?

Gość uhhhhh
dzieci . Powiedzmy jedno. UMARŁ. No to umarł, ale później co - zmartwychwstał. I co? Czyli co - żyje czy nie żyje w sumie, nie? I co - teraz powinien pomagać rodzinie dalej czy nie? Jak tu wybrnąć z takiego dylematu. Możnaby go nazwać - pieniądze z nieba? Dobra nazwa?

Gość uhhhhh
ako pokutę . - o tak miało być. hahaha - dobre, nie? A jednak nie. Jednak tak nie było. W sumie ciekawe czemu... hmm...

Gość uhhhhh
po polsku? Czyli jak - same niecenzuralne słowa? I zero treści wiecej, co? Niecenzuralne słówka drukowanymi na dodatek... ech wy w tej Polsce. Ale człowiek jest jednak tylko człowiekiem, wiecie. No jeśli założymy, że nie jest tylko ...wyjątkowym zwierzęciem. Można i tak założyć... W takim razie zostaje tylko takie pytanie w sumie - po co sobie wymyślił komunię? Czyżby chciał sie czuć JESZCZE lepszy?