Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria Curie Skłodowska

Mam cholernego doła...

Polecane posty

Qrde,chyba bym nie wytrzymala z alkoholikiem :/ ale bylam w zwiazku,w ktorym facet pil. Jak sie zorientowalam skonczylam to. Reaguje alergicznie na faceto -pijakow. Alkohol nie jest zadna wymowka,po pijaku czy nie, nie wyzywa sie jak sie kocha....

maleeeenstwo właśnie o to mi chodzi, że alkohol nie jest tłumaczeniem na to, żeby kogoś ranić a tyle razem przeszliśmy, miało być juz dobrze, i znowu to samo kurde ale to wszystko popieprzone

on nie jest alkoholikiem, tak myślę, ale lubi sie napić, miał to ograniczyć, pod tym warunkiem zgodziłam sie na jego ponowny powrot do mnie, wytrzymał 3 miesiące, do dzisiaj...

wiesz widać upił się i to bardzo jak wytrzeźwieje to pogadaj z nim o tym

Próbowałam juz różnych rzeczy, włącznie z rozstaniem się. To go trochę otrzeźwiło, zrozumiał co stracił i bardzo sie zmienił, starał się żebyśmy znowu byli razem, a teraz sam wszystko zniszczył, to co ja jeszcze mogę zrobić?

Gość AMANTDLACZEGPO

Gość MARYSIA JESTES MŁODA
OLEJ TEGO TWOJEGO MĘŻA.PRZYGŁUP I TYLE.

" [zgłoś do usunięcia] Maria Curie Skłodowska Jak połączyć? Nie jestem stara, cos ty. W 1867r sie urodziłam to jak stara? Jestem w kwiecie wieku... " Po prostu całość odnośnika skopiować odnośnika skopiować do okienka do wpisywania ww i skasować puste pola w tym wklejonym;). "Maria Curie Skłodowska Ale ja go qrwa kocham... " Ważne czy jest na odwrót:P.Jak jesteś tak traktowana to z pewnością nie:P.

Gość jak by cię lał to tez bys zost
zostala bo przeciez kochasz i dziecko:O