Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca Stęskniona Żona

Która z Was ma weekendowego męza?

Polecane posty

Gość Kochająca Stęskniona Żona

Mój Mąż wyjeżdża na 5-7 dni. Radze z tym sobie (choc bardzo tęsknie), ale pomyslałam, że może sa tu dziewczyny w podobnej sytuacji. Może mogłybyśmy o tym czasem porozmawiac?

Gość echinacea ratiopharm
ja mam męża w innym mieście... widzimy się tak raz na 2 tygodnie, czasem co tydzeń, a czasem co trzy... raz u niego a raz u mnie... :(

Gość mąz za granicą
dołączam do was:) mój narzeczony(w sierpniu mąż) już od 1.5 roku wyjeżdza za granice.... po ślubie też bedzie, bo zbieramy pieniądze na domek... zdązyłam się przyzwyczaić...ale łatwo nie jest....

Gość sheepek
Dołączam.. Mój - także od sierpnia mąż - prowadzi fir, która świadczy usługi w całej Polsce. Z tego też powodu "odwiedza" mnie w soboę wieczore, w niedziele od rana juz dzwoni telefon i praktycznie czekamy na jego wyjazd. Nie jest to fajne, jesteśmy cały czas stęsknienie i mimo 5 lat zachowujemy sie jak na początku związku, ale na dłuższą metę nie chce takiego męża :(

Gość mąż za granicą
my jestesmy ze sobą już 6 lat. To prawda, ze takie wyjazdy zcalają, jednoczą- pod warunkiem,że oboje sobie ufają i się kochają.... Ja z moim widujemy się raz w miesiącu, na 3-4 dni. W wakacje przyjezdza na urlopy, świeta, czasem dłuższe weekendy. Teraz mam go troche wiecej przy sobie, bo sporo załatwien związanych ze slubem. No ale, praktycznie sama wybrałam taką drogę, mogłam jechac z nim, tam mieszkać i pracować.....tylko ja wybrałam naukę.....studiuje a mój m* zarabia na domek.... nigdy nie załowałam swojej decyzji, narzeczony tez sie nie sprzeciwiał bo wie jak wazne jest dla mnie wykształcenie....

Gość echinacea ratiopharm
ja z moim nie mieszkam, bo nie znalazłam pracy w jego mieście. a siedzieć na jego garnuszku nie chcę. on znowu nie znajdzie pracy w moim... ech... macie jakieś pomysły?

Dołączam. Witajcie dziewczyny. Mój Mąz jezdzi w firmie transportowej Teścia. W domu jest czasem tydzień, a czasem 3 dni. Wyjezdża z kolei najczęsciej na 7 dni, a rekord to 17....

Gość podziwiam was dziewczyny
ja raz przeżyłam wyjazd narzeczonego na miesiąc za granicę i oświadczyłam: nigdy wiecej. Albo razem wyjeżdzamy albo żadne z nas. Pieniądze nie są dla nas tak ważne byśmy musieli w taki sposób żyć. Jeśli będzie potrzeba to jedno się poświęci i pojedzie za drugim. Póki co ja mam pracę, on właśnie broni prace mgr, a potem zobaczymy, jak on dostanie pracę gdzieś indziej, lepiej płatną, to rzucam swoją i się wynosimy, a jak nie, to zostaniemy tu gdzie jesteśmy i będziemy sobie radzić.

. witam:) ja mojego męża mam na weekendy, ale nie zawsze :( - czasami też na jakis dzień w tyg. często jestem na niego baaardzo wściekła, np. kiedy jego nie ma a zepsuje mi się samochód, kiedy potrzebuje, żeby mnie ktoś przytulił, a on jest daleko... ah, za to potrafię przepchać kran, naprawić korki, zmienić filtry w samochodzie, naładować akumlator:)... martwię się, co będzie jak będą dzieci...

Gość sheepek
na dłuższą metę nie jest to fajne. Ja tak sie przyzwyczaiłam, ze jak mój narzeczony jest dłużej niż 4 dni to już potrzebuję samotności..

Gość druzyna A
Jak jest to rozwiazanie tymczasowe, to da sie przezyć, ale na przykład w ogóle nie rozumiem, jak można chcieć byc zona marynarza. Po co mi maż, którego nigdy nie ma

Gość zolwikkk
ciekawe ile z was nie wie ze juz maz ulzyl sobie ktoregos razu z inna