Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUUUZA prosba o pomoc

Internet w laptopie - POMOCY

Polecane posty

Co zrobic, zeby nie miec stalego Internetu, tylko w laptopie, zeby miec dostep do sieci w Pociagu czy w roznych miastach? Wlasnie zmienilam prace i bede podrozowac, a potrzebuje komputera i Internetu non stop :o Co trzeba zrobic? Co kupic i podlaczyc do laptopa? Ile kosztuje to na miesiac? Dzieki za odpowiedzi.

Gość blueconnect

Gość gegebege
informatyki w szkole nie bylo??;O

Gość w zyciu piekne sa tylko motyle
no...INTERNET BEZPRZEWODOWY? taki stick usb masz i sobie podlaczasz... z ery, albo plusa....

"informatyki w szkole nie bylo??;O" - Nie bylo. Przynajmniej kiedy ja bylam w szkole. blueconnect - a to nie jest do laczenia sie z siecia w KONKRETNYCH miejscach, a nie prawie wszedzie? "no...INTERNET BEZPRZEWODOWY? taki stick usb masz i sobie podlaczasz... z ery, albo plusa...." dzieki, to sie jakos nazywa? To jest Vifi czy cos innego? Jak to Internet z sieci kom.? Musze miec kom. w tej sieci czy to niezalezne?

Gość Tak to działa
Jak masz telefon obsługujący UMTS to wystarczy Ci karta z danej sieci albo możesz uaktywnić taką usługę na numerze. Zdecydowanie lepiej jednak korzystać z dodatkowego modemu , zasada ta sama , tyle że jest to drogie rozwiązanie i nie wszędzie dobrze działa bo w wielu miejscach nie da sie tego używać bo chętnych wielu a nie ma UMTS tylko EDGE .

Gość Tak to działa
musisz mieć oczywiście zaświadczenie o zarobkach bo to usługa z abonamentem miesięcznym np 50zł . Telefonu mieć nie musisz ale może będą jakieś promocje w stylu jak masz nr. to internet za 49zł zamiast za 50zł albo jakieś doładowanie za 10zł

Dziekuje, ale nie wiem, co to UMTS i czy to mam :) chcialabym ten modem niezaleznie od telefonu. Tel. mam w plusie. Ile to kosztuje? I po co mi zaswiadczenie o zarobkach? Mam to na kredyt brac???

Gość ghjkl
ja mam iplusa,załatwiasz wszystkie formalności w salonie plusa.Ja płace 60 zł miesięcznie.Sa też droższe opcje.

Gość tu link
Chodzi o abonament, jak telefon za 2zł bierzesz i abonamencie 25zł to też musisz przedłożyć takie zaświadczenie , no chyba że w danej sieci już masz telefon komórkowy to wiedzą że jesteś wypłacalna . UMTS rodzaj sieci tak jak GSM jest to sieć 3G szybsza niż GSM ale nie wszędzie dostępna . Czyli w Dużym mieście będzie internet działał dobrze a w małym tak średnio albo wcale.

Ups, telefon mam ale na karte :)

Gość doonoaaa82
ja mam laptopa a internet mam z play i co miesiac place 40zl za 10G bo mam juz tel w tej sieci