Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony czekaniem

Moja dziewczyna nie chce pierwszego razu

Polecane posty

Gość Znudzony czekaniem

Moja dziewczyna nie chce pierwszego razu :( nie wiem czemu tak jest. jestesmy ze soba pol roku a nadal nie moge sie dobrac nawet do majtek. wiele razy z nia gadalem a ona mowila ze sie boi bolu i ze guma peknie czy cos. zawsze gdy sie calujemy i piescimy to odrazu mowi :"dzisiaj nie zdejmujemy majte ito." dla mnie to sie staje coraz bardziej uciazliwe bo ja kocham i wiele lez przez nia wylalem w dobrych i zlych chwilach.ona nawet nie mysli o sexie bo twierdzi ze sie jej nie spieszy itp ale gdy chciala mnie rozebrac to sie nie opieralem a ja nie moge z nia zrobic tego samego. co zrobic by ja zachecic? pomozcie. czy moze ja zucic i przecierpiec rozlake skoro nie moge miec tego czego chce? :(

Gość werwerwrwerwerwer
zacznijcie od drugiego razu

Gość saphe
A wiesz jak czuje się dziewczyna, na którą ktoś naciska ?? Na prawdę to jest dość irytujące kiedy chłopak cię ponagla... Kochasz ją, czy chcesz seksu ?? I jeszcze jedno ważne pytaie ile macie lat ?? Bo to jest też baaardzo istotna kwestia.

Tu ja kochasz czy chcesz ja przelecieć zastanów się nad tym... nie zachowuj się jak napalony dzieciak i licz się z konsekwencjami (bo widać ze ona bierze je pod uwagę)

Gość moooooniś
to powiedz jej, że jeżeli on kocha Ciebie, a Ty kochasz ją to nie będzie bolało tylko będzie to przyjemne :) bo tak naprawdę jest no chyba, że ona Cię nie kocha albo się Ciebie wstydzi

Gość nudne jak zawsze
ale macie lat? bo po poscie wnioskuje ze gowniarz z ciebie jakby mnie afacet namawial na seks to bym go kopnela w dupe jak facet kocha to sie laski nie pyta kiedy sie z nim przespi tylko to samo wychodzi, rozumiesz?

Gość Znudzony czekaniem
Ja mam 18 a ona 16 lat. kiedys probowalismy ale w trakcie sie poplakala to ja przytulilem i powiedzialem ze nic sie nie stalo... kochamy sie ale bym byl szczesliwszy gdybysmy to robili :/

Gość Lambii
Jesteś pusty jak ciąża urojona. Rzuć ją, szkoda porządnej dziewczyny na takiego palanta.

Gość poproszę o szczyptę fajntazji
ja jestem z cvhlopakiem od 3 lat i jestem dziewica

Gość ojojjooj
Bo jestes za duza picza facet. Placzecz ze nie mozesz zdjac jej majetek, biedactwo :D Nie pociagasz swojej dziewczyny jak trzeba i nie pyta sie o pzowoleni na sciagniecie majtek tylko sie je sciaga Tekstem dzisiaj nie sciagamy majtek dziewczyna Cie testuje i jendoczenie psychicznie kastruje a ty wymiekasz Odpowiedz jej ze , OK i ze dzisiaj nie bedziesz np całowal jej piersi piescił jej brzucha Opisz barwni wszytsko to czego NIE zrobisz z nią a potem po porstu zacznij to z nia robić a na końcu sciagnij majtki Eureka :D udalo się :D Podkoszol sie troche w uwodzeniu kobiet bo z takimi referencjami to ta Twoja "dziewczyna" Cie w dupe kopnie i potem straci dziewictwo po dwóch miesiach z jakims fajnym kolseim

ja tez bylam wjej wieku i tez na poczatku plakalam :P zastanow sie - co by bylo, gdybyscie wpadli? nie lepiej pozostac przy pieszczotach, czy seksie oralnym? i NIE NACISKAJ.

Gość Znudzony czekaniem
nie jestem po to tutaj by komus ublizac badz mi ublizano wiec troche kultury prosze. szukam rady

Gość Znudzony czekaniem
Nie plakalem o majtki tylko o nasze rozne problemy! ja sie nigdy nie pytam tylko to robie gdy juz jest goraco ale wtedy ona mnie gasi :/

rada czekaj to samo wyjdzie a narazie zadowalajcie sie pieszczotami okolic ja jestem z chlopakiem od 3 lat i nadal jestem dziewica co prawda kupiłam sobie nuie dawno tabletki antykoncepcyjne bo zamierzamy juz to zrobic ale widzisz ile na to czekal 3 lata moze to głupie ale nie dal mnie

Gość ojojjooj
ale tu nie ma mowy o ralu bo "facet" jest na etapie "jak sciagnac jej majtki"

Gość Znudzony czekaniem
a orala ona sie brzydzi bo ma pojebane kolezanki ktore jej cos nagadaly itp...

to masz lipe ja robie orala mojemu chlopakiwi jak tylko u mnie jest a on mi minetke ale jestem dziewica

jak załozyc swoj nick zeby był czrny??

Gość Znudzony czekaniem
najgorszy w tym jest fakt ze jak nie bylismy razem to ona za mna biegala a ja nie chcialem z nia byc bo wolalem zwiazki krotkodystansowe. duzo mowila o sexie i zapewniala ze tego chce ale teraz mowi ze musiala mnie jakos zdobyc a rozlaki bym nie wytrzymal emocjonalnie :/

Gość ojojjooj
Nie plakalem o majtki tylko o nasze rozne problemy! ja sie nigdy nie pytam tylko to robie gdy juz jest goraco ale wtedy ona mnie gasi :/ No to ja rozpal wpierw SLOWAMI, TWOJA POSTAWA, bo tak naprawde to nie jest nawet Twoja dziewczyna ty jej nawet nie uwiodleś Gasie Cie no wlasnie bo o to jej chodzi testuje Cie rzuca Ci tekst a ty mięka faja. Dziewczyna potrzenuje konkretnego faceta, meskiego silnego. A jej kobieca intuicja mowi jej ze ty taki nie jestes dla tego nie dopuszca Cie do sowich majtek. Tak samo tekst z ciazą. Od piesczot orala w ciaze sie nie zachodzi

namow ja chociaz do tego zeby ci konia waliła

Gość Madeon
Musisz cierpliwie poczekać na to aż sama dorośnie do tego... Wiem ,bo ja mam bardzo podobną sytuacje :-) ale ja po prostu jestem cierpliwy a poza tym wystarczy mi to ,że ją KOCHAM , a 1-raz i tak i tak przyjdzie także się nie martw :-) POZDRAWIAM

Gość Znudzony czekaniem
ale ja uwielbiam minetke tylko ona nie chce :/ moglbym to robic nonstop :) tylko ona mowi ze niedlugo sie spelni to :/ nie naciskam na nia tylko ostatni raz sie o to miesiac temu pytalem i powiedziala ze nie chce

Gość Znudzony czekaniem
moge Cie jedynie podziwiac za to :) ja tez czekam ale nie idzie mi to latwo:( czesto jak chce u niej nocowac po imprezie to sie pyta odrazu czy jej kolezanki nie chca itp. mnie to denerwuje i nie chce dlateo na imprezy przychodzic ale wtedy mnie wyciaga przytula itp tylko abym poszedl

Gość Znudzony czekaniem
powiem zCi ze probowalem stanowczo podejsc to skonczylo sie lzami :( ona wtedy nie mowi nie tylko placze a jak to widze to sie czuje jak jakas szmata i nie moge tak :(

a jak planujecie się zabezpieczać? rozmawialiście na ten temat czy idziecie na żywioł?

Gość ojojjooj
Acha czyli najpierw wrecz sam mówiła o seksie potem nawet wiele razy robiles jej minteke a teraz nie dopuszca Cie do sowich majtek ? Acha i ztym przytualniem to kobieca sztuczka kolejny test który ty jestem przekonany oblewasz bo miekniesz i idziesz. Zmieniasz swja decyzje pod wplywem jej kobiecych sztuczek Facet chcesz szcerej odpowiedzi od serca ? To jest poczatek konca Twojego zwiazku. Straciles nad nim kontrole. Winić sie nie musisz Masz 18 lat brak Twohjego doswiadczenia i 16 letnia rozchweiana emocjnolanie 16 latke. Ja serio pisze Nie piszcie mu zeby poczekał itd bo nie bedzie na co czekac, to sie samo rozpadnie.

Gość Znudzony czekaniem
na such nie ma mowy :) myslalem o gumach i tabletkach na raz bo to wedlug mnie wystarczajaco bezpieczne :)