Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzony czekaniem

Moja dziewczyna nie chce pierwszego razu

Polecane posty

Gość Znudzony czekaniem
czekac na cos konkretny czas jest latwo ale na cos co nie wiesz kiedy sie stanie i czy wogule sie stanie nie jest latwo :/ dla dziewczyn to proste ale dla nas? nie bardzo ;/

Gość ojojjooj
Nie wiem jak jest ztym placzem ale ty chyba bardzo chcesz dziewczyna nie wie co do Ciebie czuje i po porstu nie umie Potrzbne jest -poczucie bezpieczenstwa (podstawa) - nic co sie dzieje nie jest wbrew jej woli zawsze moze powiedziec stop (...) z resztą najlepiej zostaw ją bo przez takie nie umiejtne podejscie zostawisz jej tylko jakis uraz. Dziewczyna powinna przede wsystkim czuc sie dobrze i bezpiecznie przy Tobie A ja tego tu nie widze

Gość ojojjooj
Tobie zalezy tylko na tym by miec to za soba Mówie Ci zostaw ja, do seksu trzeba dorosnac i widziec w nim druga osobe

Gość tornisterek
gowniarz z ciebie i prostak! w dodatku ortografii nie znasz, pewnie zawodowke konczysz

Gość Znudzony czekaniem
czula sie bezpiecznie ale mielismy w drugim miesiacu miesiac klotni i teraz jest inna jakas i zadko mi okazuje uczucie ;/ mialem kilka dziewczyn i bylo lanie latwo sie dobrac do sedna sprawy ale z nia jest tak trudno ze juz sie poddalem ;/

Gość Lambii
Zostaw ją bo tylko ją skrzywdzisz. Ona ma 16 lat i najwyraźniej nie dojrzała do uprawiania seksu. A Tobie widać właśnie na tym przede wszystkim zależy.

Gość Znudzony czekaniem
1. nie zmuszam jej 2. zalezy mi na niej a jej na mnie 3. na to bym ja zostail jest zapozno 4. gdy jestesmy sami jest wszystko ok ale gdy ktos jest to ona na nic nie ma ochoty

Gość fgfgfgfgfgfgfgj
16 lat to jeszcze dziecko no sory ale ona jeszcze sie rozwija zarowno emocjonalnie jak i psyhicznie wiec ty chyba tez musisz byc niedorosnietym szczeniakiem

Gość Znudzony czekaniem
pierwszy raz mam dawno za soba a dziwki nie wchodza w gre. jak ja bym sie poczul jakby ona poszla na meskie dziwki??

Gość Znudzony czekaniem
chcialem tylko rady jak ja zachecic do tego a nie dogryzania

Gość ojojjooj
1) Zaduzłes sie w niej i zachowujesz sie jak pipa w zwiazku 2) Myslisz tylko penisem 3) Nie doszczegasz jej potzreb 4) Tak ona sie rozwija emocjonalnie i potrzebuje dobrych warunków do tegoa ty jej takich nie dajesz 5) Twoj pierwsyz raz byl za wczesnie bo seks traktujesz instumentalnie jako tylko potrzeba. Dla niej seks jest czyms zupelnie innym niz dla Ciebie to nie kobieta po kilku zwiazkach ktora moze traktowac seks jako poztrzebe

Gość scatman
wie. kurcze dajcie mi jakas rade

Gość scatman
czy jak nie bede niczego w tym kierunku robil to nie pomysli sobie ze juz mnie nie pociaga??

Gość ojojjooj
Na co rade ?

Gość Znudzony czekaniem
ej ty 'scatman' wypad na swoje forum!!!

Gość Znudzony czekaniem
wie ze nie jestem prawiczkiem i sie cieszy :) tylko czasem jej nie rozumiem jak nie ma humoru to sie drze na mnie a jak ja nie mam to nie okazuje tego jej. czy to normalne??

Gość Znudzony czekaniem
seniorita1990rok daj mi jesli mozesz swoje gg to mi pomozesz jeslimasz ochote bo nie jestem przyzwyczajony do czatow :/

Gość Znudzony czekaniem
to jak?? moge prosic te gg??

Gość specjalnista
nie można napisać "kochasz ją czy chcesz ją przelecieć?" ! facet który kocha, chce bliskości fizycznej bo tak jest stworzony i tego potrzebuje by naprawde poczuc miłość naleganie tylko pogarsza sytuacje może pocieszy Cię fakt, że ja czekam już dwa lata i też wiele łez wylałem przez to że moja kobieta mnie nie pragnie

Gość przygnebiony
a co ja mam zrobic... jestem z dziewczyna juz prawie 3 lata i bardzo rzadko cokolwiek robimy a mam juz 20 lat - jestem prawiczek. Nie czuje sie juz prawie mezczyzna i nie wiem co dalej bedzie, mam ochote zniknac. Jestem juz bardzo slaby i nie daje sobie z tym rady... Tesknie do czegos czego nigdy nie mialem to jest okropne a nawet bardzo boli

Gość baska_KASKA_
hee,zas jakas kurewka udaje ze to bedziej jej pierwszy raz,hehhe nie daj sie zrob icm, powiedz jej ze albo ci da ,albo odejdziesz__________zobaczysz za 2 tygodnie gora, przyjdzie na kolanach i powie ze cie kocha , jak cie naprawde, kocha, dla czego ona ma stawiac jakies warunki w koncu ty masz ja ruchac , a nei ona ;ty bedziesz ponosil wysilek,a ona co nogi na bok, i tego nawet nie umie zrobic --zmien laSKE!!! ZOBACZ CO CIE CZEKA DO KONCA ZYCIA; TA LASKA KTORA NIE DAJE TO JUZ NIE BEDZIE DAWAC; bo zawsze znajdzie jakas wymowke, glowa boli, itd..... ale chyba ze ty lubisz z renia sie bawic,,,twoje zycie chopie, ale cie czeka macanie wacka cale zycie z ta kobieta!!!!

Gość przygnębiony
jezu "specjalnista". Jak zobaczylem twoja wiadomosc to az mi sie zrobilo lepiej wiem ze nie jestem sam, choc pewnie jest wielu takich jak my. Myslalem ze tylko ja placze po nocach i zanurzam sie w marzeniach. Wiecie co...bo ja sie ze kiedys znienawidze przez ta wstrzemezliwosc to co tak bardzo pragne...

Gość przygnębiony
poprawka*** jezu "specjalnista". Jak zobaczylem twoja wiadomosc to az mi sie zrobilo lepiej wiem ze nie jestem sam, choc pewnie jest wielu takich jak my. Myslalem ze tylko ja placze po nocach i zanurzam sie w marzeniach. Wiecie co...boje sie ze kiedys znienawidze przez ta wstrzemezliwosc tego co tak bardzo teraz pragne...

Gość piotr z warszawic
jaki z ciebie frajer ruchasz na boku a tej dalej kit wciskasz i wszyscy zadowoleni ona myśli że ją kochasz i czekasz bo ona nie gotowa a ty jesteś pewien ze ona dziewica na boki nie chodzi a co poruchasz za młodu to w pamieci zostaie, życie to trudna szkoła albo ciebie ruchaja albo ty ruchasz

Gość przygnębiony
ej "znudzony czekaniem" fajnie ze udalo ci sie "ruchac". Ja mimo wszystko pragne sie z dziewczyna KoChac.......

Gość wk...w
Już wam się dzieciaki całkiem w dupach poprzewracało, ona ma DOPIERO 16 lat !!! Do czego wam się tak kuźwa śpieszy !?!

Gość przygnębiony
miłosci sie nie da ruchac. Uwazaj piotr z warszawic bo kiedys ty mozesz byc pewny kogos a sam zostaniesz "wyruchany".

Gość przygnębiony
nikomu sie w glowie nie przewraca napewno nie mi...

Gość piotr z warszawic
do przygnębiony już kiedyś byłem "wyruchany" teraz to ja rucham!!