Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewióra123

Co lub ile dać na chrzest?

Polecane posty

Gość wiewióra123

Przyszły szwagier wraz ze swoją zoną ( moją byłą przyjaciołką ) poprosili mnie bym zostala chrzestną dla ich dziecka. Ja niestety nie pracuję jeszcze, więc nie mam swoich pieniędzy. W dodatku ja i moj parnet nie mamy jeszcze ślubu i praktycznie nie łączy mnie jeszcze nic z jego rodziną ale mimo to poproszono właśnie mnie. Nie wiem co mam dać czy pokupić jakieś ubranka czy dać pieniądze jeśli tak to ile się daję zwłaszcza od obcej osoby ( jak narazie ) no i nie pracującej.

Gość ale jestes głupia i
nie zyciowa PA

Gość wiewióra123
nie rozumiem dlaczego tak uważasz.. w mojej rodzinie i po znajomych dawano rózne medaliki kupowano ubranka i dawali pieniądze wybacz ale ja nie pracuje jeszcze i mam problem z tym

Gość
hmm wyprawka? łądny sweterek, czapeczka, rękawiczki, szaliczek dla dzieciątka? moze mama lub babcie uszyje? (moja robi na drutach nałogowo, obszyła już połowę dzieciatych koleżanek ojego brata)

Gość wiewióra123
dzidziuś ma dopiero 2 miesiace a chrzest będzie gdzieś za 2 miesiące, nic mi nie pozostaje jak kupic ubranka takie troszkę elegantsze teraz tyle dla dzieci szyją roznych ciuszkow