Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywtel świata

EUROWYBORY 2009 idziecie???

Polecane posty

Gość obywtel świata

Gość idziemy

Gość obywtel świata
czemu nie??

1. bo mi się nie chce 2. bo 3 lata temu mój dowód się zgubił 3. bo nawet nie znam nikogo kto tam startuje 4. a ci których znam to kanalie 5. bo chcę powrotu monarchi carskiej 6. bo mam linuxa i wyznaję anarchię, rewolucję i wolność, nie będę podlegac brukseli. :classic_cool:

Gość jkgh
pokażmy Europie, że mamy swój pępęk ;-)

Gość nie w dupie to mam
nawet nie wiem kiedy są

Gość upupupup

Gość fredek
no pewnie ................................... ,że nie

Gość tak nie idzcie patalachy
a potem zrzędzcie na ONYCH, ktorych kto inny wybrał.

Gość
bede trzezwiec po weselu;p i nie chce mi sie "losowac" na liscie politykow- gdzie upadnie dlugopis, bo kurde z zadnym nie zgadzam sie w 100% a nazwisk to w ogole prawie nie znam...

Gość ona jest na ciebie za mala
nie

Gość powalilo wasssssssssss
nie idzcie,toi tak nic nie da atoly idiotow na solki wsadzic zebyse zarbiali 5tysiakow gowno robiac!!

Gość igulka 26.01.1977
Nie idę Kiedyś chodziłam na wszystkie wybory. Przeszło mi po tym jak głosowałam na lewicę a ministrem edukacji został Giertych a ministrem rolnictwa Lepper o ówczesnym premierze nie wspomnę

Gość Elwiszyje
widzę w oczach kandydatów do Brukseli tylko jedno - rzut na kasę , widzę ICH pazerność , aby się tylko załapać na kasę czysto zarobioną bez płacenia podatków , pójdę zagłosować ale wykreślę wszystkich , mój głos nie będzie ważny ! i jeszcze jedno , Bruksela nic nie zrobiła aby uratować naszą stocznię , NIE dla Brukseli !

Gość dzadzudzi
oczywiscie ze ide!!! ktos wyzej napisal: "Kiedyś chodziłam na wszystkie wybory. Przeszło mi po tym jak głosowałam na lewicę a ministrem edukacji został Giertych a ministrem rolnictwa Lepper o ówczesnym premierze nie wspomnę" wlasnie dlatego ide, zeby wiecej takie oszolomy nie doszly do wladzy i nie robily nam wstydu w europie. moze i 1 glos nie zdziala wiele, ale jak kazdy bedzie tak myslal to nie zmieni sie nic. kto nie glosuje, niech potem nie narzeka, bo nawet nie probowal czegokolwiek zrobic. ps. dla osob, ktore pisza, ze chca sie wyspac - wasz argument jest smieszny po prostu. lokale wyborcze sa czynne do 20 albo 22 (nie pamietam dokladnie). nie wierze, ze do tej godz bedziecie odsypiac.

Gość Mam wybory w pobłażaniu
Osobiście uważam, że osoby które idą głosować na ten cyrk, to mentalne popłuczyny, którym media wcisną wszystko- łącznie z tym, że spełniają jakiś swój "patriotyczny obowiązek" i mają jakikolwiek wpływ na rządowy establishment... Idźcie z bogiem! Ja za rok, nie będę miał przynajmniej kaca moralnego, że znów dałem się uwieść socjotechnice politycznych kurew i przyczyniłem się w jakikolwiek sposób do legitymizacji tego skurwysyńskiego systemu- który pod przykrywką pseudowolnosci, wymusza całkowite poddaństwo 🖐️

Gość a ja nie idę
jaki obowiązek? W d... to mam! Oni mają OBOWIĄZEK dbać o nasz kraj i obywateli a co robią???? Co to za głupie wybory? Biją sie o stołek i teraz wszyscy nagle tacy dobrzy sie zrobili. Oni będą zarabiać 5 tysięcy? Chyba 45 tys. na miesiąc plus służbowe auto, obiadki i inne, a poza tym rodzinka będzie ustawiona. Po co mam iść? Poszłabym gdyby był jakiś porządny kandydat, który zrobi coś po wyborach a nie tylko przed PUSTYMI SŁOWAMI! Na kogo mam głosować? Tam wszyscy myślą tylko o stołku!

Gość Goopia Blondynka
trzeba isc to nasz obowiazek:)

Gość Wybory to twój obowiązek
Jeśli zamiast mózgu masz odbiornik telewizyjny 🖐️

Gość Goopia Blondynka
pierdoolisz:)

Gość chyba to bujda
Ja chyba tesz pujdę pszecież to samo dobro dla naszego naroda polskeigo