Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywtel świata

EUROWYBORY 2009 idziecie???

Polecane posty

Jak w każdą niedzielę zamierzam się energetyzować napojem wyskokowym. :classic_cool: :P

"i jeszcze jedno , Bruksela nic nie zrobiła aby uratować naszą stocznię , NIE dla Brukseli !" Czytałem że te stocznie specjalnie uziemili. A pewnie na jakichś oszustów zagłosujecie:P.Dzieci wojny z PiS,Eurowłazidupców z PO,lub innych pachołkow watykanu albo łajdaków wspierających proucentów i handlarzy aspartamem i innymi truciznami(w tym PO) :O.

Gość A ja uważamm
że tych kretynów co idą na wybory, powinno się bić po łbie, aż resztki mózgu wypłyną. Zaś tych skurwysynów z mediów, którzy do tego namawiają (niby bezinteresownie) od razu stawiać pod płotem i strzelać w łeb 🖐️

Gość lord invader
Rzygać mi się chce jak słucham tej kiełbasy wyborczej, wybierz listę nr 3 albo 5 to zrobimy Ci ... dobrze. Akurat, wszyscy kandydaci to cienkie bolki i patrzą jak się załapać na darmowe euro do kieszeni i elektorat mieć w d.... . Goooooowno zrobią w tej Brukseli i tyle . Prawda jest smutna bo Polacy choć uczciwi i pracowici byli , są i będą zawsze dymani w puzon.