Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zona meza

pyt do panow - cycki

Polecane posty

Gość taka zona meza

kiedys mialam fajne piersi, nieduze bo jakies 75 B, takie typowe. Jestem po dwoch porodach, i po karmieniu i ciazach moje piersi wygladaja okropnie. Nie dosc ze zmniejszyly sie o rozmiar to jeszcze obwisly i maja rozstepy, sutki staly sie wklesle... Wygladaja koszmarnie, ochydnie....:( Patrzec w lustrze na nie nie moge. Staram sie nie pokazywac ich mezowi, jedynie jak kochamy sie po ciemku to wtedy(niewiele widac) choc on i tak je widzial nie raz w calej okazalosci. Mowi mi ze mam fajne cycki, sa piekne, podniecaja go... Ale ja slepa nie jestem. Mowi tak zeby nie sprawic mi przykrosci, nie jestem glupia. Milo z jego strony ale ja wiem jak jest. Ogolnie figura po porodach mi sie nie pogorszyla, jestem zgrabna tak jak bylam, uchodze za ladna kobiete, z wygladu mlodsza o jakies 7 lat niz w rzeczywistosci. Otoz mam pytanie, czy nie przeszkadzalo by wam to w waszych partnerkach???Jesli naprawde byscie kochali to czy ich piersi mialy by dla was jakies wieksze znaczenie??

Gość taka zona meza
no tak, ale piersi to czesc kobiety. Mam ogromny kompleks na ich punkcie... operacja nie wchodzi w gre bo mnie brzydzi takie cos. Chce poznac opinie panow co mysla na ten temat. Wokolo wszedzie zdjecia nagich piersi, w mediach, plakatach, necie, ladne, jedrne i w ogole. Ogolnie maz przepada za mna, czesto powtarza ze mnie kocha,jaka sliczna jestem, caluje...dzis nawet powiedzial ze zakochal sie we mnie na nowo jeszcze bardziej. Ale ten kompleks zniszczonych piersi... sa naprawde nieladne

Gość weronisiax
no to straszne,dlatego nigdy nie bede karmila dzieci piersia bleee-a co do ciebie to jak ktos juz napisal-facet kocha ciebie nie piersi a jesli dla ciebie to duzy problem zrob sobie moze operacje i bedzie ok

zawsze możesz zastosować jakieś ćwiczenia aby mięśnie podniosły piersi i kremy aby ujędrnić biust

Gość wielki problem że hej
powiem Ci jedno Ty chyba nie masz problemów w zyciu,jesteś matką,żoną a pitolisz jak 15-latka:O

nie przejumuj sie , po 2 porodach , karmieniu cycuchy sie zmieniaja , i co z tego , Twoj facet napewno zapewnia ze sa sexi , i tak napewno uwaza

Gość taka zona meza
tak, to moj problem i nie mam 15 lat. Tylko widzisz, niewiesz jak czulbys/czulabys sie na moim miejscu, latwo tak tylko mowic... nie zycze nikomu takich kompleksow. Karmienie nie niszczy tak piersi jak sama ciaza i chormony z nia zwiazane

Gość wielki problem że hej
nie życzę nikomu takich kompleksów-kobieto opanuj się,zbyt wielką wagę przykładasz do fizyczności.