Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irma22

gdzie kupić

Polecane posty

Gość irma22

może ktoś orientuje się gdzie można kupić gaz łzawiący,mam 20 lat i pracuje jako barmanka i ostatnio miałam dość nieprzyjemny incydent z kradzieżą, dlatego ten produkt bardzo by mi sie przydał i moje poczucie bezpieczenstwa bardzo by wzrosło, uprzejmie proszę o pomoc.

Gość fredek
najlepiej poszukaj na jakiś bazarkach tam gdzie są podróbki itp itd . Często ludziki sami się pytają czy ktoś chcę kupić :D

Gość guzik sie znasz
u mnie w miescie mozn kupic w centurm handlowym badz sklepie ze sprzetem mysliwskim. sa tez na bazarach. najlepij kup zelowy wtedy masz pewnosc, ze sobie nic nie zrobisz.

Gość irma22
fredek dzięki ale szukałam i nic takiego nie znalazłam, to mozna legalnie kupić??może ktos wie w jakim sklepie?? uwazam że kazda kobieta powinna miec cos takiego w torebce na wszelki wypadek.

Gość irma22
guzik sie znasz- problem w tym ze u mnie w miescie w centrum handlowym tego nie ma a ja nie wiem nawet gdzie sie pytac o to, żeby z siebie idiotki nie zrobić, a chciałabym czuć sie bezpieczniej zeby mi sie juz taka sytuacja jak ostatnio nie przytrafiła. moze ktos jeszcze wie?? bardzo prosze o odpowiedz...aha, wspominałes cos o żelowym a jakie są jeszcze rodzaje?? bo ja sie na tym ani troszke nie znam

Gość irma22
nikt nie wie?:(

Gość tomato moro
keidyś widziałam ofertę na http://top-ogloszenia.net/ wiem, że sprzedawca byl dyskretny i szybko realizował zlecenia