Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QWEDSA

SPOSÓB NA MIEKKIE PIĘTY

Polecane posty

Gość QWEDSA

witam, czy znacie jakis sposob na zmiekzcenie piet. mam strasznie szorstkie i nie wiem juz co z tym zrobic. moga byc domowe sposoby..lub lekarstwa z apteki. dziex za wszystkie rady

Gość QWEDSA
prosze o pomoc ;((

Gość hgnjgdhjth
- kup sobie krem do stóp, ale tłusty / nawilżający, najlepiej krem a nie żel (zwróć na to uwagę) - namocz stopy w ciepłej wodzie z mydłem, piety potraktuj mocno ale miękkim pumeksem - wytrzyj do sucha - nasmaruj kremem stopy - nie żałuj kremu, potem nałóż torebki foliowe na stopy i skarpety :) Ja sobie zazwyczaj robię tak na noc co jakiś czas, potem w nocy to ściągam bo mi gorąco. Ale możesz zrobić w dzień i do łóżka z książką :) Bo chodzić to się w tym raczej nie da. Ślizgają się stopy :)

Gość QWEDSA
dzieki bardzo. moze jeszcze dostane jakies propozycje ;))

ja sobie poradziłam z tym problemem kup sobie krem do stóp na zrogowacenia neutrogena tak się nazywa ale tylko o tej nazwie bo są różne jest on intensywnie nawilżający kosztuje ok 20 zł jest super naprawdę pomaga trzeba smarować na noc i rano pięknie się wchłania pozdrawiam

Ja mam taki sposob na mile stopy, ze robie platki owsiane takie gestsze i trzymam w tym stopy, wyglada obrzydliwie i sie siedzi w takiej ciapie, ale super pomaga, a potem keranormem smaruje z apteki, rewelacyjnie nawilza i zapobiega rogowaceniu naskorka