Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda mami

czy sex w ciązy szkodzi?

Polecane posty

jestem w 3 miesiacu ciazy. lubie sex ale od kad jestem w ciazy boje sie uprawiac sex. Mój facet jest wyrozumiały ale szczerze sama chce sie z nim kochac. jesli mozecie powiedzcie mi mozna uprawiac sex? boje sie ze moze cos sie dziecku stac... prosze o odpowiedz ... i pomoc

Gość oleksja11
nie szkodzi, pomaga, poczytaj na necie

Gość a dodatkowo jak będziesz
miała córkę, to będzie od małego obyta ze smakiem spermy i będzie lepszą, bardziej wartościową i rozchwytywaną dziewczyną

Gość Ja bym powiedziała
Jeżeli ciąża przebiega bez komplikacji i nie ma przeciwskazań, to jak najbardziej. Ja kochałam się do samego końca ciąży :)

Gość Mejeje
jeżeli nie ma zagrożenia ciąży to wszytsko co nie jest bolesne i nazbyt perwersyjne nie jest zabronione. Uważaj tylko na brzuszek, żeby partner go nie przygniatał ;) ja już jestem w 7 miesiącu, a seks sprawia mi nadal wiele przyjemnosci i nie szkodzi maleństwu.

Gość kazda kobieta inna
i to pytanie powinnas zadac twojemu lekarzowi prowadzacemu!!

Gość Mejeje
Mami nic Ci sie nie zaczepia :) dzieciątko jest bardo wysoko i nie ma sznas żeby partner w jakiś sposób go dotykał. To Twoja psychika... ja początkowo wogóle nie miałam ochoty na seks bo wydawało mi się że mam coś w sobie co przeszkadza. No i może lepiej delikatnie...

a czuy to ze nie jestem tak wilgotna tak jak kiedys to sprawka ciazy moze byc? chce mi sie i to chyba nawet bardziej ale jakos tak...

Gość dariaqq
ja tez jestem w 3 miesiacu, ale tak strasznie sie boje, ze praktycznie sie nie kochamy... a jak juz, to w prezerwatywie. Naczytałam sie, ze sperma moze powodowac poronienia i nawet jezeli to jest glupta, to i tak strach pozostał :O

na prawde sperma moze szkodzic? od kiedy jestem w cizy to zawsze do konca do srodka.... nie lubie prezerwatyw... moj facet jest moim pierwszym... w ta sobote mamy slub poczym jest noc poslubna nie chce mówic ze mnie boli czy przerywac.... co zrobic zeby bylo idealnie

Gość jak może być idealnie skoro
bierzesz ślub bo jesteś w ciąży?

Gość normalnie
nawet tak moze byc idealnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie slub byl planowany od roku pobudowalismy sie jak juz ma byc slub to i dziecko moze byc. chcemy dziecka. stac nas na jego utrzymanie wiec nie ma przeszkod

Gość idealny seks z brzuchatą
kobyłą? toż to oksymoron :o

Gość trtr
Wprawdzie mi wyszło ryzyko łożyska brzeżnie przodującego i po USG lekarka uprzedzała żeby w trakcie stosunków nie dochodziło do zbyt głębokiej penetracji ale kochamy się nieomal normalni (czasem nieco delikatniej). Jestem już w czwarym miesiącu i wszystko jest OK. Prawdę powiedziawszy brak seksu zniszczyłby każde z nas i związek. :D

co kobyla? jestem szczupla waze 54kg i nie tyje.. mój facet chce jak tylko sie kolo niego poloże mi tez sie od razu chce kochac a u lekarza bede dopiero 17 wiec tak pytam... czyli rozumiem ze mozna tak ?

Gość Mejeje
Stresujesz się i zamiast jak zwykle myslec o kochaniu to zawracasz sobie głowe wątpliwosciami stad brak "odpowiedniego nawilzenia". Potrezbujesz troche czasu.. wszystko wroci do normy! Nie trzeba zadnego stosunku przerywac!! jeszcze sobie dodatkowy stres dorzucacie do seksu. Spokojnie, zobaczysz ze z czasem przyzwyczaisz sie do mysli ze dziecko jest w tobie i skupisz sie na sobie i przyjemnosci..

Gość Mejeje
MOŻNA MOŻNA :D żadna tu chyba nie ma wąpliwości

dziekuje troche mi to pomogło postaram sie nie myslec o sexie jako czyms szkodliwym wszystkiego dobrego

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://www.sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.