Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaonaoan

lubicie ja uwielbiam

Polecane posty

Gość onaonaonaonaonaoan
Enrique: Idę w twoim tempie, nie mogę Cię zatrzymać, jesteś wolna Zabierz wszystkie te rzeczy, jeśli one znaczą dla Ciebie więcej Dałem Ci twoje sny, ponieważ ty oznaczałaś świat Więc czy ja zasługiwałem być porzuconym tutaj i zranionym Myślisz że nie wiem że jesteś po za kontrolą Skończyłem z szukaniem tego od moich kumpli Dziewczyno, jesteś chłodnym kamieniem, mówisz tak nie jest więc, już wiesz, nie jestem przywiązany do materii Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość Moją miłość... Ciara: Co zrobiłam dając nam wskazówki Jestem po prostu zmieszana kiedy stoję tutaj i patrzę na Ciebie Od głowy po stopy, to wszystko nie jest moje Idź dalej, trzymaj klucze, to nie jest to czego potrzebuję od Ciebie Myślisz że wiesz, stałeś się chłodny Jak mogłeś wierzyć im zamiast mi, jestem twoją dziewczyną Jesteś po za kontrolą, jak mogłeś pozwolić odejść Ty nie wiesz, nie jestem przywiązana do materii Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość Enrique: Więc całą tą miłość oddaję Tobie, zabierz ją stąd Ciara: Myślisz że przedmioty to powód dla którego przychodzę Enrique: Jeżeli ja nie miałbym nic, co byś chciała mi powiedzieć Ciara: Trzymaj swoje pieniądze, zabierz je daleko stąd Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,Zabieram z powrotem swoją miłość Oddałem Ci za dużo ale zabieram z powrotem swoją miłość Zabieram z powrotem swoją miłość,swoją miłość, swoją miłość I ZYWIEC!

Gość onaonaonaonaonaoan
Taki ciekawy topik zalozylam a nikt nie napisze...buuuuuuuu

Gość onaonaonaonaonaoan
Zapraszam na dobra zabawe! Nie ma chetnych??