Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowstone

PASKUDNA .. SELEKCJA ...W... KLUBACH /

Polecane posty

Gość yellowstone
hmm czy fakt , że ktos ma zwyczajny ubiór .. sprawia , że jest nie na "poziomie " ??

Gość Selekcja Raczej dupodajstwo.
Hmm, wiesz co, wcale nie jesteś odosobniona w tego typu przeżyciach. Może w moim przypadku nie było aż tak źle, że nie zostałam wpuszczona, ale i tak żałowałam. Nie mówię tu nawet o Warszawie, mieszkam w zwykłym mieście-nie jest to dziura zabita deskami, ale też nie metropolia. Wracając do selekcji. A i owszem, trzeba się ładnie ubrać, ale bez przesady. Kiedy rozejrzałam się wokół ogarnęła mnie panika-jestem ładną dziewczyną lubiącą siebie, ale wszystkie te "dżagi" wokół to po prostu było nieporozumienie. Każda dosłownie pół kilo makijażu na twarzy, lakier na włosach i koniecznie coś na kształt paseczka (nie spódniczki! o nie!) i topu. Oczywiście do tego szpilki co najmniej 14 centów. A co komu przeszkadza, że będzie wśród tych klonów Dody czy czegoś tam innego ktoś naturalny, schludny, ubrany ładnie i wygodnie, kto wcale nie jest gorszym klientem, jedynie mniej wytapetowanym? O co chodzi? Oczywiście opuściłam ten przybytek w tempie natychmiastowym-nie warto dać zabijać swojego indywidualizmu modzie tylko po to, aby napić się drinka za 20 złotych i potańczyć na parkiecie!

Gość latika jamala
wiesz co .. gdybym ja osobiscie miala klub tez bym cie nie wpuscila bez obrazy .. ale klub na poziomie ( a o cynamonie wiedza wszyscy w polsce ) to klub z dobrym towarzystem caffeamaretto86 ty juz lepiej jedz spowrotem na ta swoja wioske klepisko zamiatac !!!! ps.- ta twoja kumpela w tych swoich tandentych ciuchach chyba musiala komus dobrze zrobic bo sie wyroznia w srodku jak cholera .. nie wiadomo juz czy to murzynka z blond wlaosami czy CH** wie co

Gość yellowstone
ufff jedna sie zlitowała ;D dzieki za zrozumienie ;) ))

nie martwcie się, idzie kryzys, będą wszystkich wpuszczać, nawet anglików...

Gość caffeamaretto8686
hahahahahha nie moge no NIE MOGE .....coz jednego stac na dobre solarium drugiego nie i opala sie na polskim tanim słoncu przez co jest czerwony a nie brazowy ..potem sa takie głupie gadki jak ktos jest profesjonalnie opalony ;D ide sobie bo ciancy jestescie

Gość yellowstone
szerokiej drogi

Gość kluby w krakowie sa lepsze
tak nie ma takich machlojek ( mnie nic nie spotkalo ) a najlepiej to leciec na ibize czysty luz i szalenstwo ;-)))

Gość kluby w krakowie sa lepsze
"amnesia" ;D i te tanczace dupeczki ;P

Gość yellowstone
no no ;D Ibiza kosztuje 5000 zł ;D poki co nie mam ;P

Gość yellowstone
taki luzzzz ;D

Gość airbus330-200
no tak juz jest kazdy klub ktory przechodzil swoja sietnosc zawsze ja traci