Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowstone

PASKUDNA .. SELEKCJA ...W... KLUBACH /

Polecane posty

Gość yellowstone
do caffeamaretto86 : wiesz co .. nie komentuje twoich wypowiedzi :////// niech CIę Bóg ma w swojej opiece ;D ;D

Gość agaww
a jaki to jest ten odpowiedni strój wg was, tak z ciekawości pytam Czy elegancki, czy raczej żeby było widać markowe ciuchy Ktoś wyżej wymienił białe kozaczki...w takowych zazwyczaj chodzą nastolatki które groszem nie śmierdzą, ale często te kozaczki komponują się zmini ciut za tyłek więc może TO "zachęca facetów do stawiania drinków" Pytam bo na serio nie wiem

Gość Poszłaś do Cynamonu w koszulce
wiem gdzie jest Opole dziecko. Sama pochodzę ze śląska a mimo to wiem, że do klubów z selekcją trzeba sie ubrać inaczej niż na festyn. I dziwię się że ty tego nie wiedziałaś. Nigdy w takim klubie nie byłaś? Nawet jeśli to powinnaś zdawać sobie sprawę, że w Warszawie takie kluby istnieją i nie można do nich wejść wyglądając jak człowiek na spacerze.

Gość a jak ten styl bycia
selekcjoner rozpoznaje w 2 sekundy?:D

Gość caffeamaretto86
hahahahahhaah no bo nie wiesz co zazdrosnico !! dobrze ze sa takie laski ktore sie wyrozniaja i cos soba reprezentuja .. moje znajome i ja serio mamy przez to latwiej ..bo serio ktos w tym zyciu zajebsicie miec musi .. dzieki ci opolanko za twoje poswiecenie

Gość do caffeamaretto86
buahahahahhaaa....dziewczynko masz tak niska samoocene ze musisz budowac ja na podstawie opinii łysych karków stojacych na wejsciu...i jak cie wpuszcza to znaczy ze jestes zajebista...boze jaki zal... warszafffka....żałosne naprawde...

Gość wszystko zależy od klubu
do wielu z "wyższej pólki" nie wpuszczają ludzi w adidasach, dresach itp.:P

Gość Poszłaś do Cynamonu w koszulce
Jak wygląda taki strój? mnie do cynamonu wpuścili w jeansach i bluzce wcale nie markowej, ale za to lepiej wyglądającej niż podkoszulek. Dodam, ze dekoltu nie miała ale była bez ramion i z metką made in china. A buty to szpilki. Czyli nie trzeba markowych ciuchów ani spódniczek wystarczy tylko odpowiedni strój do lokalu gdzie wie się, że jest selskcja

Gość jakoś nigdy nie miałam
problemów z wejsciem do klubów mimo, że nigdy "nie swieciłam tyłkiem". :P

w adidasach i dresach to chyba do zadnego klubu nie wpuszczaja

Gość yellowstone
byłam juz w klubach owszem ..i chyba poki co tylko w takich gdzie ta selekcja nie byla az taka wymagajaca .. to mnie zdziwilo bo moim zdaniem wygladalam ok ! no ale moz moje zdanie ;P

Gość jakoś nigdy nie miałam

autorko, a nie bylas czasami juz lekko wypita?:P

Gość mnie nawet w glanach
wpuszczają (a nie są to jakieś kiepskie kluby).:classic_cool:

sensula, ale chyba zdajesz sobie sprawe, ze conversy to nie adidasy:o szczegolnie w czasach "trampokowego szalenstwa" teraz to i conversach na bankiety przychodza

Gość caffeamaretto86
ale szczerze mówiąc to najlepszym sposobem na wejscie jest danie dooopy bramkarzowi, ja tak robie za kazdym razem.

Gość yellowstone
jasne rurki biala zwykla koszulka obcisla z długim rekawem bialy pasek biale balerinki .. no zwyczajnie bylam ubrana .. wiec naprawde bylam zdziwiona ..aha i kucyk do caffeamaretto86 ... nie wierze zeby takie osoby z takimi priorytetami jak twoje istnialy ... naprawdę

Gość caffeamaretto8686
HAHAHAHAHAHA ze tez sie musicie podszywac .. tepe buraki ;D hahahaha takie sa polskie wredne grube baby ..kture sie wyladowuja na ładnych , zgrabnych dziewczynach ..no tak to juz jest do yellow autorko pewnie masz taki zmechacony wyglad twarzy , ze chyba to zdecydowalo.. no coz ladne dziewczyny duzy zysk z klubie ..kropka a

po pierwsze: wiadomo, że w cynamonie robią koszmarną selekcję, nie idzie się do jednego z bardziej lanserskich klubów w Polsce, nie wiedząc o tym... po drugie: w przypadku ostrej selekcji nie chodzio pokazanie ciała, tylko o to, żeby wyglądać, jakby się miało w portfelu 2 złote karty i kilka tysiaków na zbyciu...kiedyś rozmawiałam z jednym z selekcjonerów tak bardziej prywatnie i powiedział mi, żę głownie oni patrzą na buty, torebki i zegarki.

Gość mira z katowic
dziewczyno przyjezdzaj do katowic ;D u nas tez sa fajne kluby i normalni ludzie wpuszczaja ... zapraszamy do sofy ;)))))))

Gość caffeamaretto86
HAHAHAAH TAK NAPRAWDE to lubie jesc kupe i robie to czesto na imprezach;)

Gość yellowstone
aha moze i tak ale ilosc pieniedzy nie idzie w parze z ciuchami!!.. znam mase podszywajacych sie pod bogaczy ..."przecietniakow" pod wzgledem zarobkowym .. powaznie ;-) znam tez osoby wygladajace na biedaków z masa ilosci na koncie ;-) wiec ten aspekt jakos mi sie nie widzi ;P

Gość mira z katowic
Na sofach jest sporo kutasów do obrobienia polecam ,zawsze jest na czym zaparkować język.

Gość do walnietej caffeamaretto86
hahahahaha ja juz chyba wiem ktora to ty jestes z tego cynamonu ... ta blondyna ... mega zsolaryzowana , ktora lubi na barze tanczyc i dupe pokazywac i panterkowej kiecce ;D hahahaha gwiaaazda lokalu ;D hahah no fakt dupe masz fajna

No wiesz zalezy jeszcze jaki mialas ten t-shirt, jak jakis workowaty to sie nie dziw, to ze wygladalas schludnie to nie znaczy ze modnie, na wesele tez bys sie tak ubrala....

Gość caffeamaretto8686
hehehehe obserwuje was i parskam smiechem .. jestescie zalosniiii ;D banda przecietniakow .. a ta blondi to moja znajoma ... fajnie sie zawsze bawi ..i po raz kolejny ludzie zazdroszcza komus dobrej zabawy... rzygac sie juz chce

Gość clubbers seksomaniak
Kobieta ma wyglądać seksownie , facet urobiony po łokcie przez cały tydzień przychodzi do klubu a tam dziewczyna w ubraniu dobrym do wynoszenia śmieci i potargana nie umalowana :O

Gość yellowstone
sensual seduction Ty to musisz być groźźźźźźny facet ;-) DO caffeamaretto86 : nauczylas sie ostatnio zwrotu "przeciętni" .. że tak go powtarzasz ??

Gość do caffeamaretto86
idz dziecko spakuj ksiazki na jutro do szkoły i spac bo nas nudzisz

Gość ewka z wawki
no ja sie nie dziwie .. serio w klubach chca miec ososby i towarzystko na poziomie !!! takie ktore przyciaga do klubu !! a nie odpycha