Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest chyba oczywisste..

jeżeli jestem w 11t3d ciąży to jestem w 11 tygdoniu czy 12?

Polecane posty

to bardzo ważne. prosze tylko o pewne opinie...już sama nie wiem jak to się mówi:(

Gość Keleonora
Mówi się o skończonych tygodniach więc jesteś w 11 (skończonym) Jak będzie 11 i 7 dni to będziesz w 12 (skończonym)

Gość 75436809987
jak wyżej ! w 11 tyg

Gość jesteś w 12
kiedy jesteś ponad kreską jesteś w tygdoniu o jeden wyżej czyli teraz jesteś w 12stym

2 lekarzy u ktorych bylam bedac w ciazy jak np. na wizycie bylam w 16 i 3 dniu mowil ze jestem w 17 tygodniu, a poprzedni jak bylam w 9 i 4 dniu mowil ze jestem w 10 tygodniu,czyli inaczej niz wy tu piszecie. skoro idac waszym tokiem myslenia skoro skonczyl sie 4 miesiac ciazy to jestem w 4? no chyba nie , bo sie juz jest w 5 miesiacu.

Gość Megalomana rozchwytywana
jesteś w 12 - chyba zwariowałaś :o nie znasz się !! 11tydzień i 3 dni to 11 tydzień ciązy. 12 będzie jak dobije do 7 dni !! JESTEŚ W 11tygodniu ciąży.

Gość w 12

Gość swoje wiem ooo
natalie82 - a idąc twoim tokiem myślenia... jak moje dziecko wczoraj skończyło roczek to co ?? Ma 2 lata ?? Hahahahahha Mówi się o skończonych tygodniach wiec jesteś w 11tyg

prosiła tylko o sprawdzone opinie a tu proszę jakie bzdury ludzie wypisują bezmyślnie:o ....dziewczyna jest w 12 tygodniu jak pisał ktoś powyżej. nie piszcie takich głupot pomarańcze błagam was:o tutaj można sprawdzić http://babyonline.pl/kalkulatory_artykul,2374.html

Gość nieprawda jestes
w 12

Gość to nie jest chyba oczywisste
Ubsti dzieki fajny link!!!! Wychodzi ze jestem jednak w 12:)

Gość w 12
a na 30 dni przed porodem jest wg was w 8 ??? bo wg mnie w 9 miesiącu

Gość jak weszłas w link
??

linka wkleiłam go w google i od razu stronka wyskakuje:)

no prosze tu nie dawac przyklaow urodzin i ile kto ma wtedy lat. wiadomo ze mowi sie skonczona date urodzin.no ,ale nie zaprzeczycie ,ze z miesiącami ciazy nie liczy sie tak jak napisalam,bo ligoczne ze skoro konczy sie jakis miesiac to juz pozniej jestesmy w nastepnym.Ja po prostu dalam przyklad jak mowia lekarze, bo ja osobiscie tez mam z tym problemy i jak np jestem teraz w 17 tygodniu i dniu to mowie ze w 17 tygodniu jestem,ale lekarz mowi inaczej. Ale chyba te pare dni w ta czy w ta nie jest takie wazne, jak ktos sie zapyta zawsze mozna odpowiedziec 11-12 tydzien i tyle.

Gość jesteście uposledzone umysłowo
swoje wiem ooo>>>> jeśli twoje dziecko będzie miało 2 urodziny to też się mówi "skończyło dwa lata" i zaczyna swój trzeci. tak samo z płodem. gdy jest w 11t3d zaczyna swój 12 tydzień a kiedy będzie miało 11t7d - skończy 12 tydzień i zacznie 13.

ups cos mi cyferke zjadlo, chcialam napisac ,ze skoro jestem w 17 tygodniu i 2 dniu,no ale wedlug kalkulatora w 18 tygodniu jestem.To jednak lekarz dobrze mi mowi:)

skonczcie marudzic pomarancze i wpiszcie sobie date w kalkulator to same zobaczycie jakie brednie piszecie....autorko jestes w 12 tyg i koniec kropka:)

[zgłoś do usunięcia] swoje wiem ooo natalie82 - a idąc twoim tokiem myślenia... jak moje dziecko wczoraj skończyło roczek to co ?? Ma 2 lata ?? Hahahahahha Mówi się o skończonych tygodniach wiec jesteś w 11tyg nie ma 2 lata tylko wkroczylo w 2 rok zycia a to roznica!wiec 11tyg i kilka dni to 11 tyg skonczonych i wkroczenie w tydz 12

Dzięki dziewczyny:) 🌻

Alonszka napiasalam wyzej ,ze wiek sie podaje w latach skonczonych, jak dziecko skonczylo rok to mowisz ze ma rok. moim zdaniem autorka watku jest w 12 tygodniu.

Gość oczywiście że w 12
!!!!!!!!!!!!!!!!!