Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_87

Czy kobiecie wypada wyznać miłość ? ? ? ? ? ?

Polecane posty

Gość zakochana_87

Jestem w związku od dwóch miesięcy...poznałam go pól roku temu przez neta...ale spotkaliśmy sie po 4 miesiącach \"na zywo\"... jest cudowny..mój ideał...między nami bardzo dobrze sie układa ale ja już wiem ze sie w nim zakochałam,ale niewiem czy sama powinnam pierwsza mu o tym powiedzieć czy czekać na jakiś ruch z jego strony??? Czuje ze bardzo mu zależy na mnie,zawsze przyjeżdza do mnie z innego miasta oddalonego o 1,5 h ode mnie na weekend i bardzo miło spędzamy czas.widze też że bardzo mu na mnie zależy ale o uczuciach nigdy dotąd nie rozmawialiśmy...sama nieweim czy powiedzieć mu że go kocham czy tu za wcześnie jeszcze ???

Gość karalepa
jak sie bedziesz juz oswiadczala to nie zapomnij kupic pierscionka zareczynowego

Jak na mnie to za wcześnie.. Pamiętaj, żeby odróżniać miłość od zauroczenia. Aha, może jestem skrzywiona, ale ja czekałabym, aż facet pierwszy wyzna mi miłość :P

tez bym wolala poczekac az on wyzna milosc, jesli zrobisz to Ty, tym bardziej po tak krotkim czasie, moze sie sploszyc

To duża różnica zakochać się a kochać...zakochanie to po prostu zauroczenie... A co do Twojego pytania-ja mojemu powiedziałam pierwsza, że się zakochałam, zresztą-tak naprawdę nie trzeba tego mówić, przecież to widać...no ale miło jest usłyszeć te słowa :) tyle, że ja nigdy nie zastanawiam się, co wypada a co nie, czuję to więc powiedziałam.

Gość słynna anna
No co Ty?! NIE MÓW! Niepoważnie to zabrzmi po tak krótkim czasie.