Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkarpetyMariana

podajcie przykład na bluzce z allegro jaki ciuch się wam podoba, bo mi się podob

Polecane posty

Gość SkarpetyMariana

wtedy zobaczymy nawzajem jaki mamy gust, a może i ktoś wyszuka jakąś perełkę która spodoba się innej dziewczynie... ja zaczynam (a i to nie jest reklama, sama nie sprzedaję bluzek) podoba mi się ta: http://www.allegro.pl/item641037361_avaro_top_bluzka_koronka_krawat_kokarda_impreza_sm.html np. ta mogłaby być ciakawa gdyby odpruć te koronki z ramion.. lub lub http://www.allegro.pl/item644007085_hit_bluzka_motyl_zorzeta_okazja_3_kolory.html ta by z jakimś paskiem była ciekawa.. oczywiście jakoś mi nie zapierają dechu w piersiach ale podałam przykład, zaraz się zabiorę za szukanie czegoś naprawdę ładnego.

Gość mala pocachontas
dobry pomysł z tym topickiem, zaraz też coś poszukam ;]

Gość o jezuuu
obie bluzki które wybralas to tandeta. w skali od 1 - 10 daostałyby ode mnie minus 200. powiedziałby ci to kazdy człowiek który ma jakiekolwiek pojecie o modzie. jesli sposrod miliona bluzek na allegro wybralas cos takiego to znaczy ze chyba jestes uposledzona albo masz 16 lat i jestes mala kurewką albo masz 30 lat i jestes juz podstarzałą tandetną dziaduwą

Gość SkarpetyMariana
szczerze- też zbytnio mi się te bluzki nie podobały, ale musiałam coś dać na rozpoczęcie topicu, dla przykładu. tzn. w życiu bym takich nie kupiła a jakbym dostała w spadku po kuzynce to może nosiła, w takim sensie.. co do tych tunik to 1 i 3 brzydka, ale ta druga jest fantastyczna! jejku chcę taką ;-)

Gość SkarpetyMariana
do "o jezu" super że chciałam założyć jakiś topik i zostałam wyzwana od upośledzonej, kurewki i dziadUwy z akcentem na U... nie ma co.. kultura na wysokim poziomie -_-

Gość do dsd
no tył się wydaje brzydki, chociaż ta dziewczyna i tak wygląda w bluzeczce ślicznie, może po prostu dlatego że tak ładnie jej skóra kontrastuje z tym kolorem

możliwe ale spodobała mi się, może niekoniecznie akurat taka ale właśnie coś w tym stylu :)