Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumerang123

brzuszek w ciąży

Polecane posty

Gość bumerang123

Witam, kiedy ciąża w waszych przypadkach była widoczna? Jestem w 7 tyg, nie dopinam się w spodnie i nie wiem czy od ciąży czy z tego że więcej jem. Napiszcie o tm.

Gość żmija zygzakowata
dziecko raczej jeszcze, aż tak duże nie jest. pewnie wzdęcia :) u mnie ciąże zaczęło być widać dopiero w szóstym miesiącu

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
ale jak to wzdecia?? przez 9 msc bede miec wzdecia?? (dopiero staramn sie zajsc w ciaze) i bede (przepraszam najmocniej) co chwile puszczac gazy ?? o mamo :(

Gość J.J
ja tam w 6 m-cu byłam na wczasach i w bikini po plaży paradowałam i nikt sie nie domyslił,że jestem w ciąży. Dov 9 m-ca brzuch był mały

Gość J.J
w 7 tygodniu niemozliwe żeby brzuch było widac, po prostu przytyłas i tyle.

Gość dziewczynyyyyy
opanujcie sie bo bedziecie wygladaly jak slonice

Gość ja tez mam mały brzuszek
tzn figura się troszkę zmieniła już od samego początku, ale generalnie u mnie wyglądało to, jakbym po prostu trochę przytyła....dla obcych ludzi ciąza była zauważalna gdzieś od 6-7 miesiąca.... ....wydaja mi się, że to zalezy od budowy ciała i od tego, dzie się dziecko umiejscowi w macicy.... ja w pierwszej ciazy przytyłam "na okragło" - nie zapomnę jak facet na egzaminie, dziwił się dlaczego chcę usiąść podczas prezentacji projektu - a ja byłam prawie w 8 miesiącu i cięzko mi było stać- on myślał, że po prostu tak gruba na co dzień jestem :D teraz jestem w 2 ciazy i wyglądam zupełnie inaczej- mam brzuch jak piłeczkę :D