Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja jagodowa

co was wkurza u waszych facetów?

Polecane posty

Gość fantazja jagodowa

mój: - na jedno posiedzenie w toalecie zużywa pól rolki, chyba zrywa po 1 listku:) - nieważne co zje czy wypije - zawsze mu się odbija. przy mnie - rano je slodkie bulki ... bo nie chce mu się robić normalnego śniadania. nie pytajcie ile waży ... - wchodzi na neta i spisuje do zeszytu wyniki żużla, pilki nożnej ... pytalam po co. nie umial odpowiedzieć hm ... jeszcze by się parę rzeczy znalazlo :) milego dnia kobity

Gość fantazja waniliowa z kulkami
1.Zdarzylo sie ze duuuuuzo czasu zajelo mu zauwaze ze mam ochote na seks (czyt.zabranie sie do dzialania) :classic_cool: 2.moglby wiecej mowic czulych slowek 3.i czesciej sie odzyac jak sie nie widzimy. Wszytstko,reszta ok

Gość ciekawe to co piszesz
- to ze jest tak cholernie zazdrosny o innych choc nie ma powodu ZADNEGO!!!!!!! - to,ze ciagle sie na mnie gapi choć juz razem rok jestesmy, a on wiecznie ma maślane oczy na moj widok:O - to, żę ciagle mi prawi komplementy, które widze mu się po prostu wyrywają z ust, a nie tak,ze planuje mi coś ściemniać:O

Gość fantazja waniliowa z kulkami
CIEKAWE TO CO PISZESZ-faaaaaaajnie masz...

Gość ciekawe to co piszesz
tak jasnie:O leze sobrze normalnie na kanapie, przychodzi on spogląda na mnie i mowi "kurcze no kochanie!" a ja juz wystraszona pytam o co chodzi a on "jak Ty slicznie wygladasz jak tak lezysz, jestes taka piekna":O wkurzajace na maxa:O

Gość aniab1311
na razie w sumie nic.. ale to dopiero początek :D

-jest zajebistym moherem i katolem!gdy u niego jestem np na wielkanoc,codziennie ciagnie mnie ze soba do kosciola(!!!)i jeszcze kaze wpierdalac oplatek a jak raz tego nie zrobilam,byl na mnie wsciekly pol dnia! -to ze ciagle zwraca mi uwage,jak np przeklne w zlosci lub zdarzy mi sie beknac po jakims gazowancu:D -jak powiem cos dla jaj,zlosliwego w stosunku do niego,to focha sie jak krolewna,nie powie o co mu chodzi ale lazi ze smutna mina i jęczy jak dziewuszka jak sie zapytam o co chodzi:-O -ze jest niejadek i w konsekwencji ja musze za niego zjadac a dupa mi rosnie hehe:D -mimo iz ma ochote(widze to po nim),gdy jest po spowiedzi,odmawia sobie i mi odrobiny erotyki,w imie chwaly bozej....:-O

o k............. Zderzacz - szczere wyrazy współczucia. p.s. czemu jesteś z takim oszołomem?

Gość jajecznica z cebulka
wkurza mnie okrrrrrrropnie jak mi gada ze sie bedzie odchudzal bo ma walek na brzuchu...

miało tu byc co was wkuria a sie chcwalicie jaki oni nie są jak wam komplementy wala....:D zalllll:D

Gość wywal go
wkurza mnie wszystko a rozwodu mi nie da........

Gość a to ja wiem
ale głupota,facet sie stara,a tu takie coś,komplementy przeszkadzaja:(rzeczywiscie żal i to pl;)

Gość jajecznica z cebulka
tak,to jest zal,dziewczyna powinna sie cieszyc bo gosc ja kocha,patrzy w nia jak w tecze a ona marudzi,no kurde,przesada normalnie

Gość fantazja jagodowa
- ogląda w tv wszystkie bzdurne programy typu jak oni śpiewają itp. a wystarczy że leci jakiś dobry film to odwraca się na drugi bok i śpi - cokolwiek ma zrobić wola mnie żebym mu pomogla, np np stolik przenieść czy lóżko pościelić - ogląda Kiepskich ... i tak się zachowuje. Wczoraj wchodzil na jakąś stronkę internetową nt. tego serialu - poważnie

Gość Świat wg. Kiepskich
- stoi przed kaltka z kolegami i pije piwo (wstyd mi przed sasiadami i kiedy wychodze z domu) - najwazniejsza rzecz w jego zyciu to silownia, dnia nie odpusci - pali papierosy w domu, czasami jeden za drugim

do tych zaskoczonych:Dto niestety szczera prawda:) najbardziej zaskakujace jest to ze ja nienawidze kosciola,mam zapedy do satanizmu i w ogole do siebie nie pasujemy pod tym wzgledem:Dnajbardziej sie wscieka na mnie gdy na powitanie wyciagam wskazujacy i malutki palec a reszte chowam i do niego z tekstem"Ave Satan!":Drobie to zlosliwie bo sie wscieka:) a zapomnialam dodac! moj facet oglada telenowele brazylijskie:D a jestem z nim dlatego ze bardzo podoba mi sie jego delikatny gejowski glos,jego dziewczecy chod,zniewiesciala sylwetka,sliczna buzka bialoruskiego kujonka i ogolnie ze jest takim aniolkiem:D do tego ma wiele cech charakteru ktore bardzo mi odpowiadaja i sprawiaja ze te jego moherowe glupoty jakos odchodza w moich oczach w zapomnienie:D

Gość ddfddf
siłownia ? i do tego piwo i fajki ? jakoś to ze sobą raczej koliduje.

kurde ale mam z nim wiele smiesznych historii:D np lapie go za tylek,klepie po tylku przy ludziach i lapie za penisa tez przy ludziach a on do mnie "karolciu,czy mozesz nie lapac mnie za penisa w miejscu publicznym?!".jak raz klepalam go po tylku to zlapal mi jedna reke to probowalam to zrobic druga to i druga mi zlapal:D albo jak bylam w nim w kosciele,stojimy bo babcie moherowe pozajmowaly miejsca ,bylo mi niedobrze wiec bylam maxymalnie oparta o niego,potem zaczelo mi sie nudzic i tak dla jaj zaczelam tylkiem ocierac sie o jego penisa i mu stanal a on do mnie z pretensja"karolciu!jestesmy w kosciele!:D",wtedy tez przechodzil ksiezulek a ja do niego"no to widze na czyj widok tak ci stanal":D niby moherek ale z takim aniolkiem ma sie wiele przesmiesznych perypetii;)uwielbiam strzelac do niego zbereznymi zartami,najczesciej gejowskimi,wtedy robi sie taki czerwony hahaha a ma bielusienka cere i widac tego buraka u niego jak na dloni hahaha:D

Gość De Prawator
wielki zderzacz bardzo smieszny jestes, gorzej bedzie jak cie zlapie jakis chlopak i zrobi z dupy jesien sredniowiecza, bedziesz dopiero mial radosc!

- brudna nasadka od pianki do golenia - podniesiona i otwarta klapa w kibelku - nadgorliwy i wszystkim chce na silę pomagać, tylko nie mi - wszystko wie najlepiej, nie szanuje poglądów innych osób -wciąż gada, ze wydaje za dużo pieniędzy - jest cholernie zazdrosny o mnie

De Prawator - Wielki zderzacz to kobieta. :P Zderzacz - Akcja w kościele boska, chociaż trochę nie na miejscu. xD Jak ksiądz zareagował? I czy w ogóle Cię usłyszał? :D

Gość oj glupie baby
tak was wkurzaja a dalej z nimi jestescie.desperacja?:D

Gość muminkowa buka
nie sądzę, że to desperacja, po prostu dziewczyny za coś pokochały swoich facetów no a po dłuższym czasie wyszło to co nas w nich wkurza...:) jestem pewna, że też nieźle wkurzam mojego faceta, w końcu nie ma idealnych związków.. a co mnie denerwuje w zachowaniu mojego mężczyzny? może to że obgryza pazury, że wcześnie chodzi spać nawet jeśli nie musi rano wstawać, że jest mało domyślny jeśli chodzi o sprawy seksu tzn. nie rozumie moich aluzji no i czasem jest wstydliwy. no ale pokochałam go za wiele więcej wspaniałych cech, ale nie będę o nich rozprawiać bo to nie na temat:) a co do dziewczyny chodzącej z ministrantem- ogólnie śmiesznie i fajnie, ale czy nie znęcasz się nad nim troszeczkę?:)

ciekawe to co piszesz Mam identyczny problem....hehe :) moze jestesmy z jednym i tym samym facetem??:P:P:)

Gość a to ja wiem
zaznaczam kocha się za wady i zalety;)

zasypia jak do niego mowie:P Zanim sie zorientuje to jeszcze z pol godzinki opowiadam:O Budze a on-przeciez cie slucham:O Gadula straszna jestem:P

czasem mu odwala i puszcza fochy bez powodu :) wszystko co powie musi byc natychmiast zrobione, kupione, załatwione... ma jakąś manię na punkcie zamknitej klapy w łazience - kilka razy sciągał mnie z łózka żeby mi pokazać ze zapomniałam jej spuścic :) uwielbia doprowadzać mnie do szału wkładaniem swoich palcy do mojego nosa... facet ma 29 lat :| poza tym póki co wszytsko z nim ok :)

Gość mania121
JEST ZBYT DELIKATNY W ŁÓZKU