Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicaaaato ja

przeczucie czy wizja?

Polecane posty

Gość czarownicaaaato ja

Mam czasem tak że czuje co się stanie jutro albo za kilka dni. Nie wiem jak to opisać ale juz mnie to męczy.I błagam nie smiejcie się że jakaś wróżka duupuszka jestem ale na przykład: 1.Kumpele obok w biurze pracuje i pomyslałam o tym czy jak by juz nie pracowała to nadal byśmy się kumplowali.Kużwa po dwóch dniach ją wypiepszyli i zatrudnili stazystke. 2.Zapyałam kumpele o kumpla co go dawno nie widziałam a on wrócił do Polski właśnie. 3.Widze czasem sceny które za kilka dni dzieja się na zywo Uprzedzam kochanych podszywaczy:NIE WIDZE NUMERÓW TOTOLOTKA:-) ciekawi mnie tylko czy wy tez tak macie?maci czuja,wizje ?

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez tak czasem mam, a ostatnio az mnie zmrozilo :) Szlam sobie do galerii na zakupy z narzeczonym i nagle sobie pomyslalam ze fajnie byloby zobaczyc moja kuzynke (ktorej nie widzialam chyba z 2 lata), powiedzialam te slowa, przekroczylam próg galerii i centralnie na nią wpadłam:)

Gość
tez tak mam jeszcze tak, ze czuje, ze moim bliskim dzieje sie krzywda jak moj przyjaciel umieral 3 dni (spiaczka) to ja oddalona o ponad 500 km "chodzilam do tylu"

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
hehe a moj narzeczony byl naprawde w szoku, patrzyl na mnie jak na czarownice ;) zwlaszcza ze to juz nie pierwszy raz tak mialam ;)

Gość ciekawe to co piszesz
to ja mam znowu tak,ze np.nie widzialam znajomej od LO czyli 5 lat i ide ostatnio i widze ja i patrze kurde jednak to nie ona:P ide za chwile patrze, jak Aga wyglada, ale to nie ona, 3 osoba z rzędu na jaką wpadam - AGA:D:D:D albo ide ide i nagle mi sie przypomnial chłopak z LO, taki z którym nawet nigdy nie gadałąm tylko obserwowałam;) i mysle, co by było jakby np.ten tu facet co idzie napzreciw mnie to byl on:) ide ide 2 minuty i idzie ten chłopak:O

Gość ciekawe to co piszesz
a raz mi sie śnił były moj facet, którego rok nie widziałam i zadnego kontaktu nie miałam, mowie o tym mojemu obecnemu facetowi i w tym momencie sms, patrze- sms od byłego:D:D:D

Gość Minia26
A mnie z kolei przytrafilo sie coś, co tez stawia kłaczki na plecach i zlewa zimnym potem. Wiele lat temu cyganka na ulicy namówiła mnie do wróżb. Zgodziłam się, zapłaciłam. Ona popatrzyła na moją rękę, pogłaskała, popatrzyła w oczy i oddała pieniądze. Powiedziała, że nie weźmie, bo wróżba jest zła. Mam wybór - chcę, czy nie chcę słuchać. Powiedziałam nie wierząc w to wszystko, rozbawiona, że chcę - zwłaszcza, że nie muszę nawet płacić. Powiedziała, że długo będę szukała swojego szczęścia i często się pogubię, a moje błędy bedą tak wielkie, że będą mnie przesladować do końca życia. Powiedziała, że moim przeznaczeniem, moim szczęściem jest odnalezienie "tego jedynego" bo cała reszta przyjdzie mi z łatwością. W końcu - powiedziała - znajdziesz miłość swojego życia, urodzisz 4 synów, męża będziesz kochała ponad życie, a on będzie kochał i szanował Ciebie, ale już zawsze będziesz nieszczęśliwa, bo to będzie człowiek podróżujący, a ty spędzisz życie w tęsknocie i samotności. No i faktycznie, w swoim życiu nie raz pobłądziłam, a demony moich błędów nie pozwalają mi w nocy spać. Męża kocham ponad życie, jest moim bogiem, wzorem, szczęściem. Jak dobrze pójdzie to 2 dni na tydzień ze sobą spedzamy. I tak od 4 lat. Dziś pojechał w kolejną delegację, tym razem na 2 tygodnie. Umieram z tęsknoty i pęka mi serce. Mam dwóch pięknych synów, trzeci synek w drodze. Jeśli wróżka miała rację do samego końca: w naszej rodzinie pojawi się jeszcze jeden....