Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugujoll

czy mam prawo sie obrazic?

Polecane posty

Gość yugujoll

moj facet pracuje za granica, z jego matka mieszkamy w jednym miescie doslownie 15 min. drogi.Dzis jest dzien dziecka i babcia nawer niezadzwonila i niezaprosila nas.Nie jestem pazerna ale chodzi o sam fakt.

Gość mysle ze nie powinnas
a po drugie dzień sie jeszcze nie skończył :P Tylko nie mów dziecku o swoich przemyśleniach nawet jak zapyta wymyśl jakies kłamstwo ...a sama spróbuj mu jakos wynagrodzic idz z dzieckiem na lody do kina czy cos ...niech zapamięta sobie ten fajny dzień z tobą jako coś super miłego ...nie warto sie zadręczać ...moze zapomniała 🖐️

Gość yugujoll
napewno niezapomniala ze dzis jest ten dzien..Bo ma 2 wnuczke i wiem ze na ten weekend byla u niej.A moja niunia jest mala ma 5 miesiecy.Mi jest przykro.

Może po prostu Cię nie lubi a wnoczka sama do niej nie przyjdzie ;) Za co miałabyś się obrazić? :)

Gość mysle ze nie powinnas
aaa no tak więc babcia mysli pewnie ze jak taka mała to nie musi ...bo za mała zeby pamiętać ...;o trudno nie martw sie -wiem ,ze zal zostaje 🖐️

Gość poznałes nowa dziewczyne
Zażenowany proszę odpowiedzieć

Odpowiadając na pytanie czy poznałem nową dziewczynę, informuję, że nawiązanie znajomości (poprzez forum np.) nie jest, moim zdaniem, poznaniem ;) Więc wiarygodnej odpowiedzi mógłbym udzielić za jakiś czas, np. miesiąc. :)

Gość poznałes nowa dziewczyne
ale czy ostatnio poznałeś interesują dziewczynę na forum? poda Ci się? :P ;) czy Ty Jej? to ważne :P ;)

Gość yugujoll
Raczej mnie lubi.Bo nawet bylymsy z mala u niej niedawno.I pyta sie czemu tak rzadko przychodzimy.A podrugie mnie niemusi lubic tu chodzi o dziecko.Do dupy taka babcia.

Gość yugujoll
tak myslalam ze zapomni o wnuczce.to ja tez zapomne o dniu babci.

Gość Romano Sexmacher
A co ma babcia wspólnego z tym, że teściowa Cię nie lubi? :P

Gość eeee taaaam
przeciez to jest dzien dziecka a nie dzien wnuczka. dziecko Twojej tesciowej, Twoj maz jest za granica.. a mala ma dopiero 5mcy, co, Ciebie by miala odwiedzac? :D nie rozumiem

Gość yugujoll
Powinna zadzwonic i zlozyc zyczenia.Tak jak ja zrobilam i jak mala sie urodzila miala 3 tyg. i byl dzien babci to poszlam w imieniu malej zlozyc jej zyczenia.Bylo jej bardzo milo.A o wnuczce zapomniala.