Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elektroniczna niania JAKA

elektroniczna niania JAKA???

Polecane posty

Jaka polecacie. Czy Ty najlańsze (około 60-70zł) sa dobre?

Gość ja mam z philipsa
kosztowala 380 zl wiem ze to duzo ale jestem zadowolona bo mam duzy dom i ogrod a ona ma bardzo dobry zasieg i wiele praktycznych opcji.

ja kupilam najtansza na allegro i jestem zadowolona, coprawda stosuje ja na wyjazdach ale u tesciow w domu sygnal przechodzil przez grube mury i z pietra na parter

Gość mamuśkaaa3
też mam z philipsa i jestem zadowolona musisz zwrócić uwagę żeby miała więcej niż 2 kanały bo moja ma 16 i 3 pierwsze są zajęte bo w okolicy porodziło się dużo maluszków a zasięg jest różny więc żeby słyszeć tylko swoje maleństwo i inni nie słyszeli Ciebie warto mieć możliwość zmiany kanału. nie we wszystkich tanich jest możliwość zał.bez sieci więc zwróć uwagę czy można zał.na baterie udanego wyboru.

u mnie sa tylko 2 kanaly i nigdy jeszcze nie slyszalam nikogo innego, ostatnio wyprobowalam w domu a mieszkam w bloku gdzie jest 90 mieszkan w klatce i nie bylo nikogo slychac oprocz mojego malucha wiec to chyba lekka przesada

dzięki :) nie mam az tyle gotówki żeby wydać kilkaset zł niestety i dlatego zastanawiam sie nad zakupem takiej do 110zł. Mam dom piętrowy i ogród. Mam nadzieję że jakiś w tej cenie znajde.