Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela vesna

pomocy, strasznie glupi problem mam, wiem.

Polecane posty

Gość aniela vesna

mam głupi problem. nie wiem, jak mam zagadac do szefa w temacie zwolnienia się z pracy. siedzę chyba drugą godzinę i nie wiem jak zaczac. problem jest w tym, że w naszej firmie jest naprwde rodzinna atmosfera. nawet życzenia na dzien dziecka dostalam mimo, że maturę mam już dawno za sobą ;) ale musze to zrobic dzis po poźniej nie wiem kiedy zastanę szefa. i nie wiem jak zacząc. ja nie wiem, gdzie ja bylam, jak rozdawali asertywnosc :( ma ktos jakis pomysl? bo jak tak dalej pojdzie to chyba rzucę w niego wypowiedzeniem i ucieknę...

Gość wredny stary grzyb
Pisz wypowiedzenia i przekaż mu za pośrednictwem sekretarki. on ciebie wezwie i wtedy powiesz co i jak. a jeśli chcesz iśc sama i gadac to powiedz , że chciałabyś z nim porozmawiac na temat swojej pracy w tej firmie i że podjełaś decyzje o zmnianie pracy w związku z czym przedkładasz to pismo. ps. moim zdaniem jeśli by to oni mieli ciebie zwolnic to raczej wiekszych skrupółow by nie mieli , więc nie rozczulaj się tak tu chodzi o ciebie i twój interes życiowy .

Gość wredny stary grzyb
byłem w firmie z rodzinną atmosferą , nawet pizze szef stawiał co drugi dzień ale jak przyszło do zwolnienia to się nie bawił w takie czułosci.

Gość aniela vesna
no właśnie oni mnie nie chcą zwolnic. i z tego co wiem to bardzo nie chcą zebym odeszła. ale ja po prostu nie widze dla siebie zadnych możliwosci rozwoju w tej firmie. sekretarki nie ma, więc muszę bezpośrednio do szefa uderzac... a jeszcze dzis szef wypalil z tekstem, że ja jestem dla niego jak dziecko...

Gość wredny stary grzyb
jeśli jestes na 100 procent pewna że chcesz odejśc to idź i gadaj. zacznij od tego że chcesz omówic twoją role w tej firmie , że ci nie odpowiada i chcesz zmienic prace . weź sie w garśc bo takie sytuacje są w zyciu wazne i trzeba nauczyc sie je rozwiązywac .;-)

Gość aniela vesna
jestem pewna, że chcę odejsc, tylko jestem nieśmiała, znerwicowana i za bardzo się przywiązuję do ludzi... pójdę jak tylko szef wróci, bo gdzies przed chwila poszedl, w sumie, przeciez z czasem nie będzie lepiej. dzięki wielkie za pomoc :)

Gość wredny stary grzyb
Wiesław ... weź ty nie spamuj tematu i spierniczaj w swój wątek oszołomie z krucjatą .

Gość a masz juz
a masz juz jakas nowa prace w zanadrzu? bo zwolnic sie latwo, ale znalezc prace w dizisejszych czasach w tym kraju to juz niezbyt

Gość aniela vesna
nie mam najprawdopodobniej przeniosę się do innego miasta i tam będę czegoś szukać mam odłożone pieniądze na rok spokojnego życia, bez szaleństw, wiec przez ten czas myślę że coś znajdę ;)

Gość wredny stary grzyb
powodzenia. dobrze że masz ta kase odłożona . pamietaj tylko że rok szybko zleci. :-) ale skoro masz odwage wyjechac do nowego miasta to czekająca ciebie rozmowa nie powinna byc aż takim stresem

Gość aniela vesna
dzięki :) ten szef to mógłby już przyjechać. chciałabym mieć to już z głowy.

Gość sheeeeeeee
i jak tam, powiedziałaś ?