Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DKpo

Zgadzacie sie ze kobieta powinna patrzec zeby miec dobra prace a nie na faceta??

Polecane posty

Gość DKpo

Ktos mi powiedzial tak: Szukaj dobrej pracy, a nie faceta. Facet ci szczescia nie da. Sam sie znajdzie, ale zobaczysz ze zycie z kims wcale nie jest takie kolorowe. Bo ja mieszkam w malym miescie i mam dobra prace ale chcialam ja rzucic i wyjechac do wiekszego miasta zeby kogos w koncu poznac. A ona mowi zebym trzymala sie tej pracy bo jest dobra.

nie szukanie faceta może spowodować że zostaniesz sama lub "przyklei się" nie taki jakiego byś chciała a jak się to stanie to może już być za późno na szukanie lepszego

Gość DKpo
Czyli co...?

że jeśli będziesz czekać na idealnego faceta może się okazać że nie przyjdzie

Gość Górzysta Pani
A ja powiem tak: jak masz byc z takim ktory ci sie nie podoba i niezgadzasz sie z nim, to lepiej byc samemu

Gość tuture
A w tym mieście masz pracę, masz za co wynająć albo kupić mieszkanie, masz za co się utrzymać? Teraz jest kryzys trudno jest bardzo o pracę. A jak pojedziesz do większego miasta i kogoś poznasz to pierwsze pytania są: jak masz na imię, czym się zajmujesz? Pewnie chcesz porządnego faceta a taki jak usłyszy, że jesteś bezrobotna albo pracujesz na kasie w markecie to spojrzy tylko z politowaniem.

Gość wiannka
E tam, co za głupie gadanie. Jak w ogóle można być szczęśliwym nie mając drugiej połówki a mając nawet super pracę? Życie z ukochanym oczywiście niesie ze sobą trudności- bo to w końcu życie :) - ale we dwoje znacznie łatwiej je pokonywać i nie są takie straszne, poza tym życie samemu niesie więcej problemów i dopiero wtedy nie jest kolorowe! bez porównania lepiej żyje się z ukochaną osobą niż samemu :)

Gość chce nauczyc sie robic rosłoek
Wg mnie powinnas zostac na mijescu. Szukaj faceta na mijescu,. Zobacz jest intenet, mozesz sie umawiac. Nie ma z tym problemu. Wazne zeby miec prace. Jest kryzys, a bedzie jeszcze gorzej. Jak masz prace to powinnas skakac do gory!