Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA OD GRUDNIA

Co po przewijaku ?

Polecane posty

Gość MAMA OD GRUDNIA

Moja mala juz wyrasta pomalu z przewijaka który mam na lózeczku. Do tej pory korzystalam z niego codziennie i sluzyl mi do przewijania dziecka, ubierania, wycierania recznikiem po kapaniu. Co po przewijaku - to wszystko mam robic na lózku, przeciez plecy beda dawac o sobie znac , niewygoda straszna

Gość nie wytrzymam.................
biedne te kobiety, co rodziły kiedyś, co to nawet pampków nie znały :o straszna niewygoda powiadasz...chyba jakoś przezyjesz te kilka minut dziennie na łóżku ? poza tym dziecko robi się coraz bardziej ruchliwe i tak używanie przewijaka stałoby się niebezpieczne.. kurcze, przecież nikt ci nie każe nachylać się nad tym łóżkiem, możesz uklęknąć obok...bo mówimy o normalnym łóżku dla dorosłego tak?

Gość deli26
ja nie mam przewijaka i od urodzenia radzę sobie na normalnej wersalce.

Gość ja na podlodze na miekkim
dywaniku

Gość a ja napisze prawdę
o kurde :o ale masz problem :pkup drugi przewijak - sklej i bedziesz miała maxi :D wystarczy na kilka kolenych miesięcy :D

Gość dostałam
co ty biedna zrobisz?? ja dostałam przewijak ale uzywam go tylko po kąpieli tzn kłade go na wanne i wycieram małego a tak przez 10 miesiecy na łózku i daje rade nie wyobrazam sobie teraz małego na przewijaku na łózeczku tak jak ktoś napisał moze byc to juz niebezpieczne :)

Gość hmmmhmmmmmm
Producenci dziecięcych/niemowlęcych akcesrii NIE WYPRODUKOWALI nic po przewijaku :D więc odp. na twoje pytanie - nic .............ale może podsunełaś im pomysł i coś wymyślą :P

Gość fertywa
ja mam dwójkę dzieci - 2,5 roku oraz 10 miesięcy. Nie miałam przewijaka i sobie poradziłam. na łóżku rozkładam podkład, kładę pieluszkę tetrową i robię to samo co mamy swoim dzieciom na przewijakach. Radze sobie bardzo dobrze, kręgosłup nie boli :) Poprostu siadam na łóżku a nie stoję i się nachylam nad dzieckiem.