Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bianka_11111

Strzelilam focha ale nie wiem czy mam racje..

Polecane posty

Gość bianka_11111

Mialam sie spotkac z kolega, tak po przyjacielsku na kawe, kiedy ustalalismy szczegoly, on powiedzial cos co mnie urazilo, bylo to z podtekstem, dobrze wie ze mam chlopaka i spotkanie jest kumpelskie. On powiedzial cos w rodzaju ze za szybko do domu nie wroce a kto wie moze jeszcze zostane na noc! Bardzo mnie to urazilo, powiedzialam ze teraz to juz mi sie odechcialo spotykac, dobrze zrobilam?

Gość dziewczyna...........
ja tego nie rozumiem. Najpierw \"strzelasz focha\" a później się zastanawiasz czy masz powód? Nic dziwnego, że faceci nie przejmują się, kiedy dziewczyny się za coś gniewają, tylko to olewają. Skoro są zawsze przyzwyczajeni że u kobiet foch to sposób na wszystko, czy to zasadny czy też nie. Poczułaś się urażona - to się nie spotykaj i nazywaj to sobie fochem czy czym tam chcesz. Nie poczułaś się urażona - spotykaj się i odpuść sobie fochy. My Ci mamy powiedzieć jak się poczułaś? a może poczujesz się jakoś dopiero jak poczytasz rady na kafe? Moje zdanie - nie znasz się na żartach. A Twój znajomy niech sobie poszuka normalnych koleżanek a nie księżniczki co robi łaskę, że pójdzie z nim na kawę.

Gość bianka_11111
Dzieki za te wypociny, ale na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem

Gość dziewczyna...........
A czego Twoim zdaniem nie zrozumiałam??

Gość 1234567.........
jak dla mnie nie potrzebnie strzeliłaś focha ...ja bym potraktowała to jako żart i co najwyżej powiedziała :....ok to najpierw kawa z Tobą a na tą noc zaprosimy jeszcze mojego chłopaka :)

nie rozumiem... kumpel sobie zażartował ze nie wrócisz do domu ze spotkania z nim... a Ty sie obraziłaś?? Ja sie śmieje gdy mi kumple mówią, ze zabieraja mnie na impreze a po niej bedzie dziki seks... No chyba znasz sie na żartach, czy nie? Nie mogłaś sie zasmiac i udac ze Cie to bawi? Ok, masz chłopaka wiec ten kolega chyba nie jest takim idiotą zeby Cie do łózka zaciągąć! zreszta gdybys nie chciała to i tak by mu sie to nie udało. Ja nie rozumiem problemu...

Gość zalamana smutna i zla
Też mi się wydaje, że niepotrzebnie. Przecież on żartował :)

Gość bianka_11111
No wlasnie tyle ze ja jestem strasznie wyczulona na takie komentarze, on doskonale wie ze mam chlopaka a mimo to mam wrazenie jakby zawsze mial nadzieje ze jednak mu ulegne. Denerwuje mnie to bo to jest niesmaczne i nietaktowne, poczucie humoru mam i wlasnie mamy duzo wspolnego bo on te je ma, ale akurat ten komentarz jakos mnie tak dziwnie urazil...bo mysl ze on chce czegos wiecej mnie odstrasza, a ja mu juz mowilam tysiac razy friends

Gość bianka_11111
A wiecie jacy sa faceci, niby zarty zartami.. a jednak

no ale skoro masz facet i Ty nic do niego nie czujesz no to gdzie jest problem?? facet niech sobie gada ile chce, niech sie napala, niech gada glupoty skoro lubi... jesli kochasz swojego chłopaka i wiesz ze bedziesz mu wierna to czym sie przejmujesz? Jak dla mnie ten foch był zbedny...

Gość bianka_11111
chcialam zeby wiedzial ze mnie to urazilo, i troche nietaktowne to bylo..no zgadzam sie moze i zbedny ale dlatego ze jestem wrazliwa tak reaguje

Gość wariatka jestes

Gość nie rozumiemmm
o co sie tutaj obrazac?? skoro to przyjaciel to jaki mialas powod do obrazania sie? przeciez to chyba normlane ze moglas zostac u przyjaciela. Jesli nawet bys nie chciala, a to byl zart z jego strony to nie rozumiem o co do zamieszanie. Przeciez skoro wie, ze masz chlopaka to na pewno nie zaciagnalby Cie do lozka. Ty tego bys zreszta tez nie chciala. Bardzo dziecinnie rozumujesz niektore wypowiedziane slowa... i za bardzo sie przejmujesz

Własnie trafiłem dawno temu na kilka takich obrażalskich na tym punkcie - nie wiem, jakaś seria czy takie ściągałem - i do teraz jestem sam. Bo juz mi tak po częsci zostało. :O

Gość ...

... Ci w dupe 🙂