Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula1212

głupia zawiść dziewczyn

Polecane posty

Gość asiula1212
nie npisałam ze jestem niewiadomo jak piekna bo nie jestem, ale ubrana byłam zwyczjnie, p prostu ładnie, szkoda ze na tym forum kazdy chce tylko zwymyslac, ja nie chciałam nikogo urazić.

Gość De Prawator
wyzywajaco to nie znaczy ladnie, uzywasz eufemizmu choc napisalas wprost jak bylas ubrana. A jak byly ubrane kolezanki ktore tak zazdrosnie patrzyly i czy ubraas sie tak pierwszy raz?

Gość słowikowa
"widząc deprawujące spojrzenia niektórych dziewczyn " czy Ty aby rozumiesz znaczenie słów , których używasz? :O

Gość asiula1212
nie rozgladałam się czy ktos zwraca na mnie uwagę, ale kiedy słyszę obrazliwe słowa lub ktos mnie szturcha to trudno nie zuwazyc. przykro mi ze tak zle moja odpowiedz zostala odebrana, jednak mysle ze niektóre osoby nie powinny mnie tu obrazac, bo głupia ani pusta nie jestm, czego jednak nie bede na siłe udowadniac.

Gość słowikowa
"myślę, że mało kompetentnym jest zamieszczać swą wypowiedz" no piękna polszczyzna, gratuluję :)

Gość asiula1212
to prawda, ze napisałm jak byłm ubrana jednak jak wiadomo są rózne czarne mini jak i rózne szpilki, wiec nie wyglądałam jakos nadzwyczaj wyzywająco.

Gość słowikowa
w czymże zatem dziewczęta Cię deprawowały???

Gość asiula1212
muszę konczyć, lecz bedę pozniej, jesli ktos chce zamiescic swą obiektywną opinię, to chętnie posłucham i dziękuję za dotychczasowe komentarze, pozdrawiam

Gość De Prawator
lecz to sie na glowe

Gość x99
-- wywal go "czarna mini i szpile do klubu?? no tak.....nie dziwie sie reakcji kolezanek.....moze im bylo wstyd za ciebie??!!!" czegos kurna nie łapię. w czym miała przyjsc do klubu, w habicie? moze w dresie? no chuj, pewnie zaraz usłysze ze jestem nieobyty.. pierdole to. "kobiety w Polsce sa wyjatkowo zakompleksione i zawistne" nie tylko kobiety, w ogóle ludnosc tego kraju jest w 90% genetycznie zjebana, zawistna, zazdrosna i gotowa do jechania z byle powodu. 🖐️

Gość asiula1212
x 99 wlasnie tez sie zastanawiałam w czym miałam isc do klubu jesli w krótkiej sukience nie pasuje...

Gość asiula1212
nie rozumiem wzburzenia niektórych osób, jest to forum więc poruszyłam temat, który moim zdaniem jest istotny, dziękuję tym osobom które postarały się zrozumiec także mój punkt widzenia, zamiast rzucać w moja stronę obelgi typu pustostan lub doszukiwać się jakiegokolwiek błedu w mojej wypowiedzi zamiast jej ogólnego sensu, analfabetką nie jestem i wykształcenie mam, le moim zdaniem nie to powinno być przedmiotem dyskusji, umiejętnosc kulturalnego dialogu jest tez ważna, pozdrawiam.

Gość asiula1212
a odpowiadając na wczesniejsze pytanie jednej z forumowiczek dodam, ze deprawujące dla mnie w zachowaniu niektórych dziewczyn jest ich skłonnośc do przemocy, co jest stale podchwytywane przez młodsze pokolenia i staje się corz częstszym zjawiskiem, dla mnie na przykłd to prowadzi do sprowadzenia innych na złą droge, choc oczywiscie nie wszyscy są na to podatni, ale to jest oczywiscie moje subiektywne zdanie...

Gość rffrtrrertet
te dziewczyny co tu pisza ze ladna dziewczyna sama twarza wywoluje zazdrosc itd .. napewno same maja kompleksy. owszem ladna dziewczyna wywoluje zazdrosc a do tego kiedy sie jeszcze wystroji to juz w ogole.. skad wiesz jak autorka wyglada?

Gość asiula1212
ojj cos cichutko sie zrobilo:( czekam na dalsze opinie, chetnie poznam zdanie innych osób, gdyż niektóre wypowiedzi są moim zdaniem bardzo trafne.pozdrawiam wszystkich ktorzy zechcieli zabrać głos:)

Gość zgadzam sie z uwagami autorki
poradzę tylko,zeby sprawdziła w słowniku, co znaczy wyraz "deprawujący", bo smiesznie użyła.

Gość asiula1212
hmm...sprawdziłam bo juz sama zwątpiłam;) ale moze po prostu zle to słowo rozumiem, tak troche po swojemu i uwazałam ze bedzie odpowiednie, mimo, ze wiem co znaczy, za błąd przepraszam i jednoczesnie dziekuje za wsparcie i za wypowiedz.

Gość a ile masz latek
asiula??

Gość asiula1212
a ile masz latek odpowiadałam juz wczesniej na to pytanie, mam prawie 20 lat, dla dociekliwych: 19 i kilka miesięcy.

a może zazdrościły Ci faceta a nie sukienki? Może powodem jest on? za przystojny itd? ''popatrzcie na nią ubrałą sie jak na odpust ,co On w niej widzi'':D Jeśli masz fajną figurę jesteś młodziutka ,Twój facet lubi Cie w takich strojach to sie nie przejmuj,wyluzuj i baw sie dobrze:)

Gość asiula1212
do sami mój chłopak jest zwyczjny pod wzgledem wyglądu, choc oczywiscie dla mnie jest on najpiękniejszy pod słoncem;) ale byc może masz rację. dziękuję że wypowiedziałas się, gdyż pewnie msz częśc racji; pozdrawiam gorąco;*

Gość asiula1212
nie bulwersuje się tym nie wiadomo jak ani nie rujnuje to mojego życia i oczywiscie tez zdarza mi sie odczuwac zawisc, tylko poruszyłam temat który dla mnie jest istotny, a mianowicie jak ubiór może wpływać na dane sytaucje. w mojej skromnej opinii w przypadku który opisałam zawiśc nie była niczym uzasadniona w wyjątkiem ubioru, a moze nawet nie tego, bo tak do konca przeciez nie wiadomo, dlatego chciałam ten temat poddac dyskusji, a zołzą nie jestm gdyz sama nie oceniam po wyglądzie ani nie jest on moim życiowym priorytetem. pozdrawiam

Gość asiula1212
w swoich wypowiedziach staram sie nikogo nie urazić, gdyż liczyłam na kulturalną dyskusję, a nie na bezcelowe "rzucanie obelgami". nie twierdzę, że każda z dziewczyn czy pań jest zawistna gdyz oczywiscie tak nie jest. sama znam mase cudownych babek, choc są momenty że wiekszosc z nas pewnie odczuwa zawisc w jakis sposób, jednak jak napisałam w temacie chciałam poruszyc kwestię głupiej zawiści, czyli takiej która jest bezpodstawna, nieprzemyslana, a takze może ranic osoby, które byc moze na to nie zasługują.

Gość asiula1212
sama odczuwała zawisc setki razy, przy zwykłych, banalnych, życiowych sytuacjach. pamiętem czasy kiedy chocby razem z kolezanką poszłam na prawo jazdy, ona zdałam za 2 a ja zdawałam pozniej 7 czy 8 razy i nie wychodziło...coz, zdarza sie, bolało, była zawiśc, jednak nie była ona bezposrednio wycelowana w tą kolezankę a jedynie związana z daną sytuacją... wiem, wiem, niepotrzebnie taki przykład, bo zaraz pewnie pojawią sie komentarze, jaka to jestem głupiutka, ale co mi tam, nie kazdemu w zyciu sie musi wszystko odrazu udać... pozdrawiam

Bo rzeczywiście każda chciałaby być najpiękniejsza i wyjątkowa. A ładna twarz i figura to coś co bardzo kłuje w oczy, szczególnie takie zwykłe przeciętniary które chciałyby być jak gwiazdy hollywood. Jak do tego kobieta ubierze się fajnie i seksi to już by ją zagryzły. A skoro ładna, zgrabna i seksownie wygląda to na pewno głupia, zapatrzona w siebie, pustostan. A prawda jest taka że te wszystkie zawistne wydry same są puste i zapatrzone w swoja d... To one chciałyby zwracać na siebie uwagę i być gwiazdami wieczoru, lecz najczęściej bywa tak że nie mają czym(mówię oczywiście o wyglądzie). Dlatego dowartościowują się takimi prymitywnymi i kretyńskmi komentarzami. Sama mam ten sam problem choć jestem od ciebie sporo starsza. I ubieram się raczej zwyczajnie. Niektore kobiety są jak samice kierujące się wyłącznie instyntktem. Wydrapałyby oczy innej już za sam fakt że swoim wyglądem zwraca męską uwagę. Na forum kafeteri jak widzę jest dużo takich przypadków.

Gość asiula1212
witaj czarnawiedzma13 przepraszam, że wczesniej się tyle nie odzywalam, ale praca itd, nie bylo kiedy. Z miłą chęcią czytałam twoją wypowiedz, gdyż moje zdanie na ten tamat jest identyczne. Ciesę się jednak, ze istnieją też kobiety takie jak ty, które nie kierują się tylko wspomnianym przez ciebie instynktem, ale i rozumem. Twój post bardzo podniósł poziom mojej wiary w istnienie pięknych, tolerancyjnych i co wazne, równoczesnie mądrych babek:) pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość asiula1212
co tu tak cicho:(