Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukasz_123

Czy moge byc karana za sex z 15 latka .? Nie zmuszałem jej do tego.

Polecane posty

Gość Lukasz_123

.

Gość tak a to dlatego ze
nawet jesli dziecko chce seksu to starszy i madrzejszy czlowiek powinien powiedziec jestes na to za mloda, powinien wiedziec ze moze jej tym wyrzadzci krzywde! dlatego uwazam ze mozesz byc karany a nawet powinienes.

Gość hmmm z 15 latka chyba nie
bo to chyba do 15 obowiązuje a po 15 urodzinach już nie, ale nie jestem pewna więc sprawdź w necie ten wiek. Co do tego czy ona chciała czy nie to nie ma znaczenia, widzisz polskie prawo jest takie ze nawet jakby ona pokazała Ci fałszywy dowód że ma 18 lat i tak by wyglądała i tak Cie kłamała to i tak mógłbyś zostać osądzony, a to już moim zdaniem głupota

Gość granica jest chyba 16 lat
glupie pytanie, a jakby 12 latka chciala to co? tu nie ma znaczenia czego chciala bo to dziecko, czy jak 3 latek chce plywac w glebokim basenie to nalezy go do niego wlozyc? i jak sie utopi powiedziec ze sam chcial?????

Gość Ziom.19
ja facet. nie zmuszałem jej do tego.

Gość tępy czy nie czytales co
powyzej>???

Gość Lukasz_123
skonczyła 24 maja 15 lat...

Gość a ja właśnie tego imienia
poniżej 15 nie można, jak była po 15 urodzinach to nic Ci nie zrobią A gdyby była przed 15 to czy ją zmuszałeś czy nie nie ma znaczenia, nawet gdyby Cie błagała o sex to nie wolno Utrzymywanie stosunków seksualnych z osobą małoletnia spenalizowane zostało w Art. 200. § 1. kodeksu karnego "Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. " Utrzymywanie stosunków seksualnych z osoba, która ukończyła 15 lat nie stanowi czynu zabronionego, jednakże z moralnego punktu widzenia pozostawia wiele do życzenia... wszak 15latka, to przecież jeszcze dziewczynka.

Gość Lukasz_123
aha. dziękuje ;) juz jestem troche spokojniejszy, jak nie jest karalne. :) wielkie dzieki

Gość Cycata blondi
Panowie szukam ogiera,ktory doprowadzi mnie do szczytu.Mam skonczone 15 lat wiec nic wam nie zrobia...chce byc w niebie moj ogierze!Pokaze ci co potrafia moje raczki i jezyczek..kazda moja dziorka na ciebie czeka wlasnie robie sobie dobrze.. Ale twoja pala zrobilaby to o niebo lepiej!moje soczki sa wspaniale napisz a sie przekonasz.najpierw bym uwolnila twoja pale,potem moje raczkí i jezyczek by sie wykazaly,a potem bym juz tylko jeczala z rozkoszy.jestem dziewica,ale duzo potrafie-nie zwlekaj ogierze!czeka