Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hANNa78

Co najbardziej wkurza nas w naszym kraju

Polecane posty

Gość hANNa78

wpisujemy

Gość mnie wkurzaa
menelstwo, to że boje się chodzić jak jest ciemn, to że w każdych wiadomościach jest informacja o zabójstwie, pedofilach, ogólnie krzywdzie innych (ale to chyba jak wszędzie) polityka (to że tacy ludzie rządzą naszym krajem) to że w łatwy sposób możnaby było zaangazować ludzi do zmiany najblizszego otoczenia a jednak się tego nie robi... mam jeszcze w głowie tysiące rzeczy ale nie chce mi się pisać:o

Gość mnie wkurzaa
aha zapomniałam dodać że zostane politykiem i ja kurwa zrobie tu porządek!

bardziejtransparentna---ale mozna sie wykazac,sa firmy prawnicze zajmujace sie obchodzeniem przepisow podatkowych. Wkurza mnie ze ceny sa nieadekwatne do zarobkow a zarobki nieadekwatne do wlozonego wysilku,i jeszcze masa innych spraw

Wkurza mnie, że wszyscy tylko narzekają jak to jest źle, beznadziejnie itp... A wcale tak ciężko się nie żyje.

mnie wkurz jak pracodawcy wykorzystują pracowników ze rok porobi normalnie a 2 rok to na czarno albo w ogule na czarno lub też na umowę zlecenie gdzie nie liczy sie staż pracy

Gość MOHERY I RYDZYK
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wkurza mnie ze nie jestesmy
dumni z tego co mamy, tylko wciaz patrzymy na innych. Ze ciagniemy z zachodu co sie da :O Mimo iz mamy tak dluga historie mamy duzo mniejsze poczucie tozsamosci narodowej niz zbieranina narodowosciowa w USA... Sie sie klaniamy w pas zachodowi :O Ze wysprzedajemy nasze dobra temu kto zaplaci (i wcale nie temu kto da wiecej :O ) Ze o patriotyzmie sobie przypominamy w razie tragedii narodowej, kataklizmu itp. a tak poza tym to nic ;)

1.Politycy.. chyba zawsze są na pierwszym miejscu. 2.Zamiast wlepiać mandaty, mam osłupkowaną całą Warszawę. 3.Wszelkie urzędy.. jest lepiej jak jeszcze parę lat temu, ale nadal jak mam iść do jakiegoś, to tracę od razu humor.

Gość weronisiax
Co wkurza? to,ze dopiero z 10000 lat bedziemy zyc na takim poziomie jak teraz ludzie za granica.....

Gość polski europejskiTrzepiekoński
jak zostanę się europsłem to wszelkie Wasze wkurzenia załatwię

Gość adaskost
kaczuszki

Gość druzyna A
mnie wkurza przede wszystkim to, ze KK ma tak strasnie mocną pozycję i każdą decyzję państwowa filtruje, a po drugie - to klanianie sie w pas zachodowi Mnie jakos bardziej ciagnie na wschód, bo czuję większą więź z innymi narodami słowiańskimi niz z tą całą zachodnią hołotą

Gość polski europejskiTrzepiekoński
nie ma sprawy jak sie zostane europosłem to załatwie , że bedziemy sie klaniac Wschodowi

Gość siemasz światowiec
1.To, że większośc kieruje się logiką religijną. 2.Słuzba zdrowia to, ze te koorvy na recepcji zamiast udzielać info przez tel po chwili odkladają słuchwkę a ja nie zdążyłam się dopytać wszystkiego! 3.Tusk 4.Drogiii 5.Wpierrrdalanie się w zycie innych

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ze nie liczy sie wiedza, kultura, skonczone dobre szkoly, ambicje, plany, perspektywy tylko znajomosci... i dziwic sie ze ten kraj tonie w gownie

Gość KazdyFacet
Ze inne narody potrawia sie trzymac razem i pomagac sobie, w Polsce tak nie ma, i jeszcze to ze Polacy nie potrafia doceniac to co maja, tylko to co Polskie to nie dobre dla wielu.

Gość Buncol 29
Mnie wkurza równanie w dół. Jak ktoś jest za dobry to trzeba sciąc do poziomu reszty. Jak ktoś zarabia wiecej to pewnie złodziej.