Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest problem_

Problem pomiedzy kumpelami

Polecane posty

Gość jest problem_

Dodam nie jestesmy juz pare dobrych lat nastolatkami. Kiedys bylysmy nawet przyjaciolkami, teraz kumpelami, jednak bije sie z myslami czy naprawde warto kontynuowac to znajomosc. Zauwazylam ze tylko ja daje a ona tylko bierze. Ja ja traktuje jak siostre sluze pomoca, rada, pociesze kiedy moge, porzyce co ze chce. Ona natomiast ma strasznie egoistyczne podejscie. Co pozyczy, nigdy nie odda, nawet przywlaszcza sobie moje rzeczy (a mi wstyd sie o nie upominac) Zauwazylam ze od paru m-cy strasznie sie zmienila. Jestesmy juz dojrzalymi kobietami a on puszcza focha o byle co, na imprezach zachowuje sie jak nastolatka, upija do nieprzytomnosci, czasem idzie sama z garstka facetow na dyske, gdy ja jej odmowie i tlumacze ze takie towarzystwo mi nie odpowiada, obraza sie. Gdy cos ustalimy, jakies wspolne wyjscie zasypuje mnie smsami, zeby jej sto razy potwierdzila. no po prostu przeobrazila sie w furiatke jakas. Ostatnio mnie zasypala wiadomosciami na gg, a ja poprostu nie przesiaduje przed kompem caly czas, wiec gdy nie dostala odpowiedzi zaczela oskarzac ze ja ignoruje! Proba rozmowy nie pomaga, co robic w takiej sytuacji, naprawde zaczyna mnie to wszystko meczyc:(

Gość jest problem_
Nikt nic nie poradzi:(

Gość jest problem_
moze teraz ktos

Gość Trzymaj sie
po prostu juz do siebie nie pasujecie.. ty dojrzalas ona nadal stoi w miescu i zachowuje sie jak rowydrzona nastolatka;/ znajdz sobie inne doroslejsze towarzystwo.. oto moja opinia :)