Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokaaaaa11

czy to nerwica????

Polecane posty

Gość fokaaaaa11

witam, mam problem, moze ktos z was ma podobne objawy. Odkad pamietam bylam strasznie nerwowa, najmniejsza błaha pierdoła potrafi doprowadzić mnie do furii :( nie radze juz sobie z tym, teraz problem sie nasilił, gdy mam meza i 10 m-cy temu urodzilam synka. Dziecko jak to dziecko potrafi byc nieznosne, ale ja kilka razy nie moglam sie opanowac i nawrzeszczalam na niego a nawet go potrząsnelam. Nie wiem skad we mnie tyle negatywnych emocji. Siedze i rycze bo nie wiem jak sobie z tym poradzic. Wlasnie potluklam niemal wszystko co mialam pod reka tylko dlatego ze odkurzacz mi sie zepsul i nie moglam posprzatac przed przyjsciem gosci. Wiem ze mi napiszecie ze jestem nienormalna itd ale moze znajdzie sie tez ktos kto ma podobny problem i poradzi mi jak postepowac. dodam ze moi rodzice sa alkoholikami i nie mialam latwego dziecinstwa, choc nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek.

Gość majka_21
wedlug mnie to nie jest nerwica...ja bym raczej powiedziala ze poprostu brak ci cierpliwosci..jezeli cos jest nie tak wpadasz w furię..powinnas brac jakies leki uspokajajace no i przede wszystkim panowac nad sobą...chyba nic innego nie potrafię ci doradzic